Huddersfield – West Brom: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 15.
Huddersfield
Teljesítmény:
D V D D N
  • The John Smith Stadium
  • Július 17. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
West Brom
Teljesítmény:
D D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két West Brom döntetlen elég lehet ahhoz, hogy egy igazán izgalmas végjátékot láthassanak az angol másodosztály szerelmesei. A Leeds bajnoki címe ennek köszönhetően szinte biztos, Bielsáék előnye úgy 2 pont jelenleg, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, ellenfelük holnap este a Barnsley csapata lesz, akik jelen pillanatban a sereghajtó helyét foglalják el.

Papíron könnyebb meccs vár a West Bromra, de az elmúlt napok teljesítménye és a nyakukban lihegő Brentford olyan nyomást helyezhetnek Bilic együttesére, ami alatt könnyen megtörhetnek. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy egy újabb botlás a biztos Premier League tagságukba fog kerülni.

Ezért nem mindegy, milyen eredmény születik a Huddersfield – West Brom találkozón.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sheffield Wednesday – Huddersfield

Nem is olyan rég a Huddersfield még a Premier League mezőnyének tagja volt, most pedig abszolút reális esélyük van arra, hogy a következő évet a League One-ból, vagyis a harmadosztályból kezdjék meg.

Na jó, a Charlton – aki mögöttük áll a tabellán – legalább olyan rossz formában van, mint ők, de azért nem egy életbiztosítás Mounie-ék helyzete.

Ezért is lett fontos, hogy meglepjék a Sheffieldet, mert úgy – még ha csak ideiglenesen is, de – felléphettek volna a 17. helyre. Helyette maradtak a 20. helyen, mivel a sheffieldi vendégjáték döntetlennel, 0-0-val ért véget.

Összességében a döntetlen igazságosnak mondható, hiszen mindkét fél előtt akadtak komolyabb lehetőségek, amik inkább távoli, vagy „kosarasnyelven” középtávoli lövésekben mutatkozott meg. Igazi ziccerig egyik csapat sem jutott.

Az biztos, hogy a West Brom ellen több fog kelleni, mert bár az elmúlt két meccsen pontokat hullajtottak, attól még az egyik legjobb csapat a Championshipben az Albion.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.22.EFL Championship
west brom
4:2
huddersfield
EFL Championship
2018.02.24.Premier League
west brom
1:2
huddersfield
Premier League
2017.11.04.Premier League
huddersfield
1:0
west brom
Premier League
2010.01.02.FA Kupa
huddersfield
0:2
west brom
FA Kupa
2001.04.28.EFL Championship
west brom
1:1
huddersfield
EFL Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Brom – Fulham

Nevezhetjük bátran rangadónak a két csapat meccsét, a West Brom helyzetéről már sokat beszéltünk, a Fulham pedig biztos Play-off résztvevő, az viszont nem mindegy, hogy melyik helyről kezdik majd a feljutásért vívott küzdelmet. Amennyiben nyertek volna, úgy még az automatikus feljutásra is esélyesnek tartottam volna őket, de a végeredmény a fenti meccshez hasonlóan egy gólnélküli döntetlen lett. Azonban nem minden meccs unalmas, ahol nem esik gól. Tény, ez a foci lényege, a színe-java, de lehet élvezetes meccset játszani úgy is, hogy ez a hozzávaló kimarad a receptből.

Ez egy ilyen meccs volt, mert bár gól valóban nem esett, de végig élvezetes, jó iramú és helyzetekkel teli mérkőzést játszottak a felek. Hogy a végeredmény itt is igazságosnak mondható-e? Hát, erre nehéz választ adni, több helyzete volt a West Bromnak, ezek közül akadtak igazán szép és nagy helyzetek, a Fulham is eljutott a kapuig, sőt ők még a kapufát is eltalálták. Talán igazságos a pontosztozkodás. Más kérdés, hogy ennek az egy pontnak egyik csapat sem tud igazán örülni.

Összefoglalás

Ami a West Brom szempontjából a legfontosabb: A Brentford ma kora este csap össze a Preston csapatával. Amennyiben nyernek a hazaiak, úgy a West Brom előnye egypontosra olvad és még mindig lesz hátra két forduló.

A West Brom a Huddersfield után a Championship utolsó fordulójában a Queens Park Rangerst fogadja hazai pályán, a Brentford pedig a Stoke-hoz látogat, majd a sereghajtó Barnsleyt fogadja. Nem olyan veszélyes sorsolás egyik csapat szempontjából sem, bár a Stoke hazai pályán képes meglepetésekre.

A meccs egyik legnagyobb kérdése, hogy az elmúlt pár napban lejátszott két döntetlen és a Brentford jó formája mennyire van hatással Austinékra.

Az sem mindegy, hogy a Huddersfield mit is szeretne pontosan elérni ezen a meccsen? Vajon elégedettek lennének egy ponttal? A Hull és a Charlton formáját elnézve nem kell félniük, hogy bármelyikük győzne, viszont bármilyen hihetetlen, a Luton Town az újrakezdés óta serényen gyűjtögeti a pontokat, ők még akár veszélyesek is lehetnek.

Ha felvállalják a csatát és támadólag lépnek fel, akkor ki fog jönni a tudásbeli különbség a két csapat között. Ahogy kijött ősszel, gólgazdag meccsen a WBA 4-2 arányban múlta felül a Huddersfieldet.

Azt gondolom, hogy ez a Brentford utolsó esélye, a WBA nem fog bukni hazai pályán a QPR ellen.

A végeredményt illetően azt mondanám, ha nehezen is, de megbírkóznak majd a feladattal a vendégek, azonban most inkább arra teszek, hogy ki fog gólt szerezni? Véleményem szerint egy kevésgólos összecsapás lesz, ahol csak az egyik gárda lesz képes a gólszerzésre. Az pedig a West Brom lesz.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső