Inter – Brescia: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 29.
Inter
Teljesítmény:
N D N D V
  • Giuseppe Meazza
  • Július 01. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Brescia
Teljesítmény:
D D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Fordulatos meccsen van túl a Conte-legénység, miután 3-3-at játszottak a Sassuoloval, majd sikerült megfordítani a mérkőzést a Parma ellen. Lukakuék továbbra is őrzik harmadik helyüket és az ezzel járó BL-szereplést, de vigyázniuk kell, mert az Atalanta továbbra is félelmetes formát mutat és nem olyan sok az a négy pont előny…

Épp ezért fontos, hogy a kötelező győzelmek valóban kötelező győzelmek legyenek. Mint például a Brescia elleni meccs szerdán, ahol nem lehet kérdés, melyik a jobb csapat. Nem is a végeredményt fogjuk megtippelni…

Lássuk, hány gól várható az Inter – Brescia találkozón!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Parma – Inter

Antonio Conte eltiltása miatt nem ülhetett le a kispadra, valamint az előző meccsen pirosat kapó Skriniar is hiányzott, így kellett volna a remek formában futballozó Parmát megverni.

És a Parma ezen a meccsen is remekül futballozott, Gervinho különösen élt. Az elefántcsontparti játékos az egész mérkőzésen tarthatatlan volt, számtalan helyzete volt, előkészítése is, a befejezések azonban nem mindig úgy sikerültek, ahogy azt ő eltervezte. Kivételt ez alól a 15. perc eseménye jelentett, amikor remek keresztlabdát kapott Kuckától, elfektette Candrevát, tolt rajta még egyet és Handanovic mellett a kapuba lőtt. Nagyon szép gól volt és abszolút megérdemelt, az első negyed órát nagyon megnyomták a hazaiak.

Az, hogy a Parma nem gólokkal ment a szünet előtt, az egyáltalán nem az Internek volt köszönhető, Gervinho és Cornelius is szerezhettek volna gólokat.

A második játékrészben is inkább a Parma akarata érvényesült, Handanovicnak kellett védenie egy távoli lövést. És a semmiből aztán egyenlített az Inter: Ashley Young szögletét Lautaro Martinez fejelte kapura, azonban De Vrij is beletette a fejét, amely így jutott a hálóba.

Öt perccel később nehéz helyzetbe hozta magát a Parma, ugyanis az addig jól játszó Kucka addig reklamált a játékvezetőnél, amíg az fel nem mutatta a piros lapot számára, így az utolsó szűk tíz percre megfogyatkoztak a hazaiak.

Több sem kellett az Internek, Victor Moses cselezgetett a jobb oldalon, beadta a labdát, ami megtalálta Alessandro Bastonit, akinek két lépésről csak a kapuba kellett fejelni. A futballisták jó része higgadtan, visszafogottan szokott ünnepelni, amikor egykori csapata ellen lő gólt, a Parmától megvásárolt Bastoni azonban csókot lehelt az Inter címerére. Minden volt ez, csak nem visszafogott. Egy szurkolókkal teli stadionban alighanem kapott volna hideget-meleget.

Nem teljesen megérdemelt az Inter sikere, inkább úgy fogalmazok: A Parma semmiképp nem érdemelt vereséget, de a sok kihagyott helyzet miatt ők bánkódhatnak.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.29.Serie A
brescia
1:2
inter
Serie A
2011.03.11.Serie A
brescia
1:1
inter
Serie A
2010.11.06.Serie A
inter
1:1
brescia
Serie A
2005.05.08.Serie A
brescia
0:3
inter
Serie A
2004.12.19.Serie A
inter
1:0
brescia
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brescia – Genoa

Kiesési rangadót rendeztek, itt pedig vendéggyőzelemmel számoltam, a Fiorentina elleni meccse a Bresciának legalábbis ezt gondoltam. Azonban negyed óra elteltével már bántam, hogy ennyire magabiztosan ezt állítottam, hiszen a hazaiak ennyi idő leforgása alatt kétszer is beköszöntek Perin kapusnak. Előbb Donnarumma, majd Semprini talált be közelről.

Az első félidőben ez a két lehetősége volt a Bresciának, tökéletes helyzetkihasználásuk révén el tudtak menni két góllal.

Éledezett a Genoa és még az első félidőben összejött a szépítés. Tizenegyest kaptak a vendégek és ezúttal nem Criscito végezte el, aki hibázott legutóbb, hanem Iago Falque, aki belőtte saját tizenegyesét. Ezúttal sem hibázott.

A második félidő már egyértelműen a vendégeké volt, Pinamonti pedig egy újabb tizenegyest követően egyenlített.

Az öltözőben maradt vendégek bánhatják, kicsit jobb koncentrációval elléphettek volna a kiesőzónából.

Összefoglalás

Értelmetlen arra tippelni, hogy nyer-e az Inter, valószínűleg nyerni fog. Azonban olyan kicsi az odds, ami mögött nincs érték. Így inkább azt próbáljuk meg eltalálni, hogy lesz-e sok gól a meccsen.

A San Siroban eddig 14 mérkőzést játszott le az Inter, ezeken 28 gólt szerzett, ez kereken kettes átlag, 14-et kapott. Ha a bajnokság egészét nézzük, akkor is ilyen arányt kapunk, 28 meccsen 56 rúgott gól a kék-feketék neve mellett.

A Brescia pedig a harmadik legtöbb gólt kapta az idei Serie A idényben, szám szerint 52-t. Ebből már kiindulhatunk, hiszen nekünk most az a cél, hogy 2,5 gól fölött legyen a meccs összgóljainak száma.

Legutóbbi meccsükön ez összejött, idegenben 2-1-re nyertek Conte fiai.

Ráadásul elől nagyon erős az Inter, Lukaku és Lautaro Martinez együtt 31 gólt szereztek.

Véleményem szerint meglesz az a 2,5 Over, még talán az is reális opció lenne, hogy mindkét csapat szerez gólt, de inkább bízom egy kiütéses Inter győzelemben, mint abban, hogy a Brescia betalál.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső