Hannover 96 – Karlsruhe: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 26.
Hannover 96
Teljesítmény:
N N N V D
  • HDI-Arena
  • Május 27. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Karlsruhe
Teljesítmény:
D N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Visszatért a Hannover is a Bundesliga 2 mezőnyébe, miután ők az újraindulást követően nem léphettek pályára, a Dresdennél ugyanis koronavírusos játékosokat találtak (azóta már négyet), így az ő mérkőzésüket elhalasztották. Előzetesen azt gondoltam, nehéz lesz visszarázódniuk, ráadásul az ellenfelük nagy bravúrt végrehajtva pontot rabolt az éllovastól, így nem vártam azonnali győzelmet. Erre mi történt? Négy rúgott gól és győzelem idegenben.

Lássuk, a Hannover – Karlsruhe meccsen mi várható!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Osnabrück – Hannover

Ha már elkezdtem beszélni erről a meccsről, illik is folytatni. Szóval a kényszerszünet hannoveri részről egy kissé hosszabb volt, mint a többieké, így voltak kétségeim afelől, hogy milyen játékra lesznek képesek. Pozitív csalódás volt a játékuk…

Pedig nem indult jól a zöldek számára a meccs, Amenyidot már alig a kezdést követően felvágták a tizenhatoson belül, Ceesay pedig bevágta a kiharcolt tizenegyest.

Nem sokkal később jött az egyenlítés, egy öngól formájában. Egy szabadrúgást követően úgy pattant a labda, hogy Joost van Akent találta fejbe, akiről a kapuba pattant a laszti.

A második félidőb ismét egy Amenyido villanással indult, ezúttal azonban maga fejezte be az akciót, miután szép szóló végén lőtt. 2-1-re vezetett az Osnabrück.

Amenyido továbbra is főszereplő maradt, egy kiharcolt büntető és egy gól után ő maga hozott össze az ellenfélnek egy tizenegyest, miután Haragucsit elgáncsolta. Ducksch nem hibázott, döntetlenre módosítva az állást.

Majd ismét jött a hannoveriek egyik legjobbja és ezzel a góllal már a vendégek vezettek. Ezen a meccsen az egygólos előny nem ér sokat, ezt már tapasztalhatták, így Haragucsi a kiharcolt büntetőt követően gólt szerzett, ezzel pedig bebiztosította csapata számára a győzelmet.

Nem volt könnyű meccs a Hannovernek, nagyon fordulatos volt és az Osnabrück jól játszott, azonban teljesen megérdemelten vitték haza a három pontot Kocakék.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.26.Bundesliga 2
karlsruher sc
3:3
hannover 96
Bundesliga 2
2019.08.12.Német Kupa
karlsruher sc
2:0
hannover 96
Német Kupa
2018.08.19.Német Kupa
karlsruher sc
0:6
hannover 96
Német Kupa
2017.03.04.Bundesliga 2
karlsruher sc
2:0
hannover 96
Bundesliga 2
2016.09.21.Bundesliga 2
hannover 96
1:0
karlsruher sc
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Karlsruhe – Vfl Bochum

Kíváncsian vártam, mire fognak menni egymással a felek, a meccsüket megelőző fordulóban ugyanis mindketten jó játékot mutattak és meglepetésre legyőzték az esélyesebbnek kikiáltott csapatot.

Annak ellenére, hogy a végeredmény 0-0 lett, egy igazán élvezetes találkozót láthattak a TV-nézők, ahol az első félidő inkább a Karlsruhéé, a második pedig a Bochumé volt. Több nagy helyzet, kapufák mindkét oldalon és óriási kapusbravúrok, ez jellemezte a mérkőzést. A meccs legjobbjai Uphoff és Riemann voltak, akik hatalmas védésekkel tartották meccsben a csapatukat.

A meccs összképét tekintve igazságos eredmény született, egyik csapat sem érdemelt vereséget.

Összefoglalás

Meglepett, mennyire jó meccset játszott a Hannover és egyből fel tudta venni a ritmust. A Karlsruhe pedig az újraindulást követően négy pontot szerzett két mérkőzésen, ezzel pedig továbbra is reális esélyük van arra, hogy kiharcolják a bentmaradást.

Hazai pályán a Hannoveré a második legrosszabb mérleg, rengeteg döntetlent vívtak saját pályájukon, pontosan hét meccs zárult így, mellett két győzelemmel és három vereséggel állnak.

Ellenfelük sem a legacélosabb, ha az idegenbeli meccseiket nézzük, 2 győzelem, 5 döntetlen, 6 vereség, ez az idegenbeli tabella 15. helyére elegendő.

Utolsó egymás elleni meccsük nem volt mentes a szép jelenetektől és góloktól sem, 3-3-as döntetlent játszottak egymással. Akkor Gordon és Weyhandt is duplázni tudott, mellettük pedig Wanitzek és Ducksch volt eredményes.

Érdekes meccsre számítok, mindkét csapat támadó futballt játszik, és ez szerintem meg is fog látszódni a végeredményen. A hazai mérlegük és az egymás ellen játszott meccsek miatt bőven van esély egy ikszre, azonban inkább azt mondom, hogy a Hannover folytatja jó sorozatát és behúzza ezt a mérkőzést.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső