Inter – Bologna: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2021 szeptember 17.
Inter
Teljesítmény:
V D N N N
  • Giuseppe Meazza
  • Szeptember 18. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bologna
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Negyedik tippünk Olaszországból érkezik, az Inter – Bologna találkozót néztük ki számotokra. A bajnokcsapat a héten már pályára lépett, ahogy a Bologna is, utóbbi hétfőn este játszotta le soros bajnoki mérkőzését, míg a címvédő a Bajnokok Ligájában próbált a Real Madrid orra alá borsot törni. Kevés sikerrel.

Itt az idő javítani, de Sinisa Mihajlovic együttese ellen sokszor faragtak már rá, még a San Siroban is.

Ráadásul idén még veretlenek, eddig a Salernitanát és a Veronát verték, az Atalanta ellen pedig 0-0-t játszottak.

Az Inter ugyanilyen mérleggel áll, azaz két győzelemmel és egy döntetlennel: Ők a Genoát és a Veronát verték meg, és 2-2-t játszottak a Sampdoria együttesével.

A fogadóirodák úgy gondolják, hogy a Bologna jó formája semmire sem lesz elég, 1.30 körüli oddsot adnak a hazai győzelemre, de nem gondolnánk, hogy ez ennyire egyértelmű lesz. A forma, valamint a múltbeli eredmények alapján is erre következtetünk.

Vágjunk bele!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sampdoria – Inter: 2-2

G.: Yoshida, Augello ill. Dimarco, Martinez

Nem sok esélyt adtak Roberto D’Aversa csapatának, ami nem meglepő, az együttes egy vereséggel indított, majd döntetlennel folytatta. Igaz, nehéz ellenfelekkel kellett szembenézniük, először az AC Milant fogadták, majd a Sassuolo együtteséhez látogattak. Nem irigyeljük őket, mert az Inter következett, a hétvégén lesz az első könnyebbnek mondható találkozójuk az Empoli ellen. Mondjuk ők meg a Juventust verték nemrég…

A kezdők:

Sampdoria:

Audero – Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello – Candreva, Silva, Thorsby, Damsgaard – Caputo, Quagliarella

Inter:

Handanovic – Skriniar, de Vrij, Dimarco – Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic – Dzeko, Martinez

Akik könnyű Inter győzelemben reménykedtek, azoknak végül csalódniuk kellett, pedig a kezdés több mint biztató volt, Federico Dimarco a 19. percben elképesztő szabadrúgásgólja után náluk volt az előny. A Veronától szerzett védő 17 méterről végzett el szabadrúgást, elemi erővel találta el a labdát, és nagyon pontos volt a lövés, szabályosan kipókhálózta Audero kapujának jobb felső sarkát.

Nem sokkal ezután Auderot tették próbára ismét, Lautaro Martinez kísérletét tolta szögletre a portás.

A Sampdoria negyedórával Dimarco gólja után egyenlíteni tudott, egy szögletet követően Maya Yoshida lőtt laposan, a labda megpattant Edin Dzeko lábán, így csorgott be a kapuba, Handanovic meg sem moccant…

De még az első félidőben visszavette a vezetést a bajnokcsapat, Nicolo Barella labdáját Lautaro Martinez váltotta gólra. A találat inkább az asszisztot jegyző középpályás érdeme volt, három védőn küzdötte át magát, majd hajszálpontosan ívelt az argentin lábára.

A Samp ezután sem adta fel, és két szélsővédőjük összehozott egy zseniális gólt közvetlenül a félidő rajtja után. Már Bereszynski csele is bámulatos volt, az ívelés utáni befejezés Tommaso Augello részéről pedig egyszerűen zseniális. Nem tudok jobb jót, zseniális volt.

A második játékrészben mindkét oldal megnyerhette volna a meccset, Hakan Calhanoglu centikkel tévedett, majd de Vrijnek kellett a gólvonalról mentenie Ciccio Caputo lövését.

A vége viszont maradt 2-2, igazságos eredmény.

Előző 5 meccs eredménye
2021.04.03.Serie A
bologna
0:1
inter
Serie A
2020.12.05.Serie A
inter
3:1
bologna
Serie A
2020.07.05.Serie A
inter
1:2
bologna
Serie A
2019.11.02.Serie A
bologna
1:2
inter
Serie A
2019.02.03.Serie A
inter
0:1
bologna
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bologna – Verona: 1-0

G.: Svanberg

Bár ez a cikk a Bolognáról szól, de meg kell említenünk azt, hogy ez a mérkőzés volt az utolsó Eusebio Di Francesconak a Verona kispadján. A nyáron érkezett szakvezetővel szemben elfogyott a türelem, a Bologna győzelmét követően azonnali hatállyal menesztették a trénert.

A kezdők:

Bologna:

Skorupski – De Silvestri, Medel, Bonifazi, Hickey – Dominguez, Svanberg, Orsolini, Soriano, Barrow – Arnautovic

Verona:

Montipo – Dawidowicz, Günter, Casale – Faraoin, Tameze, Ilic, Lazovic – Barak, Caprari – Simeone

Szűk győzelemmel folytatta sorozatát Sinisa Mihajlovic csapata, egyenlő erők küzdelme volt ez a meccs, pedig a Verona együtteséről azt kell elmondani előzetesen, hogy nem találták el a kaput az egész meccsen.

Először Mattias Svanberg lövését láthattuk, ami érdekesebb volt, az ifjú középpályás távoli kísérlete a kelleténél jobban csavarodott, így végül elkerülte a kaput. Nem sokkal később Roberto Soriano lövése súrolta a baloldali kapufát, de gól ebből sem született.

Ahogy Giovanni Simeone fejeséből sem, a Verona támadója senkitől sem zavartatva bólinthatott, de a célzás nem úgy sikerült.

Gól nélkül ért véget az első félidő, noha a lehetőségek megvoltak.

A második félidőben ismét a Verona tudott veszélyeztetni, Bonifazi volt túlságosan laza, Simeone elhappolta tőle a játékszert, a kifutó Skorupski viszont még időben odaért. Aztán jól leteremtette csapattársát.

Nyílt volt a meccs, bárki gólt rúghatott volna, ez végül a hazaiaknak sikerült. Saját térfelén veszített labdát a Verona, egy kis kavarodás után Mattias Svanberg 16-ról lőtt, egyenesen a jobb alsó sarokba.

A gól után már csak a Bolognának volt helyzete, kettő is, de az eredmény maradt 1-0. Lehetséges, hogy Di Francesconak még adtam volna időt, nem volt ez annyira rossz, de Juric után magas a léc az együttesnél…

Összefoglalás

Az Inter szerdán a Bajnokok Ligájában lépett pályára, nagyon jó játékot nyújtottak, a befejezésekkel azonban meggyűlt a bajuk, az utolsó percben az Inter-specialista, Rodrygo ellopta az egy pontot is az Intertől, 1-0 lett a királyiak javára.

Stefano Sensi az, akire továbbra sem számíthat Simone Inzaghi, viszont Alessandro Bastoni szerdán visszatért, valószínűleg holnap is a kezdőben találhatjuk majd. A középpályán maradhat Brozovic, Calhanoglu és Barella, a baloldalon Perisicre számítunk, a jobbon viszont Denzel Dumfriesra, aki jól szállt be a Madrid ellen.

Elől Edin Dzeko mellett Lautaro vagy Correa játszhat.

A másik oldalon Jerdy Schouten és Kingsley Michael nem játszhat, arra számítunk, hogy Andreas Skov Olsen a kezdőben kap szerepet.

Ahogy említettem, a Bologna a közelmúltban kétszer is megfogta az Intert a San Siroban, viszont a tavalyi szezonban az Inter nyert mindkét alkalommal. 2020. decemberében Lukaku gólja után Hakimi duplázott, már egyikük sem játszik a csapatnál. A Bologna részéről Vignato talált be, így lett 3-1.

Az Inter jól játszott a Samp és a Real ellen is, Inzaghi egyelőre jó munkát végez, és úgy gondoljuk, hogy végül a Bologna sem jelent majd akadályt holnap este. Azonban nem a kimenetelt tippeljük meg, hanem a gólok számát. Az under 3,5 szimpatikusnak tűnik, az eddigi meccseiken a négy gólt ritkán érték el, az utolsó öt meccsből csak a fentebb említett bajnokin.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső