Inter Miami – Minnesota: Fogadási Tippek és MLS Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 23.
Inter Miami
Teljesítmény:
V N V N D
  • DRV PNK Stadium
  • Június 26. 02:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Minnesota
Teljesítmény:
V N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Eddig ma olyan csapatokról volt szó, akiket már valamennyire ismerünk, korábban már írtunk róluk. Most viszont újoncokat avatunk, eddig sem az Inter Miami, sem pedig a Minnesota csapata nem szerepelt itt, a blogon.

Az Inter Miami együtteséről biztosan sokan tudják, hogy a tulajdonosa David Beckham, akinek szándékában áll az USA legjobb csapatává varázsolni az együttest, ám az út hosszú és rögös. Mindenesetre a csapatukon végignézve láthatunk ismerős arcokat, elég csak Gonzalo Higuain nevét megemlíteni, akinek ez lesz az utolsó szezonja, mint profi focista, ezután szögre akasztja a cipőjét az egykoron a Real Madridban, Chelsea-ben és Juventusban megforduló támadó.

Itt van még Leonardo Campana, aki kisebb név, viszont nagy jövő állhat előtte, a dél-amerikai focista alapból a Wolves játékosa, viszont folyamatosan kölcsönadják a fejlődés érdekében. Ő a csapata házigólkirálya, aki kiszorította Pipitát a kezdőből.

A Minnesotánál már más a helyzet, ott is akad ismerős név, Robin Lod, a finn válogatott motorja például itt játszik.

Egyikük sincs a legjobb formában, így kíváncsian várjuk, hogy mit tudnak összehozni vasárnap éjjel. Jöjjön az Inter Miami – Minnesota találkozó.

Inter Miami

Nagy csinnadratta közepette jelentették be az Inter Miami csapatát, és nyilván sokat dobott a népszerűségén a csapatnak, hogy ki az elnöke. A gárdát azóta rengeteg nagy névvel hozták szóba, többek között Cristiano Ronaldoval és Lionel Messivel, de „csak” olyan játékosokat sikerült igazolni, mint a fent említett Campana és Higuain. Az együttes most keleten a 10. helyet foglalja el, nem annyira megy nekik, öt győzelmük mellett háromszor ikszeltek és hétszer kikaptak. Gólarányuk 15:24, van még min javítani tehát.

A formájukat tekintve volt egy hosszabb veretlenségi sorozatuk, az utolsó öt meccsen kétszer ikszeltek, majd kétszer nyertek, legutóbb viszont 2-0-ra kikaptak az Atlanta United csapatától. Igazság szerint nem volt könnyű dolguk, védekező középpályásuk, Jean Mota ugyanis az első félidő közepén hamar kiállíttatta magát, és akkor már gólhátrányban is voltak. Ahhoz képest megúszták, a kétgólos vereség viszont reális.

Campanának jól megy a játék, ő már hét gólnál jár, ha valakit ki lehet emelni, az mindenképp en ő. Viszont Pipita már nem a régi, mindössze két gólnál jár a bajnokságban, legutóbb nem is jutott szóhoz. Rendben, már azért benne van a korban a támadó. Tavaly viszont még ő szállította a gólokat, tizenkétszer talált be és kilenc gólpasszt osztott ki.

Halkan teszem hozzá, hogy benne van a korban, igen, de amúgy egyidős Karim Benzemával, hogy egy korábbi csapattársát hozzam fel példának… Róla meg tudjuk, hogy az Aranylabda legfőbb favoritja.

Na mindegy, hagyjuk Európát most, foglalkozzunk a Miami csapatával. Akik hazai pályán jó ideje veretlenek, mérlegük 4-2-2, és az elmúlt hat hazai meccsük egyikén sem kaptak ki. Ebből öt bajnoki volt és egy kupa.

Verték az Atlantát, a Revolutiont, a Red Bullst és a Timberst, ikszeltek a DC Uniteddel. Ha valahol van esélyük megverni a Minnesotát, akkor az a DRV PNK Stadion.

Meglehetősen sok hiányzóval kell számolniuk. Jean Mota, aki stabil alapember, ezúttal kimarad a piros lapja miatt, mellette még négyen sérültek: Joevin Jones, Nick Marsman, Brek Shea és Ian Fray. Utóbbi az, akinek a felépülése a leghosszabb ideig tart, majd csak októberben kezdheti meg az edzéseket.

A finn különítménynek lesz ez egy érdekes meccs, mint mondtam, a Minnesotában ott van Robin Lod, míg az Inter Miami csapatában Robert Taylor, most egymás ellen kell megmérkőznie a két válogatott játékosnak.

A várható kezdőcsapat:

Callender – Yedlin, Lowe, Sailor, McVey – Gregore, Taylor – Robinson, Duke, Lassiter – Campana

Egymás elleni meccsek:

Most leszek a legrövidebb, ugyanis az Inter Miami és a Minnesota eddig még nem találkozott egymással. Sem a bajnokságban, sem egy PreSeason meccsen nem futottak össze, így vasárnap először néznek majd farkasszemet egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Minnesota

Ugyanolyan mérleggel rendelkezik a Minnesota, mint az Inter Miami, azaz ötször nyertek, háromszor ikszeltek és hétszer kaptak ki, kevesebb gólt kaptak és többet lőttek. Nem sokkal, de ez szembe ötlő.

Az északi együttes a Nyugati Konferencia 11. helyén áll most, de egy győzelemmel akár még a Seattle Sounders csapatát is beérhetik. Igaz, van egy kis csavar, mert ők csak 14 meccset játszottak, a Minnesota meg már 15-öt.

Az utóbbi öt meccsükből hármon is kikaptak, sorozatban kettőnél tartanak, előbb a New York City nyert ellenük 1-0-ra, aztán a szünet után a New England Revolution is legyőzte őket 2-1-re. Azon a mérkőzésen Emanuel Reynoso tizenegyesével még náluk volt az előny, ám a második félidőben a hazaiak gyorsan fordítottak.

Idegenbeli mérlegük nem annyira jó, két győzelmük van csak, egy döntetlenjük és már négyszer kikaptak. Az utolsó öt meccsükön egyszer nyertek, és négyszer vereséget szenvedtek…

Három hosszabb távú sérültjük van, Hassani Dotson majd csak decemberben, Romain Metanire júliusban, Patrick Weah augusztusban játszhat majd.

Viszont több forrás is állítja, hogy vannak még kisebb sérülések: Danladi, Dotson, Hansen, Montgomery és Tani Oluwaseyi sem tudja vállalni a játékot. Így azért már nem lesz könnyű helyzetben Adrian Heath edző.

A várható kezdőcsapat:

Dayne – Taylor, Boxall, Dibassy, Lawrence – Arriaga, Trapp – Lod, Reynoso, Fragapane – Amarilla

Tippelde

Nem érzem erősebbnek alapjáraton az Inter Miamit, még ha ott vannak is kiemelkedő játékkosok. Formájuk szinte ugyanolyan, viszont a sérültek miatt jobban húzunk a hazai győzelem felé.

Ráadásul a Miami otthon tényleg jól szerepel, ezért ezt most meg is kell játszani. A lényeg: Az Inter Miami győzelmét sejtjük.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.36 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.42 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.42 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső