Inter – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 23.
Inter
Teljesítmény:
N N V N N
  • Giuseppe Meazza
  • Szeptember 26. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Fiorentina
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagyon szépen építkezik az Inter, amely Antonio Conte vezetésével újra élcsapatnak mondható. Ezüstérem a bajnokságban, második hely az Európa Ligában… És hiába mondja Conte, hogy a második hely nem számít. De, számít. Főleg azoknak az Intereseknek, akik hosszú ideje nem éltek át ilyesmit.

Az ő átigazolási politikájuk nagyon megváltozott, remek döntéseket hoztak. Olcsón szereztek világklasszis játékosokat, akiknek épp nem ment, emiatt pedig megbélyegezték őket. Milánóban megkapták a bizalmat, és tessék.

Ellenfelük győzelemmel kezdte a bajnokságot, 1-0 arányban múlták felül a Torinot, de a meccs végig kiélezett volt.

Nehezen tudom elképzelni, hogy az Inter – Fiorentina meccsen ne a hazaiak nyerjenek. De most azért vagyok itt, hogy ezt megpróbáljam tényekkel is alátámasztani.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Inter

Már belekezdtem, szóval innen folytatom. Rendkívül jó erősítések érkeztek tavaly Milánóba, most pedig még ezt is meg tudták fejelni. Arturo Vidal és Alexis Sánchez két, sokat megélt, rutinos játékos. Őket ingyen szerezte meg Conte, mindketten nagy hasznára lehetnek a csapatnak, habár már nem fiatal legények. Nem fiatal legény Alekszandr Kolarov sem, hiszen már elmúlt 34 éves, de a védelem bal oldalán és közepén is bevethető játékos még mindig gyors, harcos és elképesztő lába van.

A legnagyobb fogás véleményem szerint azonban Achraf Hakimi, a Real Madrid sokoldalú szélsője, aki bevethető mindkét oldalon, a védelemben és a középpályán is. Az Inter szerkezete pont passzol hozzá, a háromvédős rendszerben be fogja tudni játszani az egész jobb vagy bal oldalt.

Visszatért a szezont a Bayern Münchenben töltő Perisic, szerintem ő is simán beférhet a csapatba, és a középpálya közepe sem panaszkodhat: Barella, Sensi, Gagliardini, Eriksen, Brozovic, Nainggolan…

Elől sem történt változás, bár az egész tavasz Lautaro Martinez esetleges távozásáról szólt. A koronavírus miatt azonban senki nem tudta azt az összeget lerakni az Inter asztalára, amit ők szerettek volna.

Azt gondolom, hogy az Inter védelme is a legjobbak között van, De Vrij, Bastoni, Ranocchia, D’Ambrosio és a már említett Kolarov.

Lehet, hogy megvan a Juventus kihívója a bajnoki címért folytatott harcban?

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.22.Serie A
inter
0:0
fiorentina
Serie A
2020.01.29.Olasz Kupa
inter
2:1
fiorentina
Olasz Kupa
2019.12.15.Serie A
fiorentina
1:1
inter
Serie A
2019.02.24.Serie A
fiorentina
3:3
inter
Serie A
2018.09.25.Serie A
inter
2:1
fiorentina
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fiorentina – Torino

A Violák már túl vannak az első meccsükön, a tavalyi szezonban 16. helyet elérő Torino ellen játszottak és ha nehezen is, de nyertek 1-0-ra. Rengeteg helyzet volt a meccsen, azonban a kapusok brillíroztak. Főleg Sirigu, aki Kouamé két közeli fejesét is védeni tudta, nem mindennapi védések voltak, ugyanis a fejesek erősek voltak, közeliek, minden tudására szüksége volt az olasz válogatott kapusnak.

A Fiorentina is bezsákolt két nagyobb nevet, egyikük pedig pont az Intertől érkezett. Borja Valero innen igazolt az Interbe, most pedig három szezon után visszatért. Ő is benne van már a korban, de a tudása megkérdőjelezhetetlen.

Mellette Bonaventurát és a már említett Kouamét igazolták le.

Federico Chiesa többször okozott zavart az első, illetve a második félidőben is, az egyik ilyen elfutásból pedig gól született. Ekkor már a meccs hajrájában jártunk, konkrétan a 78. percben, a beadásra pedig tökéletes ütemben érkezett Gaetano Castrovilli és az üres kapuba passzolt.

Lett volna lehetősége a Torinonak az egyenlítésre, azonban az esetek többségében bizonytalanná váltak a kapu előtt. Gondoljunk csak arra a szituációra, amikor Simone Zaza és Andrea Belotti vezethették egy szem védőre a labdát, de Zaza rossz megoldást választott. Azért dicsérjük meg Dragowskit is, neki az első félidőben volt egy hatalmas védése.

Mindent összevetve megérdemelte a győzelmet a hazai csapat, de abban biztosak lehetnek, hogy az Inter nem fogja elpuskázni a nagy helyzeteit, ahogy a Torino tette.

Összefoglalás

Az Inter már a tavalyi szezonban is megszorongathatta volna a Juvét, azonban olyan botlások is jellemezték az együttest, amit nem feltétlenül láttunk jönni. Ezek a botlások pedig fontos pontokba kerültek, a végén csak az ezüst lett az övék.

Idén viszont tényleg minden adott a jó szerepléshez, a keret bő, szinte minden posztra van egy azonos képességű játékos, így ha egy komolyabb sérüléshullám fenyegeti őket, akkor is tud hova nyúlni Antonio Conte.

Tavaly kétszer csaptak össze a bajnokságban, mindkét meccs döntetlenre végeztek. A San Siroban 0-0, míg az Artemio Franchiban 1-1.

Nem hinném, hogy most meg tudnák állítani az Intert, aki az előszezonban csak úgy rugdossa a gólokat. Rendben, gyengébb képességű csapatok ellen (Pisa, Lugano), de azért mégiscsak intő jel lehet Riberyéknek.

Apropó, Ribery: A francia támadó a Torino meccsen nem igazán tűnt ki, vagyis kitűnt, csak épp lefelé. Egyik megmozdulásából majdnem gólt kaptak, de végül megúszták. Chiesát viszont bátran lehet dicsérni, remekül állt neki a jobbszélső pozíció.

Nem lesz rossz idén a Fiorentina, de szombat este úgy gondolom, hogy elszenvedik első vereségüket a szezonban. Mert ez az Inter az utóbbi évek legjobbja, és ilyen kerettel nem lehet más a cél, csak a bajnoki cím.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső