Inter – Sampdoria: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 május 06.
Inter
Teljesítmény:
N N D D N
  • Giuseppe Meazza
  • Május 08. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Sampdoria
Teljesítmény:
N V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két meccs erejéig Olaszországban is tiszteletünket tesszük, megnézzük a friss bajnok az Inter soron következő meccsét. Hosszú-hosszú évek után sikerült valakinek lelökni a trónról a Juventust, akik idén javarészt csak szenvedtek, és már azt pedzegetik, hogy a nyáron jön – újra – Massimiliano Allegri, hogy rendet tegyen az ottani fejekben.

Már tavaly, tavalyelőtt a csodájára jártak az Internek, akik nem költöttek kifejezetten sok pénzt játékosokra, politikájuk abból állt, hogy máshol leértékelt, lesajnált, megbukott játékosokat vásároltak aprópénzért, és ebből egy rendkívül ütőképes csapat állt össze.

Ezt megtoldották pár fiatal, hazai tehetséggel, és kész is a bajnokcsapat receptje.

Ellenfelük a Sampdoria lesz, akik számára túl sok cél már nem maradt, stabilan a középmezőny tagjai, feljebb nem fognak tudni lépni, maximum lefelé. De valójában majdnem teljesen mindegy, hogy a 8. vagy a 10. helyen végez egy csapat.

Vágjunk bele az Inter – Sampdoria meccsbe!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Crotone – Inter

A sereghajtó otthonába látogattak Antonio Conte legényei, ergo kötelező volt a győzelem. Abban az esetben lehettek már most bajnokok a kék-feketék, ha saját meccsüket nyerik, másnap pedig az Atalanta nem nyer a Sassuolo otthonában. A srácok a saját feladatukat teljesítették.

Egy kissé elpártolt tőlük a szerencse az első félidőben, hiába támadtak ész nélkül, kétszer is csak kapufáig jutottak, a nagyobbnál nagyobb ziccerek is kimaradtak. Stefano Sensi például egy az egyben tört kapura, de Cordaz mellett nem tudta elrúgni a labdát, majd jött Romelu Lukaku fejese, ami a kapufán csattant, de ugyanígy járt Lautaro Martinez is, csak ő lábbal próbálta bevenni az újonc kapuját.

A Sensi – Cordaz második menetét is a kapus nyerte, viszont érezhető volt, hogy előbb vagy utóbb valamelyik helyzet már a kapuban fog kikötni. Jó sokáig, egészen a második félidő közepéig kellett várni az Inter vezető találatára. 69 perc alatt számtalanszor lett volna esély a gólszerzésre, mégis egy szerencsés, megpattanó lövés okozta a Crotone vesztét. Maga az akció egyébként szép volt, lábról lábra járt a labda, végül Christian Eriksen vállalkozott lövésre, és a labda Magallán lábán változtatott irányt.

A 83. percben újabb Inter találatnak örülhettek a szurkolók, amit aztán Perisic leshelyzete miatt érvénytelenítettek, de a milánói együttes azért a legvégén bebiztosította a győzelmét: Achraf Hakimi talált be egy kontra végén.

Másnap kiderült, hogy Murielék nem bírtak a Sassuoloval, 1-1 lett a végeredmény, így a 2009/2010-es idény után újra bajnok lett az Internazionale együttese.

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.06.Serie A
sampdoria
2:1
inter
Serie A
2020.06.21.Serie A
inter
2:1
sampdoria
Serie A
2019.09.28.Serie A
sampdoria
1:3
inter
Serie A
2019.02.17.Serie A
inter
2:1
sampdoria
Serie A
2018.09.22.Serie A
sampdoria
0:1
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sampdoria – AS Roma

Egy, az Európa Liga elődöntője miatt magába zuhant AS Romát fogadott Claudio Ranieri együttese, és kilencven perccel később győzelmet ünnepelhettek a hazaiak.

Borja Mayoral helyzetével indult, Verre ziccerével folytatódott a meccs, a hasonlóság a két szitu között az volt, hogy egyik játékos lövéséből sem lett gól. Mayoral kísérletébe Tonelli tette bele a fejét, míg a másik oldalon Verre nem találta el a kaput.

Egyébként a farkasok kapuját az a Fuzato védte, aki eddig nem kapott szerepet a Serie A-ban, Pau Lopez számít az elsőszámú kapusnak, Mirante a másodiknak, de utóbbi bakizott a MU ellen, a spanyol meg megsérült, így esett Paulo Fonseca választása az ifjú hálóőrre.

A brazilnak be is kellett mutatni, hogy mit tud, Morten Thorsby löketét védte ki. Jó kis meccs volt, felváltva forogtak veszélyben a kapuk, Thorsby helyzetét követően Edin Dzeko húzta el a labdát Audero mellett, majd az oldalhálót találta el.

Aztán a félidő legvégén végre gól is esett: Fuzato passzolta el a labdát, Thorsby megszerezte, középen Adrien Silva várt gólra éhesen, 1-0.

A második félidőben kiderült, ez nem Edin Dzeko meccse lesz. A bosnyák támadó előbb rúgott egy lesgólt, majd miatta nem adták meg Mayoral találatát, végül kihagyott egy tizenegyest. Ja, és ami nagyon fontos: Az események közepette Jakub Jankto egy szép támadás végét góllal fejezett be, így már 2-0 volt a Sampdoria javára.

És ennyi is maradt az eredmény, a Roma peches napot fogott ki, valószínűleg ők is már teljesen kimerültek, foghíjas kezdő, sok sérült, és közben az is kiderült, hogy a nyáron megválnak Paulo Fonsecától, az új edző pedig José Mourinho lesz.

Összefoglalás

Nagy kérdés, hogy az Európa Bajnokság előtt az ott résztvevők megkezdhetik-e a pihenést, vagy Conte még őket küldi egyszer pályára? Én előbbit tenném – bár nem vagyok edző -, egy ilyen szezon után megérdemelnék a játékosok, hogy szusszanjanak egyet, mielőtt kezdődik az EB.

De azt is megérdemlik, hogy ha már kiharcolták a bajnoki címet, akkor méltón ünnepelhessenek. Már amennyire ebben a helyzetben lehet.

Aleksandr Kolarov és Arthuro Vidal az, aki nem szerepelhet majd, a vendégeknél viszont egyetlen hiányzó sincs.

Úgy hiszem, hogy egy vegyes csapat lép majd pályára, ez pedig esélyt nyithat a Samp előtt. Már, ha ők teljes erőbedobással játszanak.

Szórakoztató mérkőzésre számítok, olyanra, amilyenek a közelmúltban is voltak. Szinte mindegyik meccsen betalált mindkét fél, ezt most is kinézem a vendégekből, a hazaiaktól pedig el is várom.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső