Hertha BSC – Freiburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2021 október 01.
Hertha BSC
Teljesítmény:
V N N V V
  • Olympiastadion
  • Október 02. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Freiburg
Teljesítmény:
N D D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jön egy hamisítatlan magyar rangadó a Bundesligában, a Dárdai Pál és Dárdai Márton által képviselt Hertha BSC-hez a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburg együttese érkezik. Jobb helyzetben a vendégek várják az összecsapást, a Hertha nemrég irtózatos pofonba szaladt bele az RB Leipzig ellen, Szoboszlai Dominikék hatot vágtak, ez pedig Dárdai legsúlyosabb veresége a Hertha élén. Mindenesetre a vezetőség még mindig bízik benne, de a csapatban több van, sokkal több.

A Freiburg most játszotta le utolsó mérkőzését a Schwarzwald Arénában, a búcsú szépre meg könnyesre sikeredett, a Freiburg egy sima meccsen 3-0-ra győzte le az Augsburg csapatát.

A fogadóirodák természetesen esélyesebbnek gondolják a vendégeket, de azért a 2.40 körüli odds sokat sejtet, annyira ők sem bíznak Grifoék győzelmében.

Az elmúlt években ezt a csatát mindig az nyeri, aki hazai pályán van, az utolsó idegenbeli győzelmet a Freiburg könyvelhette el, 2015-ben sikerült a német fővárosban diadalmaskodni.

Talán ezért is olyan magas az odds? Vagy útközben ki tudunk deríteni valami fontost? Meglátjuk, vágjunk bele a Hertha BSC – Freiburg találkozóba!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

RB Leipzig – Hertha BSC: 6-0

G.: Nkunku (2), Poulsen, Mukiele, Forsberg, Haidara

Ilyen súlyos vereséget a Hertha régóta nem szenvedett, Dárdai Pál irányításával pedig még soha. A gyengén indító Lipcse ezúttal kitett magáért és kiszolgálta a közönséget, akiknek mostanában sok örömet nem tudtak adni.

A kezdők:

RB Leipzig:

Gulácsi – Klostermann, Orbán, Gvardiol – Mukiele, Haidara, Kampl, Angelino – Nkunku, Forsberg – Poulsen

Hertha BSC:

Schwolow – Tousart, Stark, Dárdai – Zeefuik, Ascacibar, Darida, Plattenhardt – Serdar, Ekkelenkamp – Selke

A rengeteg hiányzó nyomot hagyott a berliniek kezdőjén, egészen érdekes összeállításban léptek pályára Dárdaiék. A kezdőben – mint látható – ott volt Dárdai Márton, a másik oldalon pedig Gulácsi Péter és Orbán Willi, a kispadon pedig Szoboszlai Dominik.

Nem is húznám az időt holmi helyzetekkel, így is elég sok gólról kell beszámolni, most ezekre fogunk koncentrálni.

16 perc telt el a mérkőzésből, amikor először megzörgették a hazaiak a hálót, Klostermann felpasszolt labdáját Yussuf Poulsen átlépte, ezzel pedig gyakorlatilag gólpasszt adott Christopher Nkunkunak. A támadó remek formában van, gyönyörűen emelte át a kilépő Schwolowot.

A második gólra hét perc múlva került sor, ezt Yussuf Poulsen szerezte, Christopher Nkunku volt nagyon önzetlen, 2-0. A gól egyébként három passzból született, nagyon könnyen játszották át a berlini falat.

Egy Emil Forsberg kapufa, valamint egy Lukas Klostermann lesgólt követően az első félidő hosszabbításában ismét kapituláltak a hazaiak, Nordi Mukiele lőtte be Angelino szabadrúgását.

A második félidőben még hármat kaptak a vendégek, Emil Forsberg is feliratkozott a gólszerzők közé a 60. percben, Niklas Stark rúgta fel Nkunkut a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt a svéd középpályás a jobb alsóba küldte.

Nagy meccset játszott Christopher Nkunku, lőtt egy gólt, adott egy gólpasszt, kiharcolt egy tizenegyest, majd ismét betalált a hajrában, ezúttal szabadrúgásból. Tökéletesen lőtte ki a bal felsőt, Schwolow el sem vetődött…

Az utolsó gólt Amadou Haidara szerezte, ezzel alakult ki a nagyon súlyos, 6-0-s végeredmény.

Amennyiben csodálkoztok, hogy egyetlen Hertha helyzetről sem számoltam be, ne tegyétek… Nem igazán voltak…

Előző 5 meccs eredménye
2021.05.06.Bundesliga
hertha
3:0
freiburg
Bundesliga
2020.12.20.Bundesliga
freiburg
4:1
hertha
Bundesliga
2020.06.16.Bundesliga
freiburg
2:1
hertha
Bundesliga
2019.12.14.Bundesliga
hertha
1:0
freiburg
Bundesliga
2019.03.09.Bundesliga
freiburg
2:1
hertha
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Freiburg – Augsburg: 3-0

G.: Kübler, Höler, Grifo

Méltó utolsó meccset játszottak a Schwarzwald Arénában, ahol akár még az ezer lőtt gól is összejöhetett volna a hazaiak számára, végül meg kellett elégedniük 999-cel. Az Augsburg könnyű ellenfélnek bizonyult, egy másodpercig sem volt kétséges, hogy ezt az összecsapást melyik gárda nyeri…

A kezdők:

Freiburg:

Flekken – Gulde, Lienhart, Schlotterbeck – Kübler, Eggestein, Höfler, Günter – Jeong, Höler, Grifo

Augsburg:

Gikiewicz – Gumny, Gouweleeuw, Oxford – Framberger, Hahn, Dorsch, Caligiuri, Pedersen – Niederlechner, Vargas

Közel fél óra játék elegendőnek bizonyult a hazaiak számára, hogy a lényegi kérdést – miszerint ki nyeri a meccset – lezárják. Hamar büntetett a Freiburg, már a hatodik percben. Christian Günter a tizenhatos baloldalán tört be a tizenhatoson belülre, lövését vetődve védte Gikiewicz, viszont a túloldalon pont érkezett a másik szélső, nevezetesen Lukas Kübler, aki becsúszva értékesítette a ziccert. Nem volt olyan nehéz dolga, hisz a kapu üresen tátongott.

A második gól húsz perccel később érkezett, szerzője pedig Lucas Höler volt. A támadó Maximilian Eggesteintől kapott egy labdát, úgy vette át, hogy azzal két védőt is becsapott, majd átemelte a kilépő Gikiewiczet.

És még nem volt vége a szenvedésnek, Rafael Framberger kezezése miatt ugyanis tizenegyeshez jutottak a hazaiak, és azt természetesen Vincenzo Grifo végezte el. A játékos a labdát a jobb felsőbe varrta, az augsburgi hálóőrnek esélye sem volt.

Nagyon meggyőzően, magabiztosan és nagy kedvvel játszottak a hazaiak, az augsburgiak félhettek tőle, hogy ebből akár kiütéses vereség is lehet.

De szerencséjükre a második félidőben minden kimaradt. Grifo lövésénél a gólvonalon álló Gouweleeuw mentett, előtte Jeong szabott el egy lövést, majd Ermedin Demirovic bombázott mellé. Nem lett meg az ezer gól, de ez a lefújás után senkit sem érdekelt. Zsebben volt a három pont, kezdődhetett az ünneplés.

Összefoglalás

A Herthánál továbbra is komoly gondot okoznak a sérültek, Dárdai Pálnak még egyszer sem adódott meg a lehetőség, hogy a teljes keretéből szemezgethessen.

Most épp Lukas Klünter, Myziane Maolida és Jordan Torunarigha azok, akik nem szerepelhetnek, Stevan Jovetic, Deyovaisio Zeefuik és Dedryck Boyata viszont talán játszhat. Krzysztof Piatek felépült sérüléséből, a Lipcse ellen már a kispadon foglalt helyet, de nem valószínű, hogy a kezdőben kap majd helyet.

Rune Jarstein is felépülőben, ő a koronavírus után szenvedett sokáig, de talán végre visszatérhet. Mi szurkolunk neki.

A másik oldalon csak Kimberly Ezekwem és Jonathan Schmid az, aki kérdéses, mindenki más egészséges. Schmid egyébként szintén a koronavírus miatt maradt távol a csapattól…

Max Eggestein bejátszhatja magát végleg a kezdőbe, főleg, hogy Baptiste Santamaria elhagyta a gárdát.

Az előzetes alapján esélyesebb a Freiburg, viszont három idegenben lejátszott mérkőzésükből csak egyet tudtak megnyerni, a VfB Stuttgart ellen. Tartunk tőle, hogy Berlinben szintén nem sikerül begyűjteni a három pontot, emiatt a mérkőzés kimenetelére inkább most nem tippelnénk.

Valamiért viszont megíródott ez a cikk, tippünk az van. Mégpedig az, hogy mindkét együttes hálóba talál. A Hertha a hazai meccsein rendre betalál, viszont ezt a védelmet Sallaiék feltörhetik. Igazából az lenne a meglepetés, ha nem tennék…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső