Hertha BSC –Augsburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 28.
Hertha BSC
Teljesítmény:
D N N D D
  • Olympiastadion
  • Május 30. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Augsburg
Teljesítmény:
D N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétközi forduló igazán meglepő fordulatokat hozott, ami a bajnokság élcsapatait illeti. Kedden este belefutott egy elképesztő hazai zakóba a Leverkusen, a Gladbach nem tudta legyőzni a kiesés ellen harcoló Werdert, így Gulácsi Péternek és a Lipcsének egy hazai győzelem nagy előnyt jelentett volna a bronzéremért vívott harcban.

Csakhogy az edzőváltás miatt megtáltosodó Herthával találták szemben magukat, akik mintha vért ittak volna, mióta Bruno Labbadia betette a lábát az öltözőbe. A Hertha így nem adta könnyen magát.

A másik oldalon az Augsburg hazai pályán fogadta a sereghajtó Paderbornt és Herrlich ide-Herrlich oda, ezúttal nem úgy játszottak, ahogy a Schalke ellen.

Vajon mire mennek majd egymás ellen a csapatok? Lássuk a Hertha BSC – Augsburg meccs beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

RB Leipzig – Hertha BSC

A Lipcse otthonában nem könnyű nyerni, erről sok csapat beszámolhatna. Az idei szezonban mindössze egy vereséget szenvedtek hazai pályán, azonban a megtáltosodó Hertha ellen már a 9. percben hátrányba kerültek. Plattenhardt szöglete mindenki feje felett átszállt, ott állt azonban Grujic, aki beletette a lábát és a labda védhetetlenül indult a kapu felé. Nem is tudott segíteni Gulácsi Péter, igazándiból kőszoborrá dermedve nézte az esetet, de mentségére legyen szólva, lehetetlen lett volna védeni a szituációt. Plattenhardtnak ez volt zsinórban a harmadik gólpassza, de a gól után két perccel le kellett cserélni.

Sokáig nem örülhettek a fővárosiak, a 24. percben ugyancsak szögletből egyenlített Julian Nagelsmann együttese: Nkunku tekerte be a labdát, a rövid oldalt választotta, ahol érkezett Klostermann és gyönyörű mozdulattal csúsztatott a jobb sarokba.

A második félidőben aztán bajba kerültek Gulácsiék, megkapta második sárgáját Halstenberg, így emberhátrányba kerültek a hazaiak. Aztán pár perccel később mégis ők szerezték meg a vezetést. Schick egy erős, lapos lövést eresztett meg, azonban messze nem volt védhetetlen. Jarstein azonban elvesztette az uralmat a labda fölött és valahogy beszerencsétlenkedte azt a kapuba.

De nem adta fel a Berlin és a 82. percben a csereként beállt Piatek tizenegyesből egyenlített. Ez volt a Lipcse 6. döntetlenje hazai pályán, nagy lépést tehettek volna a bronz felé.

Mióta Labbadia átvette a csapat irányítását a csapat a megszerezhető 9 pontból 7-et begyűjtött, kilenc gólt rúgott és kettőt kapott.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.24.Bundesliga
augsburg
4:0
hertha
Bundesliga
2019.05.11.Bundesliga
augsburg
3:4
hertha
Bundesliga
2018.12.18.Bundesliga
hertha
2:2
augsburg
Bundesliga
2018.04.28.Bundesliga
hertha
2:2
augsburg
Bundesliga
2017.12.10.Bundesliga
augsburg
1:1
hertha
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Augsburg – Paderborn

Miután a hétvégén nagyon simán verte a Schalkét idegenben az Augsburg azt hittem, hogy simán elbánnak majd a Paderbornnal. Engem is meglepetésként ért, hogy a meccs végül 0-0-s döntetlennel zárult, ahol inkább a Paderborn állt közelebb a győzelemhez. Hazai oldalon is voltak ugyan lehetőségek, de közel sem olyan veszélyesek, mint a sereghajtó részéről.

Kétszer Luthenak kellett közbeavatkozni, egyszer pedig a kapufáról pattant ki a labda az alapvonalon túlra.

A Paderborn ezzel már három meccse nem kapott ki, de továbbra sem tudnak nyerni, úgy pedig nehéz elkerülni az utolsó helyről. Kicsit kései hajrá ez, de a Hoffenheim és főleg a Paderborn ellen bizonyították, hogy nem annyira rossz csapat ők, mint ahogy azt a helyezésük alapján hihetnénk.

Összefoglalás

Két friss vezetőedző a két csapat kispadján, mindkettejüknek sikerült felrázni a fiaikat, de inkább a berliniek mesterének.

Ahogy írtam, a megszerezhető 9 pontból 7-et gyűjtött be a Hertha és most is ők számítanak a meccs favoritjának.

Köszönhetően az őszi szezonban összehozott borzasztó mutatóiknak a Hertha hazai statisztikája gyenge, 4 győzelem mindössze, három döntetlennel karöltve. Bízhatnak viszont abban, hogy az újraindulást követően milyen szép játékot játszanak, ami ráadásul gólokkal és eredménnyel is párosul.

Plattenhardt remek formában van, bár őt le kellett cserélni. Ibisevic is lövi a gólokat, de talán a legjobbjuk a Lipcséből megszerzett Matheus Cunha, aki megtalálta a helyét Berlinben.

Érdekes, hogy az egykor Real Madrid által is hívott Piatek mostanság a cserepadon ücsörög, bár a Lipcse ellen pont az ő tizenegyesével mentettek pontot (de akkor is csak csereként állt be).

A másik oldalon aggasztó, hogy házi gólkirályuk nyolc meccse gólképtelen, holott a meccseket szinte minden esetben végigjátszotta. Luthe remek formában van, neki rengeteget köszönhetnek társai.

Az Augsburg idegenben háromszor nyert és háromszor ikszelt, nyolc vereséget gyűjtöttek be. Ezeken az idegenbeli találkozókon kétszer annyi gólt kaptak, mint rúgtak (15-31).

Örökmérlegükben a döntetlen a leginkább kedvelt eredmény, kilenc iksz van a két csapat neve mellett.

Most viszont nem lesz döntetlen, egyszerűen nem lehet. Tele vagyunk meglepetésekkel, de ez a meccs akkor is Hertha győzelmet hoz majd.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső