Heidenheim – Wehen: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 19.
Heidenheim
Teljesítmény:
V N V N D
  • Voith-Arena
  • Május 22. 18:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Wehen
Teljesítmény:
N N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A múlt héten szombaton a német másodosztályú bajnokságban is útjára indult a labda, amely elképesztő fordulatokat, meglepő eredményeket hozott. Nem hiába tartják ezt a bajnokságot az egyik legkiszámíthatatlanabbnak, a szombati (de inkább a vasárnapi) mérkőzések tökéletesen megmutatták, miért is gondolják így a sportfogadók.

Mai meccsünk egyik tagja az élmezőnyben, míg a másik a kiesőzónában szerepel. Egy meglepő vereség itt, egy meglepetés-győzelem ott és máris kész a teljes káosz.

Ezúttal a Heidenheim – Wehen meccsre fogunk tippelni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Vfl Bochum – Heidenheim

Előzetesen nehéz dolga volt azoknak, akik a német másodosztály meccseit próbálták megtippelni és a fordulót követően sem lett tisztább a kép. A Bochum – Heidenheim találkozó iskolapéldája volt annak, hogy kell a sportfogadót összezavarni. Ugyanis míg a vendégek a 4. helyen állnak, addig a Bochum csak a táblázat utolsó harmadában szerénykedett.

Sokan várták, hogy szünet ide vagy oda, sima vendég lesz a meccs vége. Nem így lett, nagyon nem…

Már a meccs elején egyértelművé tette a Bochum, hogy a folytatásban más mentalitásban szeretnének játszani, magukhoz ragadták a kezdeményezést és bár a Heidenheimre nem lehet elmondani, hogy teljesen alárendelt szerepet játszottak volna, de akkor is látszott, ki az úr a háznál. Ami először csak mezőnyfölényben, később gólokban is megmutatkozott.

Az első gól Soares szabadrúgásából született, a mértani pontossággal középre tekert labdát Losilla fejelte a kapuba. Losilla két védő és a kapus szorításában tudott fejelni, nehéz megérteni, hogy sikerülhetett ez.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.19.Bundesliga 2
sv wehen
0:0
heidenheim
Bundesliga 2
2017.01.14.Barátságos Mérkőzés
sv wehen
1:0
heidenheim
Barátságos Mérkőzés
2014.04.05.3. Liga
sv wehen
0:1
heidenheim
3. Liga
2013.10.26.3. Liga
heidenheim
0:0
sv wehen
3. Liga
2013.03.09.3. Liga
heidenheim
2:2
sv wehen
3. Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A mezőnyfölény nem múlt, néhányszor jutott el a Heidenheim a kapuig, egyetlen veszélyes lövésüket Riemann kiütötte. Osei-Tutu, a hazaiak szélsője nagyon élt a meccsen és az ő nevéhez fűződik a második gól. Egy beadást még ki tudott kanalazni a Heidenheim védője, de Osei-Tutu rövid labdavezetés után lőtt, 2-0. A gól annyiban hasonlított az elsőhöz, hogy itt is három védő vette körül az angol szélsőt, mégsem tettek semmit. A második félidőben még jött Ganvoula, aki egy remek kiugratást váltott gólra.

Nagyon simán verték azt a csapatot, aki eddig a második legkevesebb gólt kapta a bajnokságban, a védelme viszont rendkívül zilált volt ezen a találkozón. Támadójátékuk miatt sem tapsolhattak a TV elé szorult heidenheimi drukkerek, Kleindienst például borzasztó napot fogott ki.

Furcsa volt látni, hogy az eddig stabil védekezéséről ismert Heidenheim hogyan képes három gólt kapni a kiesés ellen menekülő Bochumtól? Lehet fogni a két hónapos kihagyásra, de nem szabad elfelejteni, hogy Bochumban pont ennyi ideig nem futballozhattak…

Wehen – Vfl Stuttgart

A harmadosztályból felkerült kiscsapat nem állt könnyű feladat előtt, hiszen a második helyen álló, feljutást megcélzó Stuttgartot fogadták. Mielőtt lefújták volna márciusban a bajnokságot, a Wehen 6-2-re nyert az Osnabrück ellen, abból a sikerből sokat meríthettek volna, de aztán jött a vírus…

Minden előzetes esélylatolgatást kukába vágott azonban Schaffler, aki gólkirály-jelölthöz méltóan a második félidő elején közelről talált a hálóba. Hiába támadott többet a Stuttgart, többször veszélyeztették az ellenfél kapuját, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. A Wehen innentől kezdve hősiesen próbálta tartani az 1-0-s eredményt, de nem jött össze, erről pedig González gondoskodott, miután egy balról érkező beadást pofozott a kapuba. Kis szerencsével kipiszkálhatta volna a labdát Lindner, de végül nem tudott segíteni.

A slusszpoén viszont a végére maradt, a 95. percben VAR segítségével ítéltek tizenegyest a hazaiak számára, amely nem aratott osztatlan sikert stuttgarti részről. A csereként beállt Tietz viszont nem rezzent meg és bevágta a weheniek győztes gólját.

Összefoglalás

Megindult felfelé a kiscsapat, ám legnagyobb sajnálatukra a Karlsruhe is bravúr-győzelmet hozott a Darmstadt ellen, így továbbra is tapadnak rájuk a tabellán, a Nürnberg – Sandhausen – Osnabrück trió viszont már csak egy győzelemnyire van. Ha ez a győzelem nem ad erőt nekik, akkor semmi nem fog. Schaffler megszerezte szezonbeli 16. gólját, míg a komplett védelem csillagos ötöst érdemel, valóban hősiesen védezetek.

A Heidenheim nem indított jól, a Wehen pedig talán most kapott vérszemet, izgalmas meccsre van kilátás, ahol bár a hazaiak az esélyesek, a védelmüket ha nem rakják rendbe, nagy bajban lehetnek, Schaffler ugyanis ki fogja használni a lehetőségeit.

A hátralévő összes mérkőzés élet-halál harc az újoncnak, míg a Heidenheim feladhatja osztályozós álmait.

Véleményem szerint a Wehen ismét meglepheti az ellenfelét, az odavágón is sikerült pontot rabolni az akkor is esélyesebb Heidenheimtől. Most is döntetlenre számítok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső