Hammarby – Puskás Akadémia: Fogadási Tippek és Európa Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 augusztus 25.
Hammarby
Teljesítmény:
V D N N D
  • Tele2 Arena
  • Augusztus 27. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Puskás Akadémia
Teljesítmény:
N D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Négy csapatunk léphetett ki tavalyi teljesítménye alapján az európai kupaporondra, abból hárman csütörtökön lépnek pályára az Európa Liga selejtezőjében. Kétségtelen, hogy a legnehezebb dolga a Puskás Akadémiának van, egyrészt ők kapták a legnehezebb ellenfelet, másrészt idegenben kellene kiharcolni a továbbjutást.

A Hammarby – Puskás Akadémia mérkőzésbe fogjuk belevetni magunkat, ahol megnézzük, kik is ezek a svéd srácok, ki a legveszélyesebb játékosuk, hogy szerepelnek hazájuk bajnokságában ésatöbbi ésatöbbi…

Hornyák Zsoltnak nem lesz egyszerű feladata, de vajon tovább folytatódik-e a felcsúti tündérmese? Erre keressük a választ…

Hammarby

Kezdjük a hazai csapat bemutatásával, hiszen őket sokkal kevésbé ismerjük, ismerhetjük. Az Allsvenskan idei idénye már javában zajlik, 17 forduló elteltével a Hammarby a 7. helyen áll. A tavalyi bajnokságban egy ponttal maradtak le a bajnoki címről, de így is a 3. helyen végeztek, ugyanis ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint a Malmö, de az ő gólarányuk jobb volt, ezért kényszerült a harmadik helyre a Stefan Billborn által irányított Hammarby.

Félelmetes hajrát csináltak egyébként, utolsó 10 mérkőzésükből 9-et megnyertek, csak egyet veszítettek el. A Norrköping elleni vereség ha nincs, most nem ők lennének a Puskás Akadémia ellenfelei…

Kire kell majd figyelni? Mindenképpen meg kell fogni Ludwigsont és Paulinhot, ők a legveszélyesebbek, de ott van még a két Khalili, Imad és Abdul, akik unokatestvérek. Rengeteg jó játékos alkotja a Hammarbyt, és akkor még szót sem ejtettem Tankovicról vagy az amerikai Johanssonról…

Van egy magyar vonatkozás is a svédeknél: A 29 esztendős Magyar Richárd kettős állampolgár, már Svédországban született és nagyapja volt magyar, de a védő nem beszél magyarul.

Lássuk az utolsó mérkőzésüket!

A Sirius vendégeként léptek pályára a 17. fordulóban és a veterán Paulinho góljával sokáig vezettek, a vége mégis egy 3-1-es kudarc lett, ugyanis a hajrában Saeid, Vecchia és Andersson is betalált. Nem verhetetlen tehát ez a svéd csapat.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Puskás Akadémia

Nem csak a Puskás Akadémiának van nehéz dolga, hanem nekem is, amikor róluk kell írnom. Ugyanis még nem léptek pályára a bajnokságban, a koronavírus-járvány náluk is megjelent, így két találkozójukat is halasztani kellett.

Épp emiatt semmit, de szó szerint semmit nem tudok elmondani róluk. Nem tudni, az új igazolások milyen színvonalat képviselnek. Nem tudni, milyen formában vannak. Azt sem tudni, ki az, aki végül biztosan pályára léphet és kik lesznek a hiányzók.

A csapat honlapját olvasgatva sem tudtam meg többet, így most bocsánat, de teljesen vakon vagyok.

Mégis van pár barátságos meccs, illetve a tavalyi szezon, amiből el lehet indulni.

Összesen négy felkészülési meccset játszottak, kettő ezek közül győzelemmel, kettő vereséggel végződött. Az talán nem meglepő, hogy a Slovan nyerni tudott ellenük, de a Topolya és az Eszék legyőzése mindenképp biztató.

Betalált ráadásul az új igazolás, Alexandru Baluta, aki a Liberecnél töltötte az előző szezont.

Nagy kérdés, milyen kezdőre számíthatunk majd, megmondom őszintén, abban sem vagyok biztos, hogy a keret minden tagja Hornyák rendelkezésére áll. Semmit nem hallani az új brazil légiósról, sajnos a net sem tudott segíteni, hogy ezeken a felkészülési meccseken kik és hogyan szerepeltek.

Összefoglalás

Egy csapatot már kizártak, Holman Dávid csapatába betört a koronavírus, emiatt előbb halasztották a feröeri Klaksvík elleni mérkőzést, és úgy volt, hogy a Slovan a tartalékjaival lesz kénytelen pályára lépni. Aztán ez a mérkőzés sem jött össze, így játék nélkül búcsúztak a szlovákok.

Intő jel lehet ez a Puskás számára, Stockholmban is csak friss, negatív teszttel rendelkező játékosok léphetnek pályára. Amennyiben ez nem történik meg, Kiss Ágostonék bajba kerülhetnek.

De tegyük fel, hogy megrendezik a meccset és mindkét csapat a legjobbjaikkal állhat fel. Ez esetben is a svédeket tartom az esélyesebbeknek a továbbjutásra, klasszis különbség van a két gárda között, ráadásul a hazai pálya is őket segíti. Hiába nincsenek nézők, maga az utazás, illetve annak hiánya is sokat számíthat ilyenkor.

Véleményem szerint a Puskásnak abban az esetben lehet esélye, ha a védekezésre koncentrálnak és kontrából megpróbálnak meglógni és gólt szerezni.

Nem lesz könnyű dolguk, a Hammarbyban sok a gyors játékos, ez pedig nem a magyarok malmára hajtja a vizet.

Lehet, én vagyok túlságosan pesszimista, de egyelőre nem sok esélyt látok arra, hogy a magyar bronzérmes kiüsse a svéd bronzérmest. Még akkor sem, ha a Hammarby most nem játszik élete formájában. A Puskásnak ugyanis gyakorlatilag formája sincs…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső