Hoffenheim – Hertha BSC: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 12.
Hoffenheim
Teljesítmény:
D V D V V
  • Rhein-Neckar Arena
  • Május 16. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Hertha BSC
Teljesítmény:
D D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Amikor pár napja arról lehetett olvasni, hogy Dárdai Pál visszatér a Herthához, sok magyar mellett a németek is elkezdtek reménykedni abban, hogy újra a korábbi közönségkedvenc fogja irányítani majd a fővárosiakat. De Dárdai nem az első csapatnál kapott szerepet, hanem az utánpótlásképzésben. Érdekes döntés lett volna, ugyanis Bruno Labbadiát egy hónapja nevezték ki vezetőedzőnek. De a magyar ember szeret reménykedni…

Ezúttal a Hoffenheim gárdájához látogatnak, ahol a bajnokság felfüggesztése előtt forrtak az indulatok.

Vajon milyen eredmény születik a Hoffenheim – Hertha BSC meccsen?

A csapatokról

Ha már a vendégekkel kezdtem a felvezetőt, folytassuk is velük!

Klinsmann hirtelen és viharos távozását követően Alexander Nouri ült le a kispadra, de biztos volt, hogy csak ideiglenes ez a kinevezés, a Hertha gőzerővel keresi az utódját. Alapjáraton csak nyáron szerették volna szerződtetni az új vezetőedzőt, de a koronavírus átírta a szabályokat, így a leállás alatt sikerült megegyezniük Labbadiával, akinek a Hertha BSC lesz a nyolcadik csapata, Németországon kívül pedig még nem próbálta ki magát.

A vezetőedző feladata lesz felpörgetni fiait, hiszen jelenleg csak a 13. helyen szerénykednek a nem is olyan régen még szép időket élő Berliniek. A leállás miatt az utóbbi formájuk nem igazán mérvadó, de azért álljon itt: Egy győzelem, két döntetlen és két vereség, köztük egy csúnya 0-5 a Köln ellen, ráadásul Berlinben.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.26.Bundesliga
hertha
2:3
hoffenheim
Bundesliga
2019.04.14.Bundesliga
hoffenheim
2:0
hertha
Bundesliga
2018.11.24.Bundesliga
hertha
3:3
hoffenheim
Bundesliga
2018.02.03.Bundesliga
hertha
1:1
hoffenheim
Bundesliga
2017.09.17.Bundesliga
hoffenheim
1:1
hertha
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Télen sikerült megszerezniük a Milantól a lengyel Piateket, akiért anno fél Európa sorban állt, azonban nem igazán jött ki neki a lépés, így a tavaszi (vagy inkább nyári?) szezonra Berlinbe költözött. Eddig hat meccsen egy gól áll a neve mellett, biztosan képes jobb teljesítményre, nem hiába figyelte őt anno például a Real Madrid is.

A Leipzigből érkező Matheus Cunhának viszont rosszkor jött a leállás, épp kezdett játékba lendülni, utolsó két meccsén is gólt szerzett.

A klubrekordért leigazolt Dodi Lukebakio még mindig keresi önmagát, a 22 meccsen, amin pályára lépett mindösszesen ötször talált az ellenfelek kapujába, ez pedig nem túl jó mutató.

Közeledik egyébként egy generációváltás a Herthánál, hiszen azok a játékosok, akik eddig tolták a csapat szekerét már jóval 30 felett járnak. Kalou, Ibisevic, Skjelbred, Pekarik és Jarstein is meghatározó alakjai voltak az elmúlt évek csapatának.

Sérültjük nincs, de Salomon Kaloura eltiltás miatt nem számíthat Labbadia.

A Hoffenheim, ahogy írtam viharos időszakon van túl, a klub milliárdos mecénását ugyanis az összes szurkoló egységesen megtalálta, voltak mérkőzések, ahol a rendbontás olyan szintű volt, hogy félbe kellett szakítani a találkozókat.

Ha a futball szempontjából megvizsgáljuk a Hoffenheim teljesítményét, sok jót nem írhatok az utóbbi időszakról. A megszakítás előtt egy elég komoly válságot élt meg a csapat, nekik talán még jól is jött a leállás. Mérlegük a következő volt: 3 vereség és 2 döntetlen, 4 lőtt és 12 kapott góllal.

Vannak minőségi játékosaik, olyanok, akik el tudnak dönteni egy-egy párharcot, tehát nem jelenthető ki, hogy a Hoffenheim abban a pozícióban van, ahol tudása alapján lennie kellene. De a futball ilyen, és ha nem szedik össze magukat, esélyük sem lesz az EL-selejtezőt érő hatodik helyre, pedig most csak 2 pontra vannak tőle.

Sérültek: Belfodil, Adamyan, Dabbur és Kramaric

Egymás elleni meccseik:

Az összes meccsüket figyelembe véve a Hoffenheim többször nyert, kilencszer hagyták el győztesen a pályát, a Hertha ötször nyert, a maradék öt mérkőzés döntetlennel ért véget. Az utolsó mérkőzésükön 3-2-re nyert Berlinben a Hoffenheim.

A Hoffenheim számára jól jött a szünet, de Kramaric kiválása rosszul érintette őket. Az ellenfélnél pedig új edző van, ilyenkor mindegyik játékos kettőzött erővel harcol. Emiatt nem hiszem, hogy hazai győzelemmel ér véget a találkozó. Szerintem meg fogják lepni a Hoffenheimet. Tippem: 1-2.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső