Hertha BSC – Arminia Bielefeld: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 május 07.
Hertha BSC
Teljesítmény:
N D D D N
  • Olympiastadion
  • Május 09. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Arminia Bielefeld
Teljesítmény:
V N D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Formába került a Hertha? A Mainz elleni pontszerzés is bravúrnak számított – látva, hogy Bo Svensson együttese milyen jól megy mostanában -, de a tegnapi eredményük igazán megsüvegelendő. Oké, igen, mi is a győzelmükre fogadtunk, de a vártnál simábban hozták a meccset a Freiburg ellen.

Kell is a győzelem, mint egy falat kenyér. Ha pedig a vasárnapi meccsüket behúznák, akkor egy picikét meg lehetne nyugodni. Ja, és még van egy elmaradt meccsük a már kiesett Schalke ellen…

Sikertörténetnek akkor sem nevezhető ez a szezon, ha végül a 13-14. helyen végeznek, ezzel a kerettel illett volna sokkal jobb eredményt elérni, de hát… Most mit lehet tenni? Ez már a kezdetekkor el lett rontva. Dárdai Pál már csak tüzet oltani jött, és egyelőre a lángok mérséklődtek. De – hogy megint költői legyek – még a parázs ott van.

Igazi rangadó jön tehát, az Arminia Bielefeld is a kiesés ellen küzd, ők most épp a 16. helyen állnak – tehát osztályozót kellene játszaniuk -, ugyanannyi pontot gyűjtve, mint a Hertha.

Kezdjünk bele a Hertha BSC – Arminia Bielefeld találkozóba!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Hertha BSC – Freiburg

Azt mondtam, hogy mindkét magyar játékos pályán lesz, de Dárdai Pál végül saját fiát kihagyta a kezdőből, átváltott négy védőre, Márton pedig még csak a cserepadon sem foglalt helyet.

Sallai Roland viszont ott volt a Freiburg kezdőjében, Demirovic és Höler mellett.

Negyedóra sem telt el a meccsből, amikor a berliniek először betaláltak. Jordan Torunarigha keveredett át a vendégek térfelére, jó 20 méteres lövést engedett el, amit Florian Müller még kitessékelt, de a védők lemaradtak Krzysztof Piatekről, aki begurította a Hertha vezető gólját.

Tíz perccel később Nemanja Radonjic és Peter Pekarik összehozták a fővárosiak második gólját is. A Marseille-től kölcsönkapott szélső vitte le a labdát az alapvonalig, ott egy visszacsellel megverte a védőjét, beadása pedig a jobbhátvéd fejét találta meg, 2-0.

Közben Matteo Guendouzit le kellett cserélni sérülés miatt, Sami Khedira állt be a helyére.

Próbált felállni a padlóról a Freiburg, de Höler próbálkozásán kívül érdemi lehetőségük nem akadt.

Streich kettőt cserélt a szünetben, felküldte Vincenzo Grifot és Yannik Keitelt, de Schwolow eszén ők sem tudtak túljárni.

Matheus Cunha kapufáig jutott, amivel végleg eldönthette volna a meccset, de ez végül Nemanja Radonjic feladata lett. A szerb egy gyönyörű szóló végén higgadtan emelt a hálóba.

Hatpontos meccs volt ez a javából, egy kicsit jobban áll most a Hertha BSC szénája.

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.10.Bundesliga
arminia bielefeld
1:0
hertha
Bundesliga
2019.01.09.Barátságos Mérkőzés
hertha
4:1
arminia bielefeld
Barátságos Mérkőzés
2015.08.10.Német Kupa
arminia bielefeld
0:2
hertha
Német Kupa
2014.10.28.Német Kupa
arminia bielefeld
4:2
hertha
Német Kupa
2011.01.30.Bundesliga 2
arminia bielefeld
1:3
hertha
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Borussia Mönchengladbach – Arminia Bielefeld

Ha a fenti meccsre azt mondtuk, hogy sima, akkor mit lehet mondani erre? A Gladbach a Hoffenheim ellen elszenvedett vereség után újra a jobbik arcát mutatta, és úgy elverte az újoncot, mint szódás a lovát.

A vége 5-0 lett, már az első félidőt háromgólos előnnyel zárták a hazaiak, könnyed edzőmeccsre hasonlított ez a bajnoki.

Nem is húznám annyira az időt, lényegében a Gladbach lefocizta ellenfelét, Breel Embolo megpattanó lövése akadt be a 13. percben, majd ezt követte Marcus Thuram közeli találata, az első félidőt pedig Ramy Bensebaini tizenegyese zárta. És a büntető még csak a 18. percben volt…

A második félidő elején egy nagy ziccere volt a vendégeknek is, Yann Sommer emberfeletti védése azonban megakadályozta a szépítést.

De semmi nem tudta megakadályozni Breel Embolo újabb gólját. Zseniális támadás végén gurított higgadtan a hálóba a támadó, háromszor is kényszerítőzött a társakkal, és a narancsmezesek csak néztek, hogy most vajon hol is van a labda.

Végül a Gladbach harmadik támadója, Alassane Plea is gólt szerzett, ő tette fel a pontot az I-re: A 85. percben okosan, szépen csavart a bal alsóba, szegény Ortega semmit nem tudott kezdeni a francia tekerésével.

Kiütés lett a vége, egy gyengén futballozó Arminia Bielefeldet láthattunk, már az első pillanatokban eldőlt, hogy ez a meccs csak a hazaiak győzelmével érhet véget.

Összefoglalás

Elkapta a fonalat hazai pályán a Hertha, az RB Leipzig elleni 0-3 óta három győzelmet arattak, és egy döntetlenjük van még. Szerencsére a következő idegenbeli meccsük – majd 12-én – a Schalke ellen lesz, azt illene megnyerni, a Bielefeldet pedig otthon fogadják.

Matteo Guendouzi sérülése komolyabbnak bizonyult, rá nem számíthat majd Dárdai, ahogy Luca Netzre sem, Rune Jarstein pedig még a koronavírussal küzd.

A Bielefeldnél visszatérhet a pályára Cédric Brunner, viszont most Nathan de Medina tölti az eltiltását. A koronavírus a vendégeknél is megjelent: Sergio Cordova és Reinhold Yabo is elkapta, de elvileg a meccs napján már elérhetők lesznek. Kérdés, hogy milyen formában és állapotban…

Az újonc az egyik legrosszabbul teljesítő csapat – ami az idegenbeli meccseket illeti -, az egész idényben két idegenbeli győzelmük volt öt döntetlennel karöltve. Ja, és van nyolc vereségük.

Nincsenek kétségeim afelől, hogy ezt a meccset ki fogja megnyerni. Úgy érzem, hogy ismét a Hertha gazdagodik majd három ponttal, méghozzá sima győzelemben hiszek. Megy is rájuk a pénzem…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső