Inter – Parma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 29.
Inter
Teljesítmény:
D N D V D
  • Giuseppe Meazza
  • Október 31. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Parma
Teljesítmény:
N D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Úgy tűnik, kissé beragadt Antonio Conte együttese, valamiféle gödröt kezdtek saját maguknak ásni, illetve hát a koronavírus, ami náluk is betette a kaput. Mellette persze apróbb sérülések is hátráltatják a csapatot, a legjobb tizenegy már hosszú ideje nem tudott kiállni.

Mégis ők a toronymagas esélyesei a Parma elleni találkozónak, ahol szintúgy nem úgy alakul a dolog, ahogy ők szeretnék. A nyáron kinevezett Fabio Liverani egyelőre szenved, legjobb játékosuk immáron a Juventusban tündököl. Roberto D’Aversa elküldése egyelőre hibás lépésnek tűnik.

Nézzük meg, mit rejt magában az Inter – Parma meccs, jól jönne egy kis zsebpénz.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Genoa – Inter

Azért akkora probléma nincs, de a BL-ben eddig nem nagyon megy a kék-feketéknek, plusz a bajnokságban is vereséget szenvedtek a városi riválistól, méghozzá pályaválasztóként. Legutóbb pedig a Genoa csapatához látogattak, egyszerűen kötelező volt a győzelem, hogy feledtetni tudják az elmúlt hetek kudarcait.

A Genoa viszont állta a sarat és nem adta könnyen magát a szombaton rendezett mérkőzésen az első félidőben csak apróbb lehetőségekig sikerült eljutni. Vidal és Lautaro lövésébe is önfeláldozóan vetődtek bele a hazaiak, más pedig ezenkívül nem történt, Handanovicnak sem akadt dolga a másik oldalon.

A második félidő elején úgy tűnt, nem sikerül majd feltörni a hazaiak védelmét, de aztán Romelu Lukaku egy szép egyéni szóló végén csak megtörte a jeget. Remek labdát kapott Barellától, két védőt átfűzött, majd a kapu jobb oldalába lőtt, szépségdíjas találat volt!

Eltűnt a görcs, egyre felszabadultabban futballozott az Inter, ez pedig további helyzetekben mutatkozott meg. Mindenképp szerették volna eldönteni a meccset, egy 1-0-s vezetés sosem életbiztosítás, így rendületlenül mentek előre a második találatért. Amely végül a 79. percben született meg:

Brozovic végezhetett el szögletet, amelybe Ranocchia csúsztatott bele, a labda D’Ambrosio felé szállt, ő belestukkolt közelről és voilá, ott a második gól.

Ezzel el is dőlt a három pont sorsa, a Genoa amúgy sem játszott jól, így elképzelhetetlen volt, hogy két gólt tudna szűk negyedóra alatt szerezni. Nem is tudott, egyet sem, nemhogy kettőt, a végeredmény 2-0 az Inter javára.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.28.Serie A
parma
1:2
inter
Serie A
2019.10.26.Serie A
inter
2:2
parma
Serie A
2019.02.09.Serie A
parma
0:1
inter
Serie A
2018.09.15.Serie A
inter
0:1
parma
Serie A
2015.04.04.Serie A
inter
1:1
parma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Parma – Spezia

Igencsak izgalmas kis meccset játszott egymással a Parma és az újonc Spezia. Meg kell emelni a kalapot a hazaiak előtt, mert 2-0-s hátrányból sikerült felállniuk, azonban meg is kell szidni őket, mert egy újonc kiscsapat 2-0-s vezetést szerzett ellenük már az első félidőben.

Ők voltak a találkozó esélyesei, dacára, hogy nem megy a szekér az új szezonban, nem győzöm mondani, hogy Dejan Kulusevski mennyit számított. De ő már ugye elment és vissza sem tér, Andrea Pirlo nagyon elégedett vele, a legtöbbször kezdőként számít a fiatal svédre.

Na, de kanyarodjunk vissza a mérkőzésünkre, amelyen – ahogy azt említettem – a vendégek szereztek vezetést. Egy baloldali szögletet követően Chabot bólintott a kapu jobb oldalába.

Teljesen megfogta a gól a hazaiakat, három perc múlva jött a következő: A parmai védelem egyszerűen képtelen volt felszabadítani, pedig lett volna rá lehetőségük, így került a labda Agudelo elé, aki 15 méterről lőtt és ezzel már 2-0 volt a Speziának.

Talán a második gól pörgette fel igazán Liverani együttesét, mert újabb három perc elteltével sikerült szépíteni. Brugman végzett el szabadrúgást, az ezt követő fejest még sikerült védeni, de a kipattanóra leggyorsabban Gagliolo eszmélt és bevágta a labdát a hálóba.

A második félidőben aztán nem jöttek a nagy Parma-rohamok, továbbra is veszélyesen futballozott a Spezia. Le is zárhatták volna könnyen a meccset, háromszor találták el a kapufát, egyszer a jobb, kétszer a baloldalit.

Aztán a Parma helyzetei jöttek, de sem Karamoh, sem Kucka nem tudott betalálni. Utóbbinak aztán összejött, mert a futball nagy törvénye most is igazolta magát: A kihagyott helyzetek előbb-utóbb megbosszulják magukat.

Egy tizenegyest hoztak össze a vendégek, Juraj Kucka pedig ezzel kiegyenlített.

Maradt a 2-2, nagyon jó mérkőzés volt, amelyet mindkét csapat a maga javára fordíthatott volna.

Összefoglalás

Az Inter hétközben Bajnokok Ligája mérkőzést játszott, rengeteg helyzetük volt a Metaliszt Stadionban, de a Sahtar Doneck végül otthon tartott három pontot. Kissé döcög a szekér most Milánóban, ahogy írtam, a rengeteg sérülésnek is köszönhetően teljesen át kell alakítani a dolgokat Conte mesternek. Leginkább ebben látom a problémát.

Ettől függetlenül most az Inter a favorit, teljesen egyértelmű, hogy jobb képességű csapat, mint a Parma. A sérültek egyébként szépen épülnek fel, már „csak” négyen nem hadra foghatók: Sensi, Alexis Sánchez, Skriniar és Vecino. Ha hihetünk a mértékadó portáloknak.

Korábbi mérkőzéseiket tekintve az látszik, hogy bizony a Parma meg tudta már viccelni párszor a kék-feketéket, de ez most nem ugyanaz a Parma, mint akik tavaly voltak.

Nehezen képzelem el, hogy most a San Siroban képesek lennének akár csak megszorongatni Lukakuékat, így a tippem természetesen a milánóiakra megy. Nem magas odds, kiegészítőnek pont megteszi.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső