Inter – Sahtar Doneck: Fogadási Tippek és Európa Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 augusztus 13.
Inter
Teljesítmény:
N N N N N
  • Merkur Spielarena
  • Augusztus 17. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Sahtar Doneck
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hétfőn este Düsseldorfban rendezik az Európa Liga második elődöntőjét, Inter – Sahtar Doneck mérkőzést játszanak a döntőbe kerülésért. Két igazán jó csapat összecsapását láthatjuk majd, ahol természetesen a bajnokságban második helyen végző olaszok az esélyesebbek, de egyáltalán nem szabad leírni a brazilokat ukránokat. Ugyanis a Luis Castro vezette Sahtar egészen pazar játékot játszva, szép gólokat rúgva gázolt át ellenfelein (Wolfsburg, FC Basel).

Vajon ez riadalmat okoz Antonio Conte együttesénél? Nem hiszem. Ezen a szinten már nem szabad megijedni senkitől, főleg a döntő kapujában. És hogy mire számítok én? Arra, hogy mindkét csapat tudása legjavát nyújtva szórakoztasson bennünket, közben pedig a pénzünk is növekedjen. Én a gólok mellett leszek ma.

Inter

Az Inter mindig is nagycsapatnak számított, de az utóbbi években inkább a középmezőnyben sínylődött. Aztán jött Conte, jött pár okos és olcsó igazolás és voilá: Kész is van az a csapat, amely ezüstöt szerzett a bajnokságban és EL elődöntőt játszik.

További erősítések is várhatók, egyet pedig már kész tényként lehet közölni: Asraf Hakimi 40 millió euróért érkezik a Real Madridtól. Tökéletesen bele fog illeni Conte rendszerébe, hiszen a marokkói védő most már inkább a középpályán érzi jól magát, legyen szó a bal vagy a jobbszélről.

Egyelőre ő még nem tud segíteni, de van számtalan olyan játékos, aki igen. Akit már máshol leírtak, itt mégis magára talált. Lukakura és Alexisre gondolok első sorban, de ne feledjük el Lautaro Martinezt vagy Cristian Eriksent, aki a mai fociban nevetséges összegért érkezett Milánóba.

Az egyik legfőbb fegyvere az Internek a minőségi támadók mellett a minőségi védelem: De Vrij, Godin, Ranocchia, Bastoni nagyon jó védők, tökéletesen illenek a háromvédős rendszerbe, bármelyikük is legyen pályán.

És ha már dicsértem a védelmet és a csatársort, középen is vannak igazán minőségi játékosok Barellától Gagliardiniig.

Nem igazán van gyenge pontja ennek a csapatnak jelenleg, azt hiszem, jövőre méltó kihívói lesznek az újjáalakuló Juventusnak.

Egymás elleni meccseik

Összesen két mérkőzés, amivel nem igazán tudunk mit kezdeni, hiszen 15 éves meccsekről beszélünk. Azóta mindkét gárda teljes egészében kicserélődött.

Előző meccs eredménye
2005.08.24.Bajnokok Ligája
inter
1:1
sahtar doneck
Bajnokok Ligája
2005.08.10.Bajnokok Ligája
sahtar doneck
0:2
inter
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sahtar Doneck

Egyre szimpatikusabb ez a csapat számomra, a Wolfsburg és a Basel elleni teljesítményükkel sikerült belopniuk magukat a szívembe. Persze kell hozzá a rengeteg brazil játékos, hogy ilyen futballra legyenek képesek, a vezetőedzőjük is ezt a vonalat preferálja, tehát edző és játékos is megtalálta a számításait egy kelet-európai csapatban. És amíg egyre-másra lepik le a brazil légiósok a különböző ligákat, addig a Sahtar belenyúlt a tutiba és olyan játékosokat igazolt, akik egy nyugat-európai ligában is bőven meg tudnák állni a helyüket.

Szóval minden stimmel… Eddig. Mert most az egyik legnehezebb ellenfél következik, bár az elődöntőben már nincs olyan, hogy könnyű ellenfél.

Sok múlik majd azon, hogy a Moraes – Marlos páros mennyire tud érvényesülni majd az olasz védelem gyűrűjében, illetve hogy mennyi támogatást kapnak a többiektől (Taison, Alan Patrick, Marcos Antonio).

Egyébként az FC Basel elleni meccsen hat brazil volt a kezdőben (közülük ketten már ukrán állampolgárok és a válogatottban is bemutatkoztak), a cserepadon pedig további hat játékos a szamba országának szülötte.

Az út, amit Castro kijelölt egyértelmű, de ettől is annyira élvezetes ezt a csapatot nézni.

Ne feledkezzünk meg a brazilok mellett a legjobb ukrán játékosokról sem: Pyatov még 36 évesen is kiváló kapus (a túloldalon Samir Handanovic is ennyi idős egyébként), valamint Stepanenkot és a Basel ellen végig cserepadon üldögélő Konoplyankát is a jobbak közé lehet sorolni.

Összefoglalás

A két nappal ezelőtti találkozón Alexis Sánchez összeszedett egy sérülést, így az ő játéka erősen kétséges. Pótlása van a kis chileinek, de azért bizonyára hiányozni fog.

Kezdők tekintetében így nem várok változást a negyeddöntő találkozóihoz képest, mindkét gárdának az a lehető legjobb kezdő tizenegye.

Ahogy említettem, Marloson és Moraesen a világ szeme, rajtuk rengeteg minden múlik ezúttal is. Marlos az egész sorozatot tekintve a legjobb Sahtar játékosok közé tartozik, ugyan már elmúlt 32 esztendős, de ennek a csapatnak az egyik legfőbb vezére, a Basel elleni mérkőzésen két gólpasszt is kiosztott, emellett maga is betalálhatott volna.

A túloldalon Romelu Lukakura kell nagyon figyelni, a belga támadó ugyanis arra készül, hogy zsinórban 10. EL meccsén is betaláljon. Nem semmi teljesítmény…

Én magam leginkább arra számítok, hogy két remek, támadófocit játszó együttest láthatok a pályán, akik annak ellenére esnek egymásnak, hogy egy mérkőzésen dől el a továbbjutás.

Ez pedig azt jelenti, hogy én gólokra számítok, mindkét fél részéről. Az odds jó, nemcsak ennél az eseménynél, de az Over 2,5-nél is, ezek közül fogok szemezgetni, de az első verzió közelebb áll hozzám, így nektek is azt javaslom!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső