Hertha BSC – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 09.
Hertha BSC
Teljesítmény:
V N D N N
  • Olympiastadion
  • Június 13. 15:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
V N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogyan arra számítani lehetett elszenvedte első vereségét Bruno Labbadia irányítása alatt a Hertha BSC. A fővárosi egyesület szépen nyerte a meccseket és a Leipzig ellen is ki tudott harcolni egy döntetlent, azonban a Signal Iduna Parkban a Borussia Dortmund már túl nagy falatnak bizonyult. Ennek ellére nincs miért szégyenkeznie a német mesternek, remekül összerántotta a csapatát, ezúttal pedig mondhatjuk, hogy kötelező győzelem előtt állnak. Már ami a formát illeti.

A Frankfurt hajlamos megviccelni, legutóbb is azt gondoltam, hogy képesek lesznek hazai pályán megverni a kiesés elől menekülő Mainzot, erre tessék, sima 0-2. Az érzelmeket viszont félre kell rakni és reálisan nézni a Hertha BSC – Eintracht Frankfurt meccset.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Borussia Dortmund – Hertha BSC

Természetesen a sárga-feketék számítottak a mérkőzés esélyeseinek, hiszen ők a második helyezettek, míg a Hertha egy rossz ősz után csak a középmezőnyben vegetált. És bár Labbadia érkezése erőteljesen felrázta a berlini fejeket, a két keretet összehasonlítva vannak azért különbségek.

Ennek megfelelően Favre fiai nyomtak, de az első félidőben Hakimi, Hazard és Brandt is hibázott ziccerben. Ibisevicék alig-alig tudtak eljutni az ellenfél kapujáig, számítani lehetett rá, hogy előbb-utóbb jönni fog a dortmundi gól. Erre a második félidő derekáig kellett várni és nem a dortmundi gólfelelősöktől érkezett, hanem Emre Cantól, aki egy szépen visszafejelt labdát okosan helyezett a kapu bal alsó sarkába.

Ezután kicsit kijött a sündisznóállásból a Hertha, de komoly veszélyt nem tudtak jelenteni Roman Bürki kapujára.

Megérdemelt Dortmund győzelem, ha a helyzetek számát nézzük lehetett volna nagyobb különbségű győzelmet is aratni, de ezért ugyanolyan három pont jár.

A Hertha most játszott a leggyengébben Labbadia érkezése óta, de a Dortmund más szintet képvisel mint mondjuk az Union Berlin vagy a Hoffenheim.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.09.Barátságos Mérkőzés
hertha
2:1
eintracht frankfurt
Barátságos Mérkőzés
2019.12.06.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:2
hertha
Bundesliga
2019.04.27.Bundesliga
eintracht frankfurt
0:0
hertha
Bundesliga
2018.12.08.Bundesliga
hertha
1:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
2018.04.21.Bundesliga
eintracht frankfurt
0:3
hertha
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eintracht Frankfurt – Mainz

A Freiburg – Wolfsburg – Werder trió ellen hét pontot szerzett Hutter legénysége, joggal gondolhattam, hogy a Mainz ellen hazai pályán nem lesz gond. Pedig lett. André Silva ezúttal nem villogott, Dost gólcsendje tovább tart és a Kostic – Kamada duó sem vétette észre magát.

A gólokat Niakhate és Kunde Malong szerezték. Jutott gól mindkét félidőre, azon belül is a félidők végére. A belső védő szerezte meg a vezetést, miután egy szögletet váltott gólra, majd a csereként beálló Kunde Malong saját magának kaparta ki a gesztenyét és szerzett szép gólt. Más kérdés, hogy talán túlságosan szőrős szívű volt a játékvezető, a gólt megelőzően ellökték a Frankfurt játékosát, a bíró azonban nem látott szabálytalanságot.

Összességében az elmúlt hetek teljesítményét látva erőteljes visszaesést mutattak Kosticék és a jó formában levő Hertha ebből profitálhat.

Összefoglalás

Számomra ez egy könnyű tipp. Tényleg, sokszor kiszúrt már velem a Frankfurt, ezúttal azonban úgy gondolom, simán legyőzik őket Daridáék. Elől ugyan minőséget képvisel az Eintracht, André Silva és Bas Dost is remek csatár, de utóbbinak egyáltalán nem fekszik a német futball. Vagy csak magas neki ez a szint? Mindenki döntse el maga.

A túloldalon viszont Ibisevic, Cunha (ha játszhat), Piatek vagy Lukebakio megteremtheti a különbséget, amivel maga javára fordíthatja a mérkőzést a berlini alakulat.

Legutóbb a Berlini Olimpiai Stadionban nyerni is tudtak, hazai pályán amúgy is jól szerepelnek. Mármint az újrakezdés óta.

Szóval nem is húzom az időt, számomra ez egy országos egyes, de félek ilyeneket írni, hiszen úgy tűnik, az én mumusom az Eintracht Frankfurt csapata…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső