Inter – Sassuolo: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 05.
Inter
Teljesítmény:
N N N N N
  • Giuseppe Meazza
  • április 07. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Sassuolo
Teljesítmény:
V D N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Március 24-én jött a hír, hogy az Inter – Sassuolo találkozó elmarad, ugyanis az INter játékosai közül négyen is megfertőződtek. Stefan De Vrij, Matias Vecino, Samir Handanovic és Danilo D’Ambrosio kapta el a betegséget. Most azonban már mindenki a fedélzeten van elvileg – erre a Sassuolo futott bele egy sérüléshullámba…

Szóval hiányzók lesznek a zöld-feketéknél, ami jelentősen csökkenti az esélyeiket, amiből eddig sem volt sok, tekintve, hogy az Inter nagyon közel jár ahhoz, hogy a Juventust letaszítsa a trónról. Hirtelen eszembe jutott, hogy a tavaly tavaszi meccsük után azt írtam: Alig várom a következő Inter – Sassuolot… Hát, tessék, itt is van!

A Neroverdi a hétvégén egy jó kis meccset játszott az AS Romával, és egy pontot otthon tudtak tartani De Zerbi fiai.

Az Inter pedig idegenbe, a Bolognához látogatott, és szűk, 1-0-s sikert arattak.

Kezdjük az utolsó mai tippünket!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Bologna – Inter

Hazai pályán a Bologna elég stabil teljesítményt nyújt, legutóbbi két meccsüket (a Crotone és a Sampdoria ellen) behúzták, szóval nem számíthattak könnyű meccsre Antonio Contéék.

És ez így is lett. Az első fél órában csak Christian Eriksen távoli szabadrúgása okozott egy kis felhördülést a kispadon ülők meg a tv nézők között, de a 32. percben már megzördült a háló. Hát, ez mondjuk erős kifejezés, mert a gólvonalon ugyan áthaladt a labda, de a hálót nem érte el. Romelu Lukaku fejelte meg Alessandro Bastoni beadását, de Skorupski kapus védett, a labda a kapufán csattant, onnan pedig kifelé pattant… Volna, ha Lukaku nem kapcsol, és gyakorlatilag a gólvonalról beljebb tessékelte a játékszert.

Ennyi volt az első félidő, a másodikban is kiegyenlített játék folyt a pályán, ezúttal már Samir Handanovicnak is akadt dolga. Semmi olyan, ami nehéz feladat elé állította volna a szlovén hálóőrt.

Lautaro Martinez a másik oldalon kapufáig jutott, okos csavarására nem ért volna oda a kapus, így viszont a hazaiak megmenekültek egy újabb találattól.

Az iramra egyáltalán nem lehetett panasz, de még a kapu elé is eljutott Sinisa Mihajlovic csapata, de ott valami hiba csúszott mindig a működésbe. Vagy egy passz csúszott el, vagy a lövés volt rossz, vagy Handanovic védett, vagy a védők segítettek be.

Nagyon örültek az Inter játékosai és stábtagjai, a győzelem után csak ölelgették egymást… Hát, igen. Az AC Milan ismét botlott, így már 8 pontra van tőlük a második helyezett… Ebből valóban trónfosztás lesz, elég nagy összegben mernék fogadni rá…

Előző 5 meccs eredménye
2020.11.28.Serie A
sassuolo
0:3
inter
Serie A
2020.06.24.Serie A
inter
3:3
sassuolo
Serie A
2019.10.20.Serie A
sassuolo
3:4
inter
Serie A
2019.01.19.Serie A
inter
0:0
sassuolo
Serie A
2018.08.19.Serie A
sassuolo
1:0
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sassuolo – AS Roma

Hazai győzelemben bíztunk, a farkasoknál nagyon sok hiányzó volt, de azért ebből a szempontból a zöld-feketéknek sem volt a helyzete ideális. Többek között a Defrel – Caputo – Berardi hármas miatt fájhatott Roberto De Zerbi feje, de szerencséjére a játékosok, akik őket pótolták végül jó teljesítményt nyújtottak.

Az első helyzet a hazaiak előtt adódott, Maxime Lopezt ugratta ki Raspadori, az irányító két társának is passzolhatott volna, ehelyett ő maga vállalkozott lövésre, de a kapufát sikerült csak eltalálni.

A másik oldalon Carles Perez félfordulatból lőtt, Consigli csodálatos mozdulattal védte ki a spanyol próbálkozását.

Szerencsére nem kellett csalódni a csapatokban, mindent megtettek, hogy minél jobb meccset láthassunk.

Csak a gól hiányzott, de az sem sokáig: A találkozó 26. percében büntetőhöz jutottak a vendégek, miután Carles Perezt Marlon buktatta. Lorenzo Pellegrini nemrég tizenegyest hibázott, de most is volt hozzá mersze, hogy odaálljon. Ezúttal a labda a hálóban kötött ki.

A félidő végén még Borja Mayoral is betalálhatott volna, Consigli viszont újfent remek bravúrral hárított.

Nagy helyzet akadt a túloldalon is, de már a második félidőben. Traoré keresztbe passzolt labdáját Jeremy Boga rosszul találta el, így 7 méterről fölé lőtt az elefántcsontparti.

Raspadori még kihagyott egy nagy lehetőséget, de egyre jobban ért az az egyenlítő gól. És Hamed Traoré által össze is jött, mellel küldte kapuba a labdát a szélső.

Nem kellett sok, és az AS Roma ismét vezetést szerzett, Bruno Peres talált a hálóba, de még mindig nem volt vége a meccsnek…

A csapatkapitányi karszalagot viselő Giacomo Raspadori a mérkőzés hajrájában három védő és a kapus szorításában gólra váltotta Oddei passzát.

Jó kis meccs volt, és ha még a többiek is játszhattak volna…

Összefoglalás

De nem voltak, és most sem lesznek: Gregoire Defrel, Ciccio Caputo, Domenico Berardi, gyakorlatilag egy teljes támadósor… És még meg sem említettük Bourabiát vagy Kaan Ayhant…

Az Internél D’Ambrosiot nem láttam a nevezett játékosok között, viszont De Vrij és Handanovic ott voltak, elviekben már a többi sérültnek, betegnek is rendben kell lenni. Kivéve Arturo Vidalt, akinek egy kisebb operációja volt nemrég, őt valamikor április közepén/végén lehet majd újra a pályán látni. Elvileg.

Ősszel az Inter 3-0-ra nyert a Mapei stadionban, akkoriban nagyon rossz formában volt a Sassuolo. Meg hát hazai pályán nem is igazán megy nekik. Idegenben jobban muzsikálnak, de azért nincs akkora különbség.

Tavaly mindkét meccsük élményszámba ment, egyszer az Inter 4-3-ra nyert, a visszavágó pedig 3-3-as döntetlennel végződött. Kiegyeznék most is egy ilyen góláradattal, és a Raspadori – Boga – Djuricic Traoré négyes is képes lehet megkavarni a szálakat… Ahogy természetesen a gól benne van Lukaku és Martinez lábában is. 2,5 gólnál többet várok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső