Hertha BSC – VfB Stuttgart: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 15.
Hertha BSC
Teljesítmény:
V V N V V
  • Olympiastadion
  • Október 17. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jó indulás után erőteljes visszaesés. Három forduló alatt ennyit lehet elmondani a Hertha teljesítményéről. Bruno Labbadia együttese egy kiütéssel indított, aztán belefutott két vereségbe. Legutóbb a címvédő, a Bayern München győzte le őket, de a fővárosi csapat egyáltalán nem vallott szégyent, erre hamarosan ki fogunk térni.

Ellenfelük az újonc VfB Stuttgart lesz, akik legutóbbi meccsükön meglepetést okozva döntetlent játszottak a jóval erősebb Bayer Leverkusen csapatával.

Ki-ki meccsnek tűnik első blikkre, de nem árt leásni a dolgok mélyéig. A Hertha BSC – VfB Stuttgart meccsről fogunk most írni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Bayern München – Hertha BSC

Azok után, ahogy a Bayern mostanság játszik mindenki meglepődött, hogy mennyire helyt tudtak állni a berliniek. Egy nagyon jó, fordulatos és izgalmakban bővelkedő mérkőzés lett ennek a végeredménye, a sokkal jobb erőkből álló Bayern bizony megizzadt.

Pedig papírforma alapján indult a meccs, az első félidő végén Robert Lewandowski szerezte meg a vezetést a hazaiak számára, ekkor pedig mindenki azt gondolta, hogy jön a henger. Jött is a henger, a Lewandowski-féle, a második félidő elején pedig a lengyel megduplázta csapata előnyét.

Aki innen sima meccsre számított, az nem is tévedhetett volna nagyobbat, mert a Hertha képes volt felállni a kétgólos hátrányból. Előbb Jhon Córdoba szépített fejjel, majd Matheus Cunha egy szép kényszerítő után már a Hertha második gólját lőtte. Újra nyitott volt minden.

Robert Lewandowski azonban nem akart leállni, egy kissé szerencsés, közeli góllal újra előnyben volt a Bayern a 85. percben. Három perc múlva pedig ismét egyenlített a Hertha, őrült meccs volt! Jessic Ngankam megint egy pontrúgás után talált a hálóba, 3-3.

De aztán a 93. percben jött a dráma, a mindent eldöntő negyedik gól, a mindent eldöntő utolsó Lewa-gól. Mittelstadt ragadta meg a lengyelt a karjánál és földre vitte, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. Kitalálhatjátok, Lewandowski berúgta a büntetőt, így nagyon nehezen, egy nagyon izgalmas meccsen, de nyertek a bajorok.

Dicsérni kell azonban a Herthát, kétszer is felálltak a padlóról, megérdemeltek volna egy pontot.

Előző 5 meccs eredménye
2019.05.04.Bundesliga
hertha
3:1
vfb stuttgart
Bundesliga
2018.12.15.Bundesliga
vfb stuttgart
2:1
hertha
Bundesliga
2018.01.13.Bundesliga
vfb stuttgart
1:0
hertha
Bundesliga
2017.08.19.Bundesliga
hertha
2:0
vfb stuttgart
Bundesliga
2016.02.13.Bundesliga
vfb stuttgart
2:0
hertha
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

VfB Stuttgart – Bayer Leverkusen

Peter Bosz csapatának legjobbja eligazolt. Ez még nem lenne akkora hír, de most azért látszik, hogy mennyire épített Kai Havertz játékára a holland vezetőedző. A gyógyszergyáriak két döntetlennel indították a szezont, és a harmadik meccs is 1-1 lett. Hupsz, spoiler. Bocsi.

Bár, már egy hetes meccs, szóval aki követi a Bundesliga küzdelmeit, az pontosan tudja, mi lett a végeredmény, no de hogy alakult ki?

Az AS Romától szerződtetett Schick nyitotta a gólok sorát, egészen korán, a 7. percben. Wirtz remekül adott be, a hórihorgas cseh emelkedett a legmagasabbra és a vendégeknek szerzett vezetést.

Pech, de negyed órával később a gólszerzőt le kellett cserélni…

Miközben Schick már a lelátón nézte a meccset, a Stuttgart elkezdett támadni. Előbb egy kapufa, majd egy mentés a gólvonalról. Magyarul: Nem jött össze a gól.

A fordulás után ismét a Leverkusen irányított, simán eldönthették volna a meccset, két nagy helyzetet is elpuskáztak, a büntetés pedig a 76. percben érkezett: Egy balról érkező szabadrúgásnál nagyon üresen hagyták Kalajdzicot, aki senkitől sem zavartatva egyenlíthetett.

A vége 1-1, szerintem mondhatjuk, hogy nagyjából igazságos eredmény született.

Összefoglalás

Kemény dió a Stuttgart, de elnézve a Hertha legutóbbi játékát, véleményem szerint sikerül őket legyőzni. Főleg a hazai pálya, és számomra a nyár egyik legjobb igazolása, Jhon Córdoba személye garancia a sikerre.

A védelmen van mit csiszolni, Lewandowski úgy szaladt át háromszor is, mint kés a vajon, ez pedig nem jó jel.

Tény, a Stuttgartban nincs ilyen minőségi csatár, de attól még simán veszélyesek lehetnek Schwolow kapujára.

Nézzünk egy kis örökmérleget!

Tekintve, hogy a Stuttgart tavaly még a másodosztályban játszott, így utolsó bajnokijukat 2019 májusában játszották, akkor a Hertha 3-1-re verte hazai pályán a Stuttgartot.

Az utolsó győzelemig az Olimpiai stadionban 2013-ig kell visszamennünk, akkor a vendégek 1-0-ra nyertek.

Sérültek terén Leckie-t, Guendouzit és Torunarighát kell megemlíteni a hazai oldalról, az Arsenaltól szerződtetett középpályás elkapta a koronavírust, másik két társa régebb óta nem bevethető.

A vendégeknél kicsit rosszabb a helyzet, a keret hét játékosára sem számíthat Pellegrino Matarazzo vezetőedző.

A Hertha erősebb játékerőt képvisel, így nagyon kétlem, hogy lehet esélye a Stuttgartnak. Gólokban is bízom, a hazaiak támadóiban benne van 2-3 gól, de most csak szimplán a győzelmükre fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső