Inter – Napoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 27.
Inter
Teljesítmény:
N D D N N
  • Giuseppe Meazza
  • Július 28. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Napoli
Teljesítmény:
N V N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vízválasztó mérkőzéshez érkezett a Napoli. Nehéz utolsó három forduló vár rájuk, de ha az első akadályon elbuknak, onnan elúszhat minden, amiért eddig harcoltak. És többször írtam már, de ha nem lesz meg az EL, akkor Gattuso távozni fog minden bizonnyal.

Az Inter számára is van tétje a találkozónak, méghozzá elég nagy: a bajnoki ezüst. Bár Conte azt nyilatkozta, számára ez egyáltalán nem fontos, az ezüstérmes igazából a legjobb vesztes. Márpedig a Juve már bajnok, csak az kérdés, hogy Lukakuék a legjobb vesztesek lesznek, vagy az Atalanta – Lazio kettősnek sikerül-e előznie.

Jó mérkőzésre számítok az Inter – Napoli találkozón, de hogy milyen eredményre, az alább kiderül.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Genoa – Inter

Nagy szerencséje van a Genoának, a kiesés ellen folytatott küzdelemben egyelőre nyerésre állnak, és számítani lehetett arra, hogy a jóval erősebb milánóiaktól vereséget szenvedtek, így a meccs másnapján minden bizonnyal teljes erőbedobással szurkoltak a Bolognának. Szinisa Mihajlovics csapata 3-2-re nyert a Leccse ellen, így három fordulóval a vége előtt továbbra is négypontos előnyük van velük szemben.

Az Inter pedig igen, játszi könnyedséggel hozta le ezt a meccset – legalábbis ezt gondolhatjuk, ha ránézünk a végeredményre. A statisztika azonban mást mond.

A meccs összképe pedig megint mást. Az első félidőben csak egy gól született, de az Internél legalább három nagy gólszerzési lehetőség volt. Végül Lukaku fejese talált utat a hálóba, bár a belga védőja gyanús körülmények között tűnt el. Mindenesetre nem ítélték szabálytalannak a mozdulatot, vezetett az Inter.

A második játékrészben további két góllal szomorították a hazaiakat: Előbb Victor Moses beadását pofozta a kapuba Alexis Sánchez, majd jött ismét Lukaku, aki a meccs utolsó minutumában egy szép szólót követően lőtte meg az Inter harmadik gólját.

Hiába birtokolták többet a labdát a hazaiak, lehetőségei főként csak a milánóiaknak voltak, nem is lehetett más a meccs vége, mint vendégsiker.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.13.Olasz Kupa
napoli
1:1
inter
Olasz Kupa
2020.02.12.Olasz Kupa
inter
0:1
napoli
Olasz Kupa
2020.01.06.Serie A
napoli
1:3
inter
Serie A
2019.05.19.Serie A
napoli
4:1
inter
Serie A
2018.12.26.Serie A
inter
1:0
napoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Napoli – Sassuolo

Felettébb érdekes találkozót játszott a két csapat. Én magam döntetlent tippeltem, ezúttal nem jó lóra tettem, de ez egy olyan furcsa meccs volt, hogy akár még be is jöhetett volna.

A Sassuolotól ugyanis 4, azaz négy gólt vettek el les címén. Haladjunk sorban…

A mérkőzés elején Hysaj, a csapat balbekkjéhez került a labda, de senki nem gondolta komolyan, hogy a védő lőni fog. Senki nem támadta, így lőtt, egyenesen Consigli kapujába.

Talán picit komolyabban vehették volna Hysajt…

Hamar jöhetett volna a második, Insigne pörgetése azonban épphogy elkerülte a kaput.

Innen pedig elkezdődött a Sassuolo kálváriája. Djuricic kapott labdát, a hálóba lőtt, de les címén nem adták meg a találatot.

Majd ismét Djuricic talált a hálóba, de azt megelőzően Traore lesen helyezkedett, így ezt a gólt is elvették a vendégektől.

A második félidőben Caputo is betalált, de előtte Berardi volt előrébb a védőknél… Ezt a gólt is elvették.

Majd végül Berardi is betalált… Igen, ezt is érvénytelenítették, itt meg Caputo ragadt lesen.

Meg kell említeni Consiglit, aki a négy meg nem adott gól között bravúrokat mutatott be, amivel meccsben tartotta a csapatát.

Ritka szerencsétlen találkozó volt ez a vendégek számára, és intő jel a Napolinak. Mindegyik gólt valóban lesállás előzte meg, de rengeteg hibával játszottak hátul a hazaiak.

Összefoglalás

Most minden eldől. Igazából mindkét csapatnak. Aki itt pontot vagy pontokat veszít, nem fogja elérni a célját. Ellenfeleik ugyanis remek formában vannak, a fordulók száma egyre csak fogy.

Hazai pályán az Inter egész jól muzsikál, összesen kétszer tudták megverni őket. Ugyanez a remek szereplés nem mondható el a Napoli idegenbeli teljesítményéről, elég hektikusan, mondhatni gyengén szerepelnek. Mármint önmagukhoz képest.

Az Inter védelméből kivált, ennek okán pedig ezen a mérkőzésen sem szerepel De Vrij, az ő hiányát meg fogják érezni, még akkor is, ha Ranocchia ugyancsak remek védő.

Ez pedig esély a Napoli számára.

Ne feledjük, hogy a hazaiak csatársora extra teljesítményt nyújt, Lukaku legutóbb duplázott, Sánchez is gólt szerzett. Egyedül Lautaro marad el őszi teljesítményétől, mostanság leginkább csak lézeng a pályán.

Legutóbb a kupában találkoztak, akkor a Napoli jutott tovább – és ugye meg is nyerték a sorozatot. A kupát azonban nem szabad összekeverni a bajnoksággal, pláne a bajnokságnak ezzel a szakaszával.

Véleményem szerint egy hajtós, sokgólos meccsen az Inter szurkolói örülhetnek majd. A sok gól miatt a +2,5 is remek választás lehet.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső