Inter – Real Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 24.
Inter
Teljesítmény:
N N D V D
  • Giuseppe Meazza
  • November 25. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Madrid
Teljesítmény:
D V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ez a két csapat legutóbb rendkívül izgalmas találkozót játszott az Alfredo Di Stefano gyepén. Mindkettejüknek nagy szüksége lett volna a három pontra, hiszen elég csehül álltak a meccset megelőzően. És az Inter most is csehül áll, hiszen 3-2-re kikaptak Madridban. Most itt az idő bosszút állni, mert, ha most is buknak Lautaroék, akkor lassan még a továbbjutás is veszélybe kerül, ami azért elég nagy blama lenne.

Márpedig a két lesajnált „kiscsapat” – a Borussia Mönchengladbach és a Sahtar Doneck – bebizonyították, hogy nincs garancia arra, hogy legyőzzék őket.

A Real Madridnál a csapatnyi sérült okoz problémát, no meg az, hogy Milánóban egy baromi nehéz meccs vár rájuk, a három pontra pedig nekik is nagy szükségük van. Talán kényelmesebb lenne a szitu, ha nem kapnak ki az első fordulóban a fél csapatát nélkülöző Sahtartól, de az ukránok a nap legnagyobb meglepetését produkálták.

Vágjunk bele, nézzük meg, mire számíthatunk az Inter – Real Madrid meccsen!

Mi történt az előző körben?

Hosszabb összefoglalót írunk a legutóbbi fordulóban elért eredményről, a két gárda a válogatott szünet előtt összecsapott egymással.

Real Madrid – Inter

Mindkét oldalon voltak komoly hiányzók, a milánói kék-feketék leginkább csatárukat, Romelu Lukakut hiányolták, míg a hazaiaknál Carvajal, Ödegaard, Militao, Nacho és Odriozola nem léphetett pályára.

A meccs elején kiegyenlített játék folyt, mindkét csapat eljutott a másik kapujáig, helyzetek, lövések is voltak bizony. Az első komolyabb helyzet Marco Asensio nevéhez fűződik, Eden Hazard passzából lőhetett volna gólt, de rosszul célzott, a labda a felsőlécről vágódott ki a pályáról.

A másik oldalon Lautaro Martinez és Nicolo Barella veszélyeztetett, előbbi lövését Thibaut Courtois védeni tudta, utóbbi pedig a felsőlécre fejelte Perisic beadását.

Gól ugyan nem született, de a helyzetekre, a játékra és az iramra egyáltalán nem lehetett panasz. Fede Valverde még kihagyott egy óriási helyzetet (Karim Benzema lefejelt labdáját lőtte fölé, pedig ajtó-ablak ziccerben volt), aztán egy rossz hazaadás okozta az Inter vesztét: Karim Benzema csapott le a labdára, elhúzta a kifutó Handanovic mellett, majdnem orra bukott, de végül a hálóba passzolt.

Nyolc perccel később Toni Kroos szögletét a rövidre érkező Sergio Ramos bólintotta a kapuba, ezzel már kettővel ment a Real.

Hogy ne legyen teljes a Blancók öröme, arról Lautaro Martinez gondoskodott, még a lefújás előtt sikerült szépítenie, szépen lőtt Courtois kapujának jobb alsó sarkába.

A második félidő kevesebb helyzetet hozott, de azért továbbra sem unatkoztunk. A Real próbálta őrizni az előnyét, nem támadott ki, okosan próbáltak játszani. Ennek ellenére Ivan Perisic a 68. percben egyenlített (Lucas, a vész-jobbhátvéd) nem törte össze magát, hogy leszerelje, így minden kezdődhetett elölről.

A három pont sorsát végül két csereember, két szemtelenül fiatal brazil srác döntötte el: Vinicius Junior passzolt középre, ahol érkezett Rodrygo, átvette a labdát és kilőtte a bal felsőt.

Remek kis meccs volt, ha csak fele ennyire jó lesz a holnapi meccs, már nyertünk.

Előző meccs eredménye
2020.11.03.Bajnokok Ligája
real madrid
3:2
inter
Bajnokok Ligája
2015.07.27.ICC
inter
0:3
real madrid
ICC
2014.07.27.ICC
inter
3:2
real madrid
ICC
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Összefoglalás

A hétvégi bajnoki meccs mindkét gárda számára szenvedősre sikerült, de amíg az Inter 2-0-s hátrányból felállva nyerni tudott, addig a Real Madrid örülhetett, hogy egy pontot megszerzett a Villarreal otthonában.

Kezdjük az Inter meccsével! Szóval, 2-0-s hátrány a San Siroban, nem túl biztató, és nem is egy erős vagy jó formában levő csapattól, hanem a Torinótól. A vége azonban a 4-2 lett, az utolsó fél órát nagyon megnyomták a hazaiak, Alexis Sánchez, Lautaro Martinez valamint Romelu Lukaku duplája a győzelmet jelentette Antonio Conte együttesének.

A Real Madrid meccséről írtam tippet, a meglepetéshez egyáltalán nem sok kellett (ugye, Kubo?), de végül 1-1-es döntetlen lett a vége.

A Blancók két perc után szerzett vezetést, Mariano Diaz ismét bizonyította, hogy méltatlanul kevés lehetőséget kap Zinedine Zidane-tól, az egyenlítő gólt pedig Dani Parejo lőtte tizenegyesből, miután Thibaut Courtois elkaszálta a gólhelyzetben levő Villarreal-játékos lábát.

Nagyon foghíjas volt a Real Madrid csapata, Ramos és Militao hiányában Varane párja Nacho volt, sem Benzema, sem Jovic nem állt a mester rendelkezésére, de sanszos, hogy a védőpárost úgy drótozták össze, nemrégiben ők is sérültek voltak. Valverde és Casemiro sem lehettek ott, szóval ez az egy pont még mindig remek eredmény a jó formában levő Sárga Tengeralattjáró ellen.

Nézzük, hogy kik nem utazhatnak Milánóba! Alvaro Odriozola, Karim Benzema, Sergio Ramos, Luka Jovics és Fede Valverde.

Ez tehát azt jelenti, hogy Casemiro is ott lehet a pályán, rá pedig nagy feladat fog hárulni, a Lautaro – Alexis – Lukaku hármast le kell venni a pályáról, be kell segíteni a védőknek. A széleken sincs kisebb veszély, az exmadridi Achraf Hakimi és Ashley Young támadhatnak.

Az Internél továbbra sem bevethető Sensi, illetve három játékos kapta el november közepén a koronavírust: Marcelo Brozovic, Daniele Padelli és Alekszandar Kolarov.

Lukaku nélkül kicsit akadozott a gépezet, de most ismét fedélzeten a hórihorgas belga.

Nehéz dió, de azt érzem, ezt a meccset az Inter be fogja húzni. Nagyon sok a hiányzó a Realban, félelmetesen erős a csatársora az Internek, és nem utolsó sorban: Elképesztően kell nekik a három pont. B tervként a mindkét csapat szerez gólt lehetőséget se vessük el!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső