Huddersfield – QPR: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 03.
Huddersfield
Teljesítmény:
V D V V N
  • The John Smith Stadium
  • Február 04. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
QPR
Teljesítmény:
V D D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szétnéztünk még az angol másodosztály szombati mérkőzései között, és találtunk még egyet, ami nekünk tetszik, és érdekesnek találjuk. Ez a meccs a Huddersfield – QPR találkozó lesz. Alapjáraton egy középcsapat fog megmérkőzni egy kieséssel dacolóval. Fura belegondolni, hogy tavaly ősszel, vagyis kevesebb mint másfél évvel ezelőtt mindketten úgy álltak neki a bajnokságnak, hogy ők feljutnak. A QPR hamar kiszállt a versenyből, de a Huddersfieldnek centiken múlt a feljutása a Premier League-be. A rájátszás döntőjében estek ki a Nottingham Foresttel szemben.

És hogy mennyire gyors a Championship tempója, hogy milyen gyorsan erősödnek és gyengülnek a csapatok, azt jól bizonyítja, hogy a Huddersfield idén elképesztően gyengévé vált. Most nem a feljutás a cél, hanem a Championshipben maradás, ami láthatóan nagyon felemészti a játékosokat.

Egyelőre kiesőhelyen állnak, de Mark Fotheringham óta egy kis javulás figyelhető meg. Most majd kiderül, hogy jól erősítettek-e a télen, meglesz-e a bennmaradás? Én most azt mondanám, igen.

A QPR sokkal jobban kezdte meg az idényt, de most már ők is leengedtek. Nem is kicsit. Minden akkor kezdődött, amikor Mick Beale-t először keresték meg azzal, hogy hagyja ott a Rangerst és csatlakozzon egy másik csapathoz. Az első megkeresés a Wolverhamptontól érkezett, a második pedig egy skót csapattól. Beale így a Rangerst a Rangersre cserélte, QPR helyett Glasgow Rangers…

Azóta sem tudtak kikeveredni a gyenge formából, és amilyen biztosnak tűnt, hogy ott lesznek a rájátszásban, most ez annyira bizonytalanná vált. Amennyiben még mostanság elkezdik a pontjaikat gyűjtögetni, meglehet a 6. hely (vagy még jobb), de ha nem, akkor lemondhatnak idén is a play-offról, mint tavaly…

Az angol másodosztály nem a legkönnyebb bajnokság, rendkívül sok a meglepetés, nagjyából ugyanolyan erősségű csapatok feszülnek egymásnak. Így az online sportfogadás is nehezedik, ha erről a ligáról beszélünk.

A QPR a mérkőzés esélyese az Ivibetnél, győzelmükre a bukméker 2.40-es szorzót adott. A döntetlen 3.25, a hazaiakra 3.10-et.

Huddersfield

Amikor azt hinnénk, hogy a Huddersfield magára talál, akkor visszaesnek. Nem képesek folyamatos jó játékra, vagy inkább úgy mondanám, hogy folyamatos eredményességre. Nemrégiben, a decemberi időszakban két mérkőzésüket is megnyerték, amivel az utolsó helyről elkerültek. Megverték a Prestont, majd a Rotherham együttesét is.

De aztán megint jött három nyeretlen meccs (Luton, Hull, Coventry) és még az FA Kupából is kiestek (Preston).

A Coventry elleni meccsük volt az utolsó, ott egy elmaradt találkozót kellett bepótolni. Mi is tippeltünk rá, és mi azt mondtuk, két és fél gól alatt lesz az eredmény. Így lett, a Coventry nyert 2-0-ra.

A Huddersfield tehát kiesőhelyen, övék a 22. hely, az vigasztalhatja őket, hogy egy, illetve két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint az előttük levő Rotherham – Cardiff páros. Ha ezeket a meccseket meg tudnák nyerni, végre elkerülhetnének a kiesőhelyről, ahol már az idény eleje óta tartózkodnak.

Mérlegük most 7-5-15, hazai pályán 5-2-7. Nem a legjobb, de látható, hogy otthon inkább képesek a győzelemre.

Nagy a teher Mark Fotheringhamen, aki idény közben jött, és valamennyire sikerült felráznia a fiúkat. Sok múlik azon, hogy a téli igazolásokat sikerül-e azonnal beépíteni. Nézzük, kik érkeztek!

Nagy erősítés lehet Tomas Vaclik, aki korábban olyan csapatokban védett, mint a Sevilla vagy az Olympiakosz. 33 éves, ezen a szinten még van benne néhány nagy védés. Szintén új érkező Florian Kamberi, egy albán-svájci támadó, illetve van néhány játékos, akit kölcsönvettek. Közéjük tartozik Joseph Hungbo, Jordan Smith, Matthew Lowton, Anthony Knockaert és Martyn Waghorn is.

Távozott Jon Russell, Sorba Thomas, Ryan Schofield és Aaron Rowe is.

Sérültből van pár, Lee Nicholls és Nakayama Yuta a legfontosabbak, de nem bevethető Patrick Jones, Danny Ward és Faustino Anjorin sem.

A várható kezdőcsapat:

Vaclik – Lees, Helik, Pearson – Lowton, Hogg, Kasumu, Ruffels – Holmes, Rhodes, Waghorn

Egymás elleni meccsek:

A táblázatra nézve tán meglepőnek tűnhet (bár a csapatok közötti különbség ősszel még látványosabb volt), hogy a Huddersfield nyerni tudott az idei szezon első QPR elleni mérkőzésén. A Loftus Roadon megrendezett mérkőzés esélyese egyértelműen a hazai csapat volt, a Huddersfieldnek akkoriban nem is nagyon voltak győzelmei, reménytelennek tűnt a helyzetük. Sokat elárulnak a szorzók, a bet365-nél például 1.60 volt a QPR győzelme, 5.75 a Huddersfieldre.

És jött a meglepetés, hiába szerzett vezetést hamar Lyndon Dykes góljával a Rangers, Josh Ruffels duplázni tudott közel negyedóra alatt. Ennek következtében pedig a Huddersfield győzni tudott.

Fölényben van a kiesés elől menekülő együttes, ha az elmúlt öt mérkőzést nézzük. Háromszor is nyerni tudtak, míg a QPR csak egyszer. Ebből kitalálhatjátok, hogy volt még egy döntetlen is.

A John Smith’s-ben is ugyanez a helyzet: Három hazai siker, egy vendéggyőzelem, egy döntetlen.

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.08.Championship
qpr
1:2
huddersfield
Championship
2022.04.15.Championship
huddersfield
2:2
qpr
Championship
2021.11.24.Championship
qpr
1:0
huddersfield
Championship
2021.03.13.Championship
qpr
0:1
huddersfield
Championship
2020.12.05.Championship
huddersfield
2:0
qpr
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

QPR

Még egyszer nem megyek bele a QPR részletes idei történelmébe, annyit mondok csak röviden, hogy az esélyük a feljutásra megvolt, megint hoztak egy korrekt őszt, vagy inkább az ősz felét hozták le remekül, majd visszaestek, és ez az egész gond azóta tart. Hiába az új edző Neil Critchley személyében, ő sem tudott javulást elérni.

Az együttes most már csak a tizennegyedik helyet foglalja el, de még most időben térhetnének magukhoz. Hátrányuk a hatodik helyen levő Blackburnhöz képest csak öt pont. Más kérdés, hogy hetek óta képtelenek mérkőzést nyerni.

Erre utoljára decemberben esett sor, ekkor a Prestont verték idegenben. Azóta lejátszottak hat bajnokit győzelem nélkül, és még az FA Kupából is kiverte őket a Fleetwood.

Nagyobb gond, hogy a bajnokságban is kaptak egy kínos pofont, a Hull verte őket legutóbb 3-0-ra.

Mérlegük 10-8-11, hazai pályán pont annyi pontot szereztek, mint idegenben. Az idegenbeli teljesítményük számai: 5-4-6.

Neil Critchley állása most már veszélyben, ez nem is kérdéses. Ahhoz képest, hogy a csapat nem túl jó, a téli átigazolási időszakban szinte senkit nem igazoltak. Egy kölcsönjátékos, és ennyi. Ő amúgy Jamal Lowe, akit a Bournemouthtól szereztek meg. Távozó annál több van, elengedték Macauley Bonne-t és George Thomast, kölcsönbe távozott Niko Hämäläinen, Conor Masterson és Olamide Shodipo.

Négy sérült van most a csapatban: Kenneth Paal, aki a Hull elleni meccsen sérült meg, Ethan Laird, Luke Amos és Leon Balogun már egy ideje kiestek.

A várható kezdőcsapat:

Dieng – Dunne, Dickie, Clarke-Salter – Kakay, Field, Iroegbunam, Adomah – Roberts, Chair – Lowe

Tippelde

Szoros mérkőzést várok, és szerintem egyáltalán nem esélytelen a Huddersfield a győzelemre. Lelkesebbek, kétségtelenül jobban igazoltak a télen, és motiválhatja őket az is, hogy már az ősz folyamán egyszer legyőzték a Rangerst.

Nem várok gólokat a mérkőzéstől, a QPR-tól legalábbis semmiképpen nem várom, hogy kitömjék a Huddersfieldet. Sőt, inkább a hazai csapat győzelmére tippelnék…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 3.01 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 3.00 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 3.00 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső