Hoffenheim – Borussia Mönchengladbach: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2023 január 27.
Hoffenheim
Teljesítmény:
D V N V D
  • PreZero Arena
  • Január 28. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Gladbach
Teljesítmény:
V V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napra még öt mérkőzést hoztam nektek a már közzé tett francia meccsen kívül. Igyekeztem mindenhonnan választani, aminek a vége az lett, hogy elég csapongó napunk lesz. Németországban folytatjuk, aztán az FA Kupa két meccse is szerepelni fog az oldalon, mellette pedig egy spanyol és egy olasz bajnoki mérkőzés.

A németekkel indítunk, holnap kerül megrendezésre a Hoffenheim – Borussia Mönchengladbach mérkőzés. Egyik csapat sincs csúcsformában, de főleg a Hoffenheim az, ahol nagyobb gondok vannak. Bár, ha a Gladbach így folytatja, ott sem lesz sokáig Daniel Farke az edző…

Az elmúlt egy hét alatt mind a Hoffenheim, mind a Borussia Mönchengladbach nyeretlen maradt, míg a Gladbach mindkét mérkőzését elveszítette, addig a Hoffenheim legalább egy pontot szerzett. Azért is úgy kellett megizzadniuk…

A tabellát elnézve, kéz közel azonos minőségű, erejű csapat feszül majd egymásnak szombaton délután. De apró különbségek azért vannak.

Nem árt odafigyelnie a Hoffenheimnek, konkrétan már csak három pont választja el őket az osztályozót jelentő 16. helytől, míg a Gladbach, ha ez így megy tovább, végleg lemaradnak az előttük állóktól, és esélyük sem lesz rá, hogy odaérjenek a legjobb hatba.

A fogadóirodák szerint a hazai csapat fog nyerni. A bet365 irodájánál 2.00-t fizetnek a hazaiakra, 3.40-et a vendégekre, 3.90-et a döntetlenre.

Hoffenheim

Nem hittük volna, hogy gólzáporos lesz a Hoffenheim és a VfB Stuttgart mérkőzése, de így lett. Az André Breitenreiter által irányított hazai csapat most sem tudott viszont nyerni, így nyeretlenségük tovább folytatódik, immáron bő három hónapja nem tudtak nyerni. Ez így azért egy kicsit csalóka, ugyanis a vb alatt egyetlen német bajnokit sem rendeztek. Máshogy fogalmazom meg, úgy, amivel pontosabban lehet majd látni, mennyire rossz formában van a Hoffenheim: Hét meccs óta kapnak ki, vagy maximum ikszelnek.

A Stuttgart ellen visszakerült Andrej Kramaric, aki egyből a mérkőzés embere is lett. Az ő góljával szerezték meg a vezetést, de a vendégek fordítani tudtak. Már a lefújás előtti percekben jártunk, amikor Kramaric ismét villant (ha nem lenne Kimmich bombája, nálam ez a gól lenne a forduló találata), és pontot mentett a csapatának.

De még mindig bajban van a gárda, ugyanis három pontra vannak az osztályozótól, ezt a teljesítményt simán hozta volna Sebastian Hoeness is…

A gárda tizenhétből csak öt meccset nyert meg, négyszer ikszelt és nyolcszor kapott ki.

Hazai pályán fogadják a Mönchengladbach csapatát, ahol mérlegük szintén nem túl jó, 3 győzelmük mellett kétszer ikszeltek és négyszer kikaptak. Utoljára az otthonukban szeptemberben nyertek bajnoki meccset.

Ami a keretet illeti, Breitenreiter most sem számolhat teljes csapattal, és akkor még nagyon finom is voltam.

Ugyan Ozan Kabak az eltiltását követően visszatérhet a pályára, de ezúttal Kevin Akpoguma esett ki eltiltás miatt, miután összeszedte a Stuttgart ellen az ötödik sárga lapját.

Grischa Prömelre kábé áprilisig kell majd várni, Jacob Bruun Larsen szintén sérült. És még van négy olyan játékos, aki vagy játszik ezen a meccsen, vagy nem. Ott van Dennis Geiger, aki betegség miatt hagyta ki a hétközi fordulót, Robert Skov, Angelo Stiller és Kevin Vogt sérülésükből épülnek fel épp.

És akkor ugyebár még – már – meg sem említem a csékát, Benjamin Hübnert, akinek vissza kellett vonulnia a folyamatos sérülései miatt.

Ami biztos, hogy Ihlas Bebou és Andrej Kramaric a kezdőben lesz, a téli igazolás Kasper Dolberg pedig egyelőre itt sem tudta bebizonyítani, miért tartják őt kivételes támadónak, ezúttal is csak a cserepad jut neki.

A várható kezdőcsapat:

Baumann – Quaresma, Kabak, Nsoki – Kaderábek, Baumgartner, Geiger, Angelino – Kramaric – Bebou, Dabbur

Egymás elleni meccsek:

Teljesen kiegyenlített a mérleg a két együttes között, ha az utolsó öt találkozót nézem. Ehhez szüksége volt a Borussia Mönchengladbachnak egy első fordulóban elért győzelemre is. Augusztusban, mikor a Bundesligát is elkezdték és az online fogadás is megindult, a két csapat azonnal találkozott egymással. Érdekes mérkőzés volt ez, ugyanis Stefan Posch 20 perc játék után két sárgával mehetett zuhanyozni, előnybe mégis a Hoffenheim került, Robert Skov lőtt a hálóba. Azonban egyre jobban megmutatkozott az emberhátrány, és Ramy Bensebaini még az első félidőben egyenlített.

A másodikban Marcus Thuram, majd Nico Elvedi is betalált, így alakult ki a végeredmény.

A Gladbachnak ez volt sorozatban a második sikere. A mérleg pedig 2 Gladbach-siker, két Hoffenheim-győzelem és egy döntetlen.

A PreZeroban minimális Mönchengladbach fölént lehet tapasztalni, kétszer nyertek ők, egyszer a hazaiak és volt két döntetlen is.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.06.Bundesliga
gladbach
3:1
hoffenheim
Bundesliga
2022.05.14.Bundesliga
gladbach
5:1
hoffenheim
Bundesliga
2021.12.18.Bundesliga
hoffenheim
1:1
gladbach
Bundesliga
2021.04.21.Bundesliga
hoffenheim
3:2
gladbach
Bundesliga
2020.12.19.Bundesliga
gladbach
1:2
hoffenheim
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Borussia Mönchengladbach

A Gladbach együttese is jelentős visszaesést produkál, de ők még ennek az útnak az elején járnak, ellenfelükről ugyanez nem mondható el. Daniel Farke jól kezdett, nem is folytatta rosszul, ott voltak a tűz közelében, a nemzetközi kupaindulást érő helyek egyikén. Ám az újra elindult Bundesligában öröm még nem jutott nekik.

A múlt hét vasárnapján a Bayer Leverkusen verte meg őket úgy 3-2-re, hogy volt csúnyább is az eredmény, majd jött Lars Stindl a kispadról, és közelebb tudta hozni a csapatot. Azonban pontot ez sem ért.

A hétközi fordulóban pedig az Augsburghoz látogattak, akik okoztak már korábban meglepetést nem csak nekik, de más nagyobb csapatoknak is. És most itt volt az újabb meglepetés, Enrico Maassen csapata 1-0-ra legyőzte Marcus Thuramékat. Meglepetés a javából!

Jó úton indultunk el, amikor szoros eredményre számítottunk, arra, hogy az Augsburgnak lehet esélye a pontszerzésre. A tippünk azonban nem volt jó. Mert – ahogy azt látjátok – mindkét csapatnak nem sikerült gólt szereznie…

És még csak azt sem mondhatom, hogy annyira közel jártak volna a vendégek, teljesen megérdemelten nyert a kiesés ellen menekülő együttes.

A Gladbach csapatát megközelítette a tabellán a Köln, megelőzte a Leverkusen, illetve elhúzott tőlük a Wolfsburg. Most csak a 9. helyen állnak, mérlegük pedig 6-4-7.

Idegenben lépnek pályára megint, ahol továbbra is veretlenek, négy döntetlenjük és négy vereségük van. Ja, és kétszer annyi gólt kaptak, mint amennyit rúgtak.

Jonas Hofmann betegség miatt, Lars Stindl eltiltás miatt nem játszhatott hét közben, most mindketten visszatérhetnek. Christoph Kramer játékára is van minimális esély, de ilyenkor az edzők szeretnek biztosra menni, így Kramer szerintem kimarad. A középpályás agyrázkódást szenvedett egyébként az Augsburg elleni találkozón, le is kellett cserélni.

A várható kezdőcsapat:

Omlin – Scally, Itakura, Elvedi, Bensebaini – Koné, Weigl – Plea, Stindl, Hofmann – Thuram

Tippelde

A forma alapján nem tudnék dönteni kettejük között, de hát valamit mondanom kell, ha már ennyit foglalkoztam ezzel a mérkőzéssel, igaz?

Valamikor a Gladbach nyeretlen idegenbeli sorozatának meg kell szakadnia, és ez a mostani találkozó remek lehetőség lehet. A Hoffenheim szeptember óta nyeretlen otthon, összességében pedig október óta. Nem túl biztató a szurkolók számára.

Ami valószínűnek tűnik ezúttal is, az az, hogy mindkét csapat be fogtalálni a hálóba. Ez lesz a fő ötletünk, a másik pedig az, hogy a Borussia Mönchengladbach megnyeri a mérkőzést.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.46 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.46 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.45 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső