Hollandia – Bosznia-Hercegovina: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 11.
Hollandia
Teljesítmény:
D D V V N
  • Johan Cruijff Arena
  • November 15. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bosznia-Hercegovina
Teljesítmény:
V D V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vasárnap sem maradunk Nemzetek Ligája nélkül, a másik két csoport is lejátssza az ötödik fordulót. Elsőként a Hollandia – Bosznia-Hercegovina meccset vesszük górcső alá abban a csoportban, amelyik talán a legkiegyensúlyozottabbnak tűnik. Nem húzott el senki a többiektől, gyakorlatilag, ha csak szigorúan a matekot nézzük még szinte bárki nyerhet.

De ez nem matek…

Hollandia Ronald Koeman távozása óta nem találja önmagát, a megbízott szövetségi kapitány után Frank De Boer ült le a kispadra, de az eredmények nem jönnek. A bosnyákok pedig bizonyosan el vannak keseredve, amiért nem jön össze az Európa Bajnokságon való részvétel. Szóval két – mondhatni – gödörben levő csapat feszül egymásnak vasárnap 18:00-kor.

Mi történt korábban?

Vegyük sorra, milyen meccseket játszottak mostanság, milyen kerettel vágnak neki a meccsnek a csapatok és hogy szerepeltek a csoportjukban?

Olaszország – Hollandia

Nem mondhatni, hogy Hollandia erős lenne az előre játékban, az olasz meccs előtt 1 lőtt és egy kapott góllal álltak három forduló után. Ez a meccs végére 2-2-re változott, ugyanis nem bírtak egymással a felek.

Erős kezdővel lépett pályára a holland válogatott, szinte mindenki ott volt, akire számítottunk: Wijnaldum, van de Beek, Memphig Depay, Frenkie De Jong… A cserepadon viszont alig foglalt el olyan helyet, aki minőségi bajnokságban játszik.

Az olaszoknál Roberto Mancini szövetségi kapitány a bőség zavarával küzdött, Berardi, Caputo, Moise Kean vagy Sensi.

Papíron tehát az olasz csapat erősebbnek tűnt, és bizony szükségük is lett volna a három pontra, mert arra lehetett számítani, hogy Lengyelország hazai pályán megveri Boszniát, az pedig az első helybe került volna.

Ennek szellemében kezdték a találkozót, a 16. percben már meg is rezdült a holland háló. Barella adott fantasztikus labdát a két védő között kilépő Lorenzo Pellegrininek, aki egy átvétel után ballal a jobb alsóba tekert, Cillessen teljesen kiszolgáltatott helyzetben volt.

Az egyenlítő találat tíz percen belül érkezett: Egy kapu előtti kavarodás után Memphis Depay lőtt 12 méterről, de a lövés elakadt saját csapattársában, van de Beekben. A Manchester középpályása azonban gyorsan eszmélt és fordulásból kipókhálózta a bal felső sarkot.

Az első félidő (és igazából a meccs hátralevő része) több gólt már nem hozott, viszont nagyon kiegyenlített volt a játék. Annyi különbséggel, hogy az olaszok 6-ból ötször eltalálták a kaput, a hollandoknál ez az arány 6/1 volt.

A második félidőre azért akadtak nagy lehetőségek, Depay az egyik oldalon lőtt, míg Ciro Immobile a másikon. Utóbbi óriási ziccer volt, a Lazio támadója Hateboer-tól csente el a labdát és egyedül törhetett kapura, de a Valencia kapuvédője hárított.

És ez az egy lehetősége volt az olaszoknak, míg a második játékrészt nagyon megnyomták a hollandok. Eredmény nélkül tették mindezt, maradt az 1-1, amellyel igazán egyik fél sem lehetett boldog.

Előző meccs eredménye
2020.10.11.Nemzetek Ligája
bosznia hercegovina
0-0
hollandia
Nemzetek Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lengyelország – Bosznia-Hercegovina

Lengyel támadásokkal indult a meccs, az első tíz percben háromszor is eljutottak Sehic kapujáig Robert Lewandowskiék. A meccs fordulópontja már egész hamar, a 15. percben jött, amikor is Ahmedhodzic a kiállítás sorsára jutott. Lewandowski lépett meg egy indítással, a középső védő pedig szabálytalanul állította meg a Bayern München támadóját. Pawson játékvezető nem finomkodott, azonnal az öltözőbe küldte Ahmedhodzicot.

A 22. percben már jöhetett volna az első gól, egy nagyon pofás támadás indult el középen, melynek végén Lewa elé került a labda, ő pedig tőle szokatlan módon kihagyta a hatalmas ziccert.

Meg kell dicsérni Linettyt, aki sarokkal, egy védő szorításában alakította ki a helyzetet.

Egyre nagyobb volt a nyomás Dzekoékon, a lengyelek folyamatosan támadtak, de az utolsó passzoknál jött a hiba. Amikor pedig a bosnyák védelem hagyott ki, akkor Lewandowski csak a kapufát találta el. Viszont nagyon érett a gól…

És ez a gól a 40. percben össze is jött: Jazwiak cselezgetett a tizenhatoson belül, úgy tűnt, el fogja veszíteni a labdát, de jött Robert Lewandowski és nyolc méterről a hálóba lőtt.

A kapott gól összetörte a bosnyákokat, öt perc múlva újra a gólvonal mögül kellett kiszedni a labdát Sehicnek: Linetty fejelte be Lewandowski beadását.

A második félidőben az elán kicsit csökkent, itt már csak egy gólt szereztek a hazaiak, Lewandowski talált be újra az 52. percben. Helyzetek még akadtak, Grosickiék pedig macska-egér játékot játszottak Bosznia-Hercegovina legjobbjaival.

A végén maradt a 3-0, amiért hálásak lehetnek a vendégek, Lengyelország pedig az élre ugrott.

Összefoglalás

A válogatott keretek keresésével azért meggyűlik az ember baja, mert sokszor nagyon nem megbízható adatokat közölnek – amúgy – megbízható portálok, de nagy keresések árán sikerült megtalálnom a mostani bosnyák és holland keretet. Előbbivel voltak azért problémák, a bosnyákomon még van mit csiszolni.

Hárman biztosan kihagyják a találkozót, köztük a csapat legnagyobb sztárja: Edin Dezko tesztje pozitív lett, így jelenleg karanténban van. Fel is került a netre egy megható videó, ahogy gyermekei egy üvegen keresztül üzennek neki. Ugyancsak pozitív tesztet adott Aldin Turkes, Amir Hadziahmetovic pedig sérült.

Az Irán elleni barátságos meccsen így több újonc is bemutatkozhat, de a hétvégi meccseken innentől kezdve vajmi kevés esélye lesz a megtizedelt bosnyák válogatottnak.

A hollandokat sem kíméli az élet, Virgil van Dijk már korábban súlyos sérülést szenvedett, Steven Bergwijn nincs jó fizikai állapotban, így őt kitették a keretből, Strootmant be sem hívta de Boer, Tony Vilhena pozitív lett, viszont visszakerült Davy Klaassen, aki nagyon jó teljesítményt nyújt az Ajaxban.

Szóval a problémák itt is megvannak, de nem akkorák a gondok, mint a bosnyákoknál. Az odds nem veri a plafont, de az szinte biztos, hogy a hollandok behúzzák ezt a meccset.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső