Hertha BSC – Augsburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 március 03.
Hertha BSC
Teljesítmény:
V V D V V
  • Olympiastadion
  • Március 06. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Augsburg
Teljesítmény:
N D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Dárdai Pál második kinevezése nem mondható sikertörténetnek, a magyar mesternek borzasztóan nehéz sorsolás jutott, így egyelőre csak egy pontot tudtak gyűjteni. A helyzet az továbbra sem változott, nem javult, de nem is romlott. A játékban látni a javulást, de a pontok száma továbbra sem nőtt. Mondjuk megnézném, melyik edző tudott volna jobb eredményt elérni, amikor olyan csapatok ellen kellett pályára lépniük, mint a Bayern München, a Lipcse vagy a Wolfsburg…

Most viszont reális esélyük van megszerezni az első győzelmet, mióta ő az edző, mert az az Augsburg látogat Berlinbe, akik idegenben… Finoman szólva sem brillíroznak. Bár pont jókor mondom ezt, amikor épp megverték a Mainzot 1-0-ra. Tegyük hozzá, a gól érdekesre sikeredett, de erről később.

El kell kezdenie gyűjtögetni a pontokat a Herthának, mert most már tényleg nagyon forró a pite, és ebben a csapatban sokkal, de sokkal több van. Rengeteg pénzt költöttek azért, hogy megerősítsék a csapatot, még télen is sikerült két olyan labdarúgót a klubhoz hozni, akik kvalitásaik alapján a jobbak közé tartoznak, de valószínűleg mentális problémák vannak, amik gátolják a játékosokat.

Kezdjünk bele a Hertha BSC – Augsburg beharangozójába!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Wolfsburg – Hertha BSC

Borítékolható eredmény született, egy percig nem gondoltam, hogy az otthon még veretlen, fantasztikus formában levő Wolfsburg ellen akár csak egy pontot is tudna szerezni a Hertha BSC. Ezt tipp formájában meg is írtam nektek, remélhetőleg, többen meg is fogadtátok!

Megint azt kell, hogy mondjam, egész jól muzsikált a fővárosi csapat, de Fortuna istenasszony egy jó ideje elengedte a kezüket. Kezdjük azzal, hogy Lucas Tousart kapáslövése a felsőlécről az alapvonalon túlra pattant, majd csapattársa, Lukas Klunter már sokkal jobban célzott, csak épp a saját kapujába talált be. Nagyon szerencsétlen öngól volt ez, és nem igazán volt benne a meccsben. Wout Weghorst ugyan előtte a kapuba fejelt, de tette mindezt lesről, ez volt a hazaiak legnagyobb helyzete, mégis előnnyel vonulhattak szünetre.

A második félidőben sokkal támadóbb Hertha lépett pályára, és az esélyek ismét megvoltak. Gondolok itt Dodi Lukebakio helyzetére, majd Krzysztof Piatek kapufájára. A gól nem a vendégeknek, hanem a Wolfsburgnak jött össze, pedig ehhez a berliniek álltak közelebb, de szokták volt mondani: Jó csapatnak szerencséje van.

A 89. percben Maxi Arnold szögletét Maxence Lacroix fejelte be, ezzel eldöntve a mérkőzést. Egy dolgot még meg kell említenem, méghozzá Pongracic piros lapját. A Wolfsburg játékosa második sárgával szállt ki a meccsből a 94. percben, de nálam ez azonnali piros lap, brutálisan letalpalta Piatek bokáját…

A végeredménnyel fejezem be, 2-0-ra nyert a Wolfsburg.

Előző 5 meccs eredménye
2020.11.07.Bundesliga
augsburg
0:3
hertha
Bundesliga
2019.03.31.Bundesliga
hertha
2:0
augsburg
Bundesliga
2018.11.02.Bundesliga
augsburg
4:0
hertha
Bundesliga
2018.02.24.Bundesliga
augsburg
3:4
hertha
Bundesliga
2017.09.30.Bundesliga
hertha
2:2
augsburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Mainz – Augsburg

Nem sikerült sem beérnie, sem pedig megelőznie Szalai Ádáméknak az Arminia Bielefeld együttesét, fontos lett volna nyerni, de Zentner, a kapusuk hibája miatt 1-0-s vereséget szenvedtek hazai pályán az Augsburg ellen.

A gólról… Nagyon sajnáltam szegény hálóőrt, aki nemes egyszerűséggel a tizenhatos sarkán álló Niederlechnernek passzolt. Na most ha nem ismernétek Florian Niederlechnert, akkor elmondanám, hogy ő nem a Mainz játékosa…

A csatár nem lepődött meg a váratlan labdán, egyből André Hahn elé játszott, neki meg már csak annyi dolga volt, hogy a játékszert az üres kapuba passzolja.

A gól után még egy lövés volt, amit érdemes kiemelni, a hazaiak próbálkoztak, Gikiewicz viszont védett.

A szünet után mindkét együttesnek összejöhetett volna a gól, a végeredmény mégis 0-1 maradt, mert sem Gregoritsch, sem pedig Karim Onisiwo nem talált kaput, csak a kapufát.

Egyébként Szalai Ádám hosszú idő után kezdőként lépett pályára, és Bo Svensson a 64. percben cserélte le a magyar válogatott egyik csapatkapitányát. Nagy lehetőséget szalasztottak el a hazaiak, az Augsburg sem fogott ki kifejezetten jó napot, de így is megérdemelten nyertek.

Összefoglalás

Mit is mondhatnék így kezdetnek?! Vannak jó játékosai az Augsburgnak, de ez a Hertha a játékerőt tekintve orrhosszal veri őket. Általában ilyenkor szokott jönni egy monológ, hogy ilyen kerettel miért nincs előrébb a fővárosi egyesület, de ettől most megkíméllek benneteket, és ennyivel lezárom ezt a gondolatot.

Beszéljünk inkább egy kicsit az őszi meccsükről, amikor a Hertha padján még Bruno Labbadia ült, és csapata nagyon simán, 3-0-ra nyert Cunha, Lukebakio és Piatek góljaival.

Egy ilyen eredménnyel Dárdai is kiegyezne most. És erre minden lehetőségük megvan, de a fejekben rendet kell rakni.

Említettem, hogy az Augsburg idegenben nem remekel, a Mainz elleni volt a negyedik idegenbeli sikerük, összesen 14 pontot gyűjtöttek idegenben. Hogy is mondták? Nem jó, nem is tragikus…

Berlinben viszont még SOHA nem nyertek a Hertha ellen, pedig egy-két meccsen már túl vannak. A döntetlennel most a Hertha nem megy semmire, számukra kötelező a győzelem. És ilyen szellemben fogja pályára küldeni a srácokat Dárdai Pál, ebben biztos lehet mindenki. Remélhetőleg, a helyzetkihasználás is jobb lesz.

A vendégeknél Alfred Finnbogason, Iago, Jensen és Civeja nem léphet pályára, míg a fővárosiaknál a március igazán rosszul kezdődött, megsérült ugyanis mindkét új igazolás (Nemanja Radonjic és Sami Khedira), valamint Matheus Cunha is. Rajtuk kívül pedig Dedryck Boyata és Matthew Leckie harcképtelen.

Ezek a hírek nem túl kedvezőek, de igenis pótolható mindegyik játékos. Ott van Piatek és Córdoba, Dodi Lukebakio, Guendouzi, Tousart…

A rossz hírek ellenére úgy hiszem, a Hertha meg fogja szerezni Dárdai első győzelmét. Nem lesz könnyű, de ha a helyzeteiket végre ki tudják használni, akkor nem szabad, hogy probléma legyen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső