Hertha BSC – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 21.
Hertha BSC
Teljesítmény:
N V V V N
  • Olympiastadion
  • Szeptember 25. 20:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
D N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nekem nagyon hiányzott már a Bundesliga, pedig régebben (értsd: 5-6 éve) még nem volt a szívem csücske a német első osztályú bajnokság. Azonban olyan szintű fejlődésen ment keresztül, hogy most már a kedvenceim közé tartozik, ráadásul a koronavírus-szünet után a nagyok közül ők indultak el leghamarabb, ez pedig akkor igazán extra öröm volt számomra.

A mai találkozónk a Hertha BSC – Eintracht Frankfurt meccs lesz, ez a párosítás már tavaly is nagyon tetszett, mindkét bajnoki meccsük élvezetes és gólgazdag volt.

A bajnokság a múlt héten elindult, a Hertha egy nagy győzelemmel indított, míg a Frankfurt meglepetésre nem bírt az újonc Arminia Bielefelddel.

Hogy mi lesz kettejük mérkőzésén? Mindjárt megpróbáljuk kideríteni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Werder Bremen – Hertha BSC

Kezdjük a hazai pályán játszó Hertha első fordulós meccsével, amely a vártnál könnyebbre sikeredett. Én csak annyit mertem tippelni, hogy mindkét csapat gólt szerez, ez szerencsére jött is, bár a meccset tekintve ezért keményen izgulni kellett. Merthogy a Hertha kőkeményen bekezdett és átgázolt ellenfelén, meg sem álltak négy gólig.

A Werderre azt mondtam, még egy olyan szezon, mint a tavalyi egyrészt nem fér bele, másrészt nem is lesz, mert nem rossz képességű labdarúgókból áll ez a csapat. Úgy tűnik, el kell engednem azt a gondolatot, hogy a brémaiak egy középcsapat lehetnek, bár egy meccs alapján ezt még korai lenne kijelenteni.

Az első félidő inkább a hazaiakról szólt, ők irányították a mérkőzést és a 40. percben 0-0-t mutatott az eredményjelző, a szünetre mégis kétgólos hátránnyal vonultak a brémaiak. Hogy miért? Mert a Hertha Pekarik és Lukebakio révén nagyon megnyomta a félidő végét és előbb a 42. majd a 46. percben is gólt tudtak szerezni.

Pekarik góljánál dicsérni kell Mittelstadtot, aki tökéletesen rajzolta a gólszerző lábára a labdát, míg Lukebakio góljánál Darida vette észre nagyszerűen, hogy a csatárt ki lehet ugratni.

A második játékrész ott folytatódott, ahol az elsőt abbahagyták, kicsit kiegyenlítettebb lett a meccs, mégis mondhatjuk, hogy a Werder többször került lövőhelyzetbe.

A berliniek harmadik góljához kellett egy nagy adag szerencse: Matheus Cunha lövése nem volt túl erős, sem jól helyezett, de az elvetődő Pavlenka kezei között mégis átfért a labda.

Egyre feszültebbek lettek a hazaiak, hiszen nem játszottak annyira rosszul, de a védelmük katasztrófa volt ezen a délutánon. Selke azért szépített egy fejesgóllal (hét perccel Cunha gólja után), de közelebb nem tudtak zárkózni, sőt, a 90. percben az újonnan igazolt és ezen a mérkőzésen csereként pályára lépő Jhon Córdoba újabb gólt szerzett, így a végeredmény 4-1 lett a Hertha javára.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.13.Bundesliga
hertha
1:4
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.01.09.Barátságos Mérkőzés
hertha
2:1
eintracht frankfurt
Barátságos Mérkőzés
2019.12.06.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:2
hertha
Bundesliga
2019.04.27.Bundesliga
eintracht frankfurt
0:0
hertha
Bundesliga
2018.12.08.Bundesliga
hertha
1:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld

A másodosztály bajnokát fogadhatta otthonában Adi Hutter és csapata, és bár tippet nem írtam, alapból azt mondtam volna, hogy Dost és Silva vezérletével otthon tartják a három pontot.

Ilyen szellemben is léptek pályára, az első félidő pedig egész jóra sikeredett. Gólt majdnem a Bielefeld szerzett, pontosabban egy öngólt, de a Da Costa testéről kapu irányába tartó labda a kapufáról kifelé pörgött, majd Kostic fel tudott szabadítani.

A túloldalon André Silva került nagy helyzetbe, háttal a kapunak sarokkal próbálkozott, de Ortega egy hihetetlen bravúrral védeni tudott. Nem sok sót evett meg a Bielefeld, gyakorlatilag az egész meccset végigtámadták a hazaiak. Jött egy kapufa a második félidőben, majd a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat: Vezetést szerzett a Bielefeld.

Soukou kapott remek labdát, majd a kilépő Trapp mellett a hosszú alsót lőtte ki.

A gól alapvetően nem változtatta meg a játék képét, a Frankfurt továbbra is ment előre és tíz perccel a vendégek gólját követően André Silva is betalált. Ő fejjel volt eredményes, Dost beadását váltotta gólra.

Több találat aztán már nem született, így az első forduló egyik meglepetése meg is született: Az újonc pontot rabolt Frankfurtból.

Összefoglalás

Félek attól, hogy a Bundesliga ugyanolyan hektikus lesz, mint tavaly. A két csapat előző összecsapására adtam egy tippet és egész jól haladt mindaddig, amíg a Herthától ki nem állítottak egy játékost, így a vége 4-1 lett a Frankfurt javára.

Azt megelőzően, az őszi fordulóban Frankfurtban csaptak össze és mindkét oldalon 2-2 gól született.

A Hertha az utóbbi években rengeteg pénzt költött igazolásokra, azonban a várt eredmény elmaradt. Ez idén változhat, elnézve a Werder elleni játékot és magukat a játékosokat, kezd összeállni a Bruno Labbadia által felvázolt kép, a Hertha pedig ott lehet az élbolyban. Megfelelően erősítettek, elsősorban gondolok itt Tousart-ra és Jhon Córdobára, de Matheus Cunha és Piatek is jó igazolásnak számít.

A védelem rendben, kapust is vásároltak, egyszóval kezd alakulni ez a csapat.

A Frankfurt viszont megrekedt, már tavaly voltak jelei annak, hogy valami nincs rendben. Dost és André Silva minden túlzás nélkül a Bundesliga élcsatárai közé tartoznak, azonban a középpálya és a védelem nem a legerősebb. És hiába minőségi támadó pl. Bas Dost, ha nem kap megfelelő labdát.

Véleményem szerint a fővárosiak erősebb csapattal rendelkeznek és Labbadia tényleg összekapta ezeket a srácokat.

Szerintem nem a legerősebb kezdő lépett pályára Brémában (Piatek helyett Córdoba szerepelne nálam), de mégis egy négyest hintettek.

Most is őket tartom esélyesnek, ahogy a bukik is, nagyon jó az odds a berlini győzelemre. Én pedig azt mondom, lovagoljuk ezt meg!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső