Inter – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 21.
Inter
Teljesítmény:
D N N D V
  • Giuseppe Meazza
  • Július 22. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Fiorentina
Teljesítmény:
N N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A szerencse forgandó, ezt megtapasztalta az Inter a hétvégén. Legfőbb üldözőjük, az Atalanta ugyanis csak 1-1-es döntetlent tudott játszani a Verona ellen, így négypontosra növelhették volna előnyüket az ezüstéremért folyó harcban. Jól is álltak egy darabig az AS Roma ellen, de a hazaiak fordítottak. A meccs legvégén aztán Fortuna ismét rámosolygott Contéékra, sikerült egyenlíteni és legalább az egypontos differencia megmaradt.

A Fiorentina jó formában várja a mérkőzést, utolsó öt meccsükön nem szenvedtek vereséget, igaz azonban az is, hogy nem találkoztak olyan minőségű ellenféllel, mint az Inter.

Kettejük párharca általában jó meccseket hoz, remélhetőleg ez a mérkőzés sem lesz kivétel.

Lássuk az Inter – Fiorentina meccs beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

AS Roma – Inter

Kicsit már spoilereztem a meccs végeredményét illetően. Itt duplán jó lóra tettem, hiszem arra buzdítottalak titeket, hogy a mindkét fél szerez gólt opciót válasszátok, illetve azt is elmondtam, hogy a végeredmény szerintem döntetlen lesz. Mindkét tipp bejött, remélem, sikerült nyerni egy keveset ezen a találkozón!

Roma szöglettel indult a találkozó, már ami a helyzeteket illeti. Handanovic szaladt alá a szögletnek, érkezett a hosszú oldalon Mancini, aki viszont az üres kapu mellé fejelt.

A túloldalon de Vrij már jobban célzott, az ő fejesével szerezték meg a milánóiak a vezetést.

Még az első félidőben összejött az egyenlítés és ez a gól is félig de Vrijé volt. Spinazzola kapott labdát a bal szélen, lövését megpróbálta kivágni a holland védő, de a lecsúszott lövés következtében végül a kapuban kötött ki a labda. A gólt a Roma játékosának adták, de ez inkább volt de Vrij öngólja…

Rögtön a fordulás után már a hazaiak voltak nyerő pozícióban, egy ide-oda pattogó labda került az örmény Mkhitaryan elé, aki közelről a kapuba vágta a Roma vezető gólját.

Nem sokon múlt a győzelem, de Spinazzola elintézte, hogy csak egy pontot szerezzenek a Farkasok. A tizenhatoson belül állt, támadta őt Lukaku. Spinazzola ki akarta vágni a labdát, de lyukat rúgott, ezáltal a belgát találta el, aki fájdalmas arccal a földre rogyott. A büntető jogosságához nem férhet kétség, de ez egy elkerülhető tizenegyes volt… Lukaku higgadtan értékesítette a megítélt büntetőt és így legalább egy pontot sikerült szereznie az Internek.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.29.Olasz Kupa
inter
2:1
fiorentina
Olasz Kupa
2019.12.15.Serie A
fiorentina
1:1
inter
Serie A
2019.02.24.Serie A
fiorentina
3:3
inter
Serie A
2018.09.25.Serie A
inter
2:1
fiorentina
Serie A
2018.01.05.Serie A
fiorentina
1:1
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fiorentina – Torino

A kiesési harcot valószínűleg sikerrel megvívó Torino Firenzébe látogatott. A Violák egy elég könnyed meccsen tartották otthon a három pontot, Belotti kapufáján kívül veszélyes helyzete nem volt a vendégeknek.

Az első félidőben Ribery ugratta ki Kouama-t, aki betört a tizenhatoson belülre, eltörte a labdát, de így lett szerencséje. A furcsán pattogó labda Lyanco testéről került a kapuba.

A Fiorentina dominált a meccsen, de komoly helyzeteket nem sikerült kialakítania. A túloldalon a már említett Belotti fejesen kívül tényleg semmi pozitívumot nem tudnék megemlíteni.

Negatívumot igen, a második félidő derekán Meite veszített labdát a középkörnél, lecsapott rá Ribery és kiugratta Cutronet, aki belőtte a második hazai gólt.

Nem játszott rosszul a Fiorentina, de ellenfelük sem tette magasra a lécet…

Összefoglalás

Lesz még izgalom a szezon végéig, az Inter – Atalanta kettős fog harcolni az ezüstéremért. A Laziot azért nem veszem ide, mert a rómaiak a szezon végére teljesen szétestek, immáron öt meccse nyeretlenek, valószínűtlen, hogy odaérhetnek a második helyre.

Az előny az Interé és a hátralévő fordulókban „csak” nyerniük kell. Jövőre pedig azt mondom, simán esélyesek lehetnek a Scudettora.

Ami megfogta a figyelmem ezen a mérkőzésen, az a gólok száma illetve elosztása. Utolsó tíz mérkőzésükből 9-en szerzett gólt mindkét csapat, ebből a 10 mérkőzésből 8-on 2,5 feletti gólszámot hoztak.

Az Inter hazai meccsein hasonló statisztikát láthatunk. Kivétel nélkül mindig 2,5 fölött voltak, és csak a Brescia volt az a csapat, akik nem tudtak az Internek gólt rúgni.

A Fiorentina idegenben szintúgy szereti a sokgólos meccseket.

A csapatok minőségét nem kell nagyon fejtegetni, mindkét gárda tele van olyan játékosokkal, akik örömet okozhatnak majd nekünk, ha a hálóba találnak. Merthogy arra fogunk tippelni, hogy a találkozón 2,5-nél több gól esik. Erősen gondolkoztam az Over 3,5-en, de az talán túl nagy falat lenne. Próbáljunk meg biztosra menni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső