Inter-Parma – Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 október 24.
Inter
Teljesítmény:
N V N N N
  • G.Meazza, Milano
  • április 25.
Nézd élőben itt:
Joker8
Parma
Teljesítmény:
N V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az olasz elsőosztályú labdarúgó-bajnokságot, a Serie A-t hatmeccses győzelmi sorozattal kezdő Internazionale a szezon egyik legfontosabb meccsét elbukta a 7. fordulóban a Juventus ellen hazai pályán (Higuaín a 80. percben rúgta be a torinóiak győztes gólját az 1-2-es eredménnyel végződő meccsen), de ez nem zavarta meg, hogy folytassa jó sorozatát a ligában, a 8. fordulóban 4-3-ra nyertek a Sassuolo otthonában és bár az eredmény nem ezt mutatja, azért komolyabban nem forgott veszélyben a milánóiak sikere (a 71. percben már 4-1-re vezettek, onnan engedtek ki a végére).

Így a most hétvégi mérkőzésen a Giuseppe Meazzában ismét ők az esélyesek a Parma elleni meccsen, ráadásul ha nem nézzük a Juventus elleni meccsüket, akkor teljesítményük hazai pályán félelmetes, négyből hármat nyertek és ezeken a meccseken hétszer találtak be két kapott góllal szemben (ezt a kettőt pedig a Juvétól kapták).

Ezzel szemben a Parma a középmezőnyből próbál felfelé kapaszkodni, az Interhez hasonlóan ők is döntetlen nélküli csapat, négy győzelmük mellett négy vereségük van eddig, viszont idegenben háromból kétszer veszítettek már és mindössze három gólra futotta tőlük (és ha az utolsó öt vendégmeccsüket nézzük, az sem jobb, egy győzelem mellé négy vereséget szedtek be).

Tehát nem elég, hogy az Inter rendkívül erős hazai pályán, a Parma sem idegenben szerzi pontjai nagy részét, tehát ha csak a végső kimenetelt nézzük, akkor minden a hazaiak győzelme mellett szól, de mivel eléggé alacsony ennek szorzója, érdemes megpörgetni még egy másik kondícióval is – ez pedig az, hogy 2.5 gólnál várhatóan több találat lesz a mérkőzésen, főleg azért, mert a milánóiak csatársora kezd megint magára találni.

Előző 5 meccs eredménye
2019.02.09.Serie A
parma
0:1
inter
Serie A
2018.09.15.Serie A
inter
0:1
parma
Serie A
2015.04.04.Serie A
inter
1:1
parma
Serie A
2014.11.01.Serie A
parma
2:0
inter
Serie A
2014.04.19.Serie A
parma
0:2
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ami meglepő valamennyire az az a tény, hogy a múltba visszatekintve nem annyira egyértelmű a felek párharca, az utolsó hat meccsen kétszer nyert a Parma, kétszer az Inter és kétszer döntetlen született (bár azokban az időkben a milánóiak nem voltak annyira acélosak, mint most), de azért ha Lukakuék idei formáját nézzük, akkor azért nem kétséges ki a toronymagas esélyese ennek a meccsnek.

Apropó, Lukaku, a parmai védőknek biztos lesz vele gondja, mert a belga ismét félelmetes formában van, két gólt hintett a Sassuolónak legutóbb és már öt gólnál jár a szezonban és a Barcelona által is egyre jobban figyelt Lautaro Martinez is nagyon sokat hozzátett a legutóbbi sikerhez (és a szerdai Dortmund elleni Bajnokok Ligája meccsen is betalált).

Martinez és Lukaku párosa egyébként is kezd egyre jobban összecsiszolódni, tehát a Parmának semmiképp nem lesz könnyű dolga, annak ellenére, hogy az ő oldalukon is van egy nagyon jó formát hozó játékos, a Genoa 5-1-es legyőzésénél a csereként beállt Andreas Cornelius 8 perc alatt hozott össze egy mesterhármast.

Emellett a vendégek oldalán az elefántcsontparti Gervinhora is érdemes odafigyelni, a nagyok elleni meccseken ő általában jó teljesítményt szokott produkálni, a fogadóirodáknál a parmai gólszerzésre leginkább esélyes játékosnak tartják.

Ettől függetlenül a mérkőzésnek egyértelműen nem a pármaiak az esélyesei, mindenképpen az Internazionale győzelmét érdemes becélozni és bőven van esély a 2.5 gólnál több gólra is, de arra is érdemes fogadni, hogy mindkét félidőt megnyeri az Inter – ez már közel kétszeres pénzt fizet!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső