Hollandia – Belgium: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 23.
Hollandia
Teljesítmény:
N N D N N
  • Johan Cruijff Arena
  • Szeptember 25. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Belgium
Teljesítmény:
N N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Csoportrangadó, amely eldönti majd, ki nyeri a Nemzetek Ligája A divízójának 4. csoportját. Hollandia hatalmas lépést tett tegnap este a győzelem felé, idegenben győzték le Lengyelországot, és már csak egyetlen lépés választja el őket attól, hogy elnyerjék a jogot a final fourban való részvételre.

Ehhez nem kell mást tenni, mint nem nagyon kikapni a belgáktól. Az előző cikkben is említettem, hogy pontegyenlőség esetén az egymás elleni meccsek döntenek, és ebben Hollandia nagyon jól áll, ugyanis 4-1-re verték meg az első fordulóban De Bruyne-éket. Magyarul: Minden eredmény nekik kedvez, ahol nem kapnak ki, vagy nem kapnak ki legalább három góllal. Ha ez megtörténne, akkor kellene aggódni meg számolni. De azért ez nem igazán van most a pakliban.

Roberto Martinez legénysége több hibát is vétett ezen sorozat alatt. A walesiek elleni döntetlen, valamint a hollandoktól elszenvedett súlyos vereség azt eredményezheti, hogy Belgium nem nyerheti meg majd a sorozatot. Tavaly ott voltak a legjobb négy között, végül a harmadik helyen végeztek.

A két csapat sokszor játszott már jó meccset, és a szurkolók most is ebben bízhatnak, tekintve, hogy milyen keret áll a rendelkezésekre, milyen minőségi futballisták, és milyen szakemberek ülnek a padokon…

A bukik azt mondják, Hollandia nyerhet. Mi egyetértünk velük. Ó, a szorzók: 2.40 a hazai, 2.90 a vendéggyőzelem, míg a döntetlen 3.40 körül mozog.

Folytassuk a Hollandia – Belgium mérkőzéssel!

Hollandia

Hiába tűnik erősnek a lengyel válogatott, ennél a hollandnál nem erősebb. Meglepődve tapasztaltuk, hogy a vendégek győzelmére magas az odds, rá is mentünk, és jól tettük. Hollandia ugyanis 2-0-ra legyőzte Krychowiakékat.

Már korán, a 14. percben vezetést szereztek Cody Gakpo találatával, amelyet később Steven Bergwijn duplázott meg.

A holland csapat egyébként a mérkőzés egészét tekintve jobban játszott, bár tény, hogy két lövésük találta csak el a kaput. De nem gond, ha mind a kettőből gól születik…

A jó eredmények ellenére egyébként a holland sajtó nincs elragadtatva Louis van Gaal munkájától, de ez azután, ahogy Frank de Boert kicsinálták nem is meglepetés. A lengyelek elleni meccs előtt volt egy sajtótájékoztató, ahol az egyik újságíró úgy beleállt a szövetségi kapitányba, amit ritkán látni.

Kritizálták azért, mert de Vrij, Rensch és Klaassen is beválogatásra került, ennek miértjét kérdezték meg provokatív stílusban a mestertől, aki nem futamodott meg, és kemény szócsata vette kezdetét.

Amelynek a vége az lett, hogy az újságíró szerint karácsonyra kirúgják van Gaalt, utalva arra, hogy a VB-n nem fognak jól teljesíteni.

Azért annyi bizalmat megérdemelne van Gaal, hogy egy ilyen NL után, ahol közel járnak a győzelemhez, ne kérdőjelezzék meg a döntéseit. Mert, ha nem menne a játék… az megint más lenne.

Visszatérve a lengyelek elleni meccsre, többen is jó teljesítményt nyújtottak, Depayon látszott, hogy nem igazán van játékban, illetve Teun Koopmeinerst nem tudjuk pontozni, mivel hat perc után le kellett cserélni.

A helyére valószínűleg Kenneth Taylor kerül, esetleg Steven Berghuis, aki tegnap váltotta. Az Ajax fiatalja remekül mutatkozott be, és megérdemli, hogy a kezdőben kapjon helyet.

Depay fontos játékos, és egy rossz meccs után nem fogják padra tenni, pedig ott van Janssen vagy Weghorst a kispadon. Akkor van erre esély, ha valóban megsérült a támadó. Úgy tűnt, tegnap kényszerből cserélték le, meglátjuk, mennyire súlyos a sérülése.

A teljes keret:

Kapusok: Jasper Cillessen, Mark Flekken, Andries Noppert, Remko Pasveer

Védők: Nathan Ake, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij, Denzel Dumfries, Tyrell Malacia, Bruno Martins Indi, Devyne Rensch, Jurrien Timber, Virgil van Dijk

Középpályások: Steven Berghuis, Frenkie de Jong, Marten de Roon, Davy Klaassen, Teun Koopmeiners, Kenneth Taylor

Támadók: Steven Bergwijn, Memphis Depay, Cody Gakpo, Vincent Janssen, Wout Weghorst

A várható kezdőcsapat:

Pasveer – Timber, van Dijk, Aké – Dumfries, Taylor, de Jong, Blind – Gakpo – Bergwijn, Depay

Egymás elleni meccsek:

Már a júniusi meccsről is írtunk, emlékeim szerint ilyen szintű holland dominanciára nem számítottunk. Mindössze annyit mondtunk, hogy két és fél gól feletti eredmény lesz, ahol mindkét fél betalál. Ez mondjuk bejött…

Tétmeccsen nem sűrűn találkoznak, de évente vagy kétévente összefutnak egy felkészülési meccsen. Minket az most nem érdekel, egyik sem, inkább maradjunk a júniusiösszecsapásnál.

Szóval Belgiumban ritkán verik meg négy góllal a házigazdát, de ez most megtörtént. Igazából az első félidőben még nem is volt annyira problémás a helyzet, akkor még csak egy góllal vezettek a vendégek, Steven Bergwijn talált be. De a második félidőben összeestek, és gyors egymásutánban betalált kétszer Memphis Depay, valamint Denzel Dumfries is.

Timothy Castagne gólját érvénytelenítették, a belgákat még az ág is húzta, a legvégén Michy Batshuayi tudott szépíteni. Ki tudja, lehet, hogy sokat ér még az a gól…

Előző 5 meccs eredménye
2022.06.03.Nemzetek Ligája
belgium
1:4
hollandia
Nemzetek Ligája
2018.10.16.Barátságos Mérkőzés
belgium
1:1
hollandia
Barátságos Mérkőzés
2016.11.09.Barátságos Mérkőzés
hollandia
1:1
belgium
Barátságos Mérkőzés
2012.08.15.Barátságos Mérkőzés
belgium
4:2
hollandia
Barátságos Mérkőzés
2004.05.29.Barátságos Mérkőzés
hollandia
0:1
belgium
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Belgium

Belgium is hozta a kötelezőt, Wales együttesét tudták hazai pályán legyőzni. Romelu Lukaku nélkül aggódhattak, ki lesz, aki gólt lő, végül nem Lois Openda, hanem Michy Batshuayi került a kezdőcsapatba, és góllal hálálta meg a döntést Roberto Martineznek. Ő lőtte a hazaiak második gólját, az elsőt Kevin De Bruyne.

Már az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert a belgák, de a másodikban Kieffer Moore góljával zárkózni kezdett a vendégcsapat.

A kevés helyzetet hozó második játékrész sokkal kiegyenlítettebb volt, mint az első, ahol a belga csapat leradírozta a pályáról Bale-éket. Pontosabban Bale-t nem, mert csere volt, de mindegy… Értitek…

A belga együttes a lehető legerősebb összeállításában lépett pályára, Vertonghent és Alderweireldet is bevetették, pedig nem mai legények. Szintén pályán volt Eden Hazard, aki gólt nem szerzett, de nem lógott ki lefelé a csapatból.

Kétlem, hogy Martinez erre az összecsapásra változtat bármin is. Hogy őszinte legyek, egy Arthur Theate – Jan Vertonghen cserét el tudnék képzelni, mert a villámgyors Gakpot és Bergwijnt a fénykorában levő Vertonghen sem tudta volna megfogni, nem ez a mostani, aki már jócskán veteránkorba lépett.

A teljes keret:

Kapusok: Thibaut Courtois, Simon Mignolet. Matz Sels, Koen Casteels

Védők: Toby Alderweireld, Dedryck Boyata, Zeno Debast, Jason Denayer, Wout Faes, Brandon Mechele, Arthur Theate, Jan Vertonghen, Timothy Castagne, Thomas Meunier

Középpályások: Yannick Carrasco, Thorgan Hazard, Alexis Saelemaekers, Kevin De Bruyne, Leander Dendoncker, Amadou Onana, Youri Tielemans, Hans Vanaken, Axel Witsel

Támadók: Michy Batshuayi, Charles De Ketelaere, Eden Hazard, Dodi Lukebakio, Dries Mertens, Loïs Openda, Leandro Trossard

A várható kezdőcsapat:

Courtois – Debast, Alderweireld, Theate – Meunier, Tielemans, Witsel, Carrasco – De Bruyne, Hazard – Batshuayi

Tippelde

Vasárnap eldől, hogy ki kerül a final fourba, meglepetés lenne, ha nem a hollandok lennének azok. Hollandia tud védekezni, de inkább a minőségi támadásaikról ismertek mostanság, nem hinném, hogy csak és kizárólag a védekezéssel lesznek elfoglalva. Veszélyes játék lenne…

Belgium számára nincs más esély, mint az első perctől menni előre. Ha az első negyedórában gólt tudnak szerezni, lehet még esélyük. Máskülönben kétlem.

Harcos, sokgólos összecsapásra számítok, ahol mindkét csapat gólt szerez.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.58 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.58 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső