Hammarby – Brommapojkarna: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes – 2023.06.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 05.
Hammarby
Teljesítmény:
D V D D N
  • Tele2 Arena
  • Június 09. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bromma
Teljesítmény:
N V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bevallom férfiasan, nekem nyáron nagyon bejött az, hogy egy kicsit kiléptünk a mainstreamből. Oké, mindezt kényszerből tettük, azért, mert a nagy bajnokságok leálltak, mi viszont nem akartunk.

Ezért kezdtünk el Svédország felé kacsintgatni, és szerintem jól tettük. Nem akarok senkit félrevezetni, kellett tanulni, nem is keveset, átlátni egy teljesen ismeretlen bajnokságot, most viszont már ismerősökként térünk vissza. Oké, a Brommapojkarna új, tavaly még nem voltak itt, de a Hammarbyt régi barátokként üdvözölhetjük.

Furcsa mód, az újonc jobban áll most, a Hammarby gyenge, de az esélyek – sportfogadás tekintetében – mégis egyértelműek, és nem a Brommát tartják favoritnak.

A Betrophynál 1.70 a hazai győzelem, 4.20 a döntetlen, 4.40 a vendégsiker.

Jöjjön a Hammarby – Brommapojkarna mérkőzés!

Hammarby

Tavaly a Hammarby nagy küzdelemben végül a harmadik helyet szerezte meg a svéd első osztályú bajnokságban. Az együttesnek így van esélye arra, hogy az Európa-konferencialiga csoportkörébe kerüljön. Már csak a selejtezőt kell sikerrel megvívni.

A gárda álmoskásan kezdte meg a mostani idényt, de nem ők az egyetlenek, akiknek nem megy, és akiket előbbre tartottak a bukik a szezont megelőzően. Ott van például az AIK Stockholm, akik az utolsó előtti helyen állnak.

Egy kicsit jobb a helyzet 12 forduló elteltével a Hammarbynál, ők most a 10. pozíciót foglalják el.

De most már negyedik meccse nem tudnak nyerni, miután legyőzték a Djurgardent, ikszeltek a Göteborggal és a Degerforsszal, kikaptak a Värnamotól, és legutóbb a Halmstad ellen játszottak döntetlent.

Mindegyikük verhető ellenfél, ha az erőviszonyokat nézzük…

A keret nem nagyon változott meg, ez nem is igazán megszokott a svédeknél. Érkezett August Mikkelsen, Viktor Djukanovic, Tesfaldet Tekie, Adi Nalic, Anton Kralj és Simon Strand. Távozókból is volt pár, én most csak Veton Berishát emelném ki, aki a Moldéhoz igazolt.

A csapat hazai mérlege 3-1-1, azt a Värnamo elleni 0-2-t kéne nagyon gyorsan elfelejtetni a szurkolókkal.

Hiányzók: Mads Fenger, Viktor Djukanovic, Dennis Collander, Bubacarr Trawally, Jon Gudni Fjoluson.

A várható kezdőcsapat:

Dovin – Karlsson, Kurtulus, Pinas, Strand – Tekie, Sadiku, Besara – Madjed, Nalic, Mikkelsen

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2020.03.01.Svéd Kupa
brommapojkarna
0:2
hammarby
Svéd Kupa
2018.10.07.Allsvenskan
brommapojkarna
2:4
hammarby
Allsvenskan
2018.04.16.Allsvenskan
hammarby
4:0
brommapojkarna
Allsvenskan
2017.01.29.Barátságos Mérkőzés
brommapojkarna
1:3
hammarby
Barátságos Mérkőzés
2014.02.25.Barátságos Mérkőzés
brommapojkarna
3:2
hammarby
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brommapojkarna

Ha esetleg a Brommapojkarna név nem cseng ismerősen, semmi gond, nekem sem nagyon csnegett. Annyit tudtam róluk, hogy tavaly a másodosztályban szerepeltek. Aztán utána néztem a dolgoknak, és kiderült, hogy a stockholmi együttes nem csak ott szerepelt, de meg is nyerte azt.

Hatalmas hajrát vágtak ki, aminek köszönhetően megelőztek mindenkit, és végül bajnokként jutottak fel az élvonalba.

Ahol eddig nem megy nekik rosszul. Olyannyira nem, hogy 11 meccs alatt 19 pontot szereztek, amivel az ötödik helyen állnak. Mindig van egy meglepetéscsapat a svédeknél, idén lehet, hogy ők lesznek.

Az együttes legutóbb a Norrköping otthonában győzött 2-0-ra, góljaikat a második játékrészben szerezte Ludvig Fritzson és Marijan Cosic.

A svéd bajnokság legkevesebbet érő kerete az övék, a Transfermarkt oldala szerint mindössze 5,8 millió eurót ér az együttes. Összehasonlításképp, a Malmö 27,7 milliót, de hogy itthonról is hozzak egy példát, a Ferencvárost majd’ 44 millióra becsülik.

Idegenbeli mérlegük után megérdemlik, hogy megemeljük a kalapunkat, eddig ugyanis négy győzelmet arattak és kétszer kaptak ki.

Elvileg egyetlen sérültjük sem lesz.

A várható kezdőcsapat:

Sidklev – Sögaard, Abrahamsson, Lysaker Heggem – Jensen, Ackermann, Leach, Waker – Pettersson, Vasic, Fritzson

Tippelde

Könnyen előfordulhat, hogy megint meglepetés születik. A Bromma jó formában, idegenben egyáltalán nem is rosszak, a Hammarby pedig szenved.

Eddig nem volt gólszegény meccsük, ez lehet az első. Mert most a Brommapojkarna nem pofozógépnek érkezett az első osztályba.

Ezúttal mi két és fél gól alatti eredményre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.05 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.10 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.09 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső