Inter – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 15.
Inter
Teljesítmény:
D N N N N
  • Giuseppe Meazza
  • Október 17. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
AC Milan
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak Angliában játszanak egy jó kis városi rangadót, hanem a taljánoknál is, ugyanis szombat este Inter – AC Milan meccs lesz a Serie A 4. fordulójában. Alapból ez mindig egy háromesélyes meccs, függetlenül a helyezésektől vagy a formától, de most még inkább, hiszen a Milan rettenetesen feljavult, másrészt pedig a két klubot erőteljesen sújtja a koronavírus.

Sokáig még az is kétséges volt, hogy a találkozót megtartják-e vagy sem, de úgy tűnik: Lesz derby.

Megpróbáljuk kisajtolni a maximumot ebből a találkozóból!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Lazio – Inter

Elég tüzes kis meccset játszott egy mással a tavalyi bajnokság második és negyedik helyezettje. Két gól, két piros lap, nagy csata… Jó kis meccs volt.

Az első helyzet a rómaiaké volt, Correa tesztelte Handanovicot, a veterán kapus viszont még mindig érti a dolgát, kivédte a 16 méterről leadott lövést.

A túloldalon Lautaro Martinez tüzelt, akkor még mellé, de a 30. percben már megszerezte a vezetést az argentin: Egy kissé kaotikus helyzet után Martinez elé került a labda, ő egyből lőtt és Strakosha bele tudott érni a lövésbe, de a játékszer átgurult a gólvonalon.

Ez volt a félidő, inkább a küzdelem dominált, elég feszült volt a találkozó. Ennek a második félidőben lett meg az eredménye…

Előtte viszont még egy egyenlítő gólról kell mesélnem nektek: A Lazio a második félidő elején, az 55. percben Acerbi beadását bólintotta a kapuba Szergej Milinkovics-Szavics.

Majd ismét küzdelem és jött az első piros lap: A földön fekvő Immobile megütötte Arturo Vidalt, így azonnal kiállították. Nem mondom egy szóval sem, hogy nem játszott rá a chilei, de az ütés tényét nem lehet elvitatni, a kiállítás jogos volt.

Majdnem meg is lett az eredménye az emberelőnynek, Brozovic megpattanó lövése azonban a kapufáról kifelé pattant.

A meccs lefújása előtt Sensit ugyancsak kiállította a játékvezető, ugyancsak ütés miatt.

Nem volt egy unalmas meccs, dönteni azonban nem tudtak a felek…

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.09.Serie A
inter
4:2
milan
Serie A
2019.09.21.Serie A
milan
0:2
inter
Serie A
2019.03.17.Serie A
milan
2:3
inter
Serie A
2018.10.21.Serie A
inter
1:0
milan
Serie A
2018.04.04.Serie A
milan
0:0
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AC Milan – Spezia

Az újonc Spezia jól kezdte a meccset, majdnem meg is szerezték egy vezetést, a Milan védője kis híján öngólt szerzett, aztán szépen, fokozatosan átvette az irányítást a piros-fekete csapat. Előbb Brahim Diaz fejelt fölé nagy helyzetben, majd Saelemaekers durrantott fölé 14 méterről.

Donnarummának is akadt dolga, Verde lövését kellett szögletre ütnie. Gól azonban nem született.

Annál inkább a második félidőben!

Brahim távoli lövését még blokkolták, de az 57. percben megtört a jég, Rafael Leao pofozta kapuba a félidőben beálló Calhanoglu szabadrúgását.

A 76. percben a balbekk, Theo Hernández szerzett labdát a középpálya közepén, egészen a tizenhatoson belülig szaladt, majd kilőtte a bal alsó sarkot.

A meccs utolsó gólja ismét Rafael Leaohoz fűződik, két perccel Theo gólja után végleg eldöntötte a három pont sorsát, miután öt méterről kapuba lőtt.

Sima meccs volt, de ez inkább a második félidőben volt így, az első 45 perc kiegyenlített játékot hozott.

Összefoglalás

Ez az egyik leginkább várt városi derby a világon, én is kifejezetten szeretem ezeket a meccseket. Most pedig tényleg talán egy kicsit más lesz, a Milan ugyanis Piolival valósággal szárnyal. Ha a bajnoki címre nincs is esélyük, simán bekerülhetnek az első négybe.

Ami nagyon aggasztó (és most nem csak erre a meccsre gondolok, hanem összességében), hogy egyre több játékos fertőződik meg. Szerencsére a lefolyás enyhe, nem számoltak még be a portálok arról, hogy valamelyik futballistának komoly tünetei lennének, de ez veszélybe sodorhatja újra a világ futballját. De mondom, az egészség az első, és én várom a legjobban, hogy ez a vírus végre eltakarodjon a világból…

Térjünk vissza a meccsre.

Nézzük azokat, akik biztosan nem léphetnek pályára: Ashley Young, Gagliardini, Nainggolan, Radu, Skriniar, Vecino és Sensi, a túloldalon pedig Gabbia, Musacchio, Rebic, Duarte és Conti. Nem semmi névsorok.

Zlatan pedig – természetesen – legyőzte a vírust, így ő újra pályán lehet.

Nem finomkodtak a csapatok a legutóbbi meccseiken, az utolsó találkozójuk kifejezetten izgalmas volt. Már 2-0-ra vezetett a Milan, de az Inter a második félidőben megfordította a meccset és a vége 4-2 lett.

A meccsek többségén szép számmal esnek gólok és egy nagyon nagy érdekesség: A Milan 2006 óta nem tudott nyerni, amikor nem ők a pályaválasztók. Nagyon érdekes…

Erre most látok esélyt egyébként, főleg a foghíjas Inter miatt – akik még így is ütős kis gárda -, így ezúttal inkább a gólszámra fogadok. Szinte biztos vagyok benne, hogy 2,5 gól felett végeznek a csapatok, elég csak megnézni, milyen játékosok állnak a vezetőedzők rendelkezésére.

Bízom Lautaroban, Lukakuban és Zlatan Ibrahimovicban is. Készüljünk a gólesőre… Vagy legalább az Over 2,5-re, szerintem nem fogunk csalódni!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső