Isloch Minsk – Belshyna: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 05.
Isloch Minsk
Teljesítmény:
V N N V V
  • FC Minsk Stadion
  • Május 10. 13:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Belshyna
Teljesítmény:
V V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hét fordulót követően is tökutolsó a Belshyna. Biztos nem ilyen kezdésben reménykedett a szezon kezdetén Eduard Gradobojev, főleg azt követően, hogy a másodosztályt mennyire simán nyerték az előző évben.

Az Isloch nagyjából viszont azt hozza, amit vártak tőle a szezon elején. Írom ezt úgy, hogy a hétvégén akkora pofonba szaladtak bele, mint a városi rivális FC Minsk. Várható volt ugyan, hogy a Soligorsk jó formája itt csúcsosodik ki, de négy kapott góllal szerintem Minskben sem számoltak.

Most lehet javítani mindkét gárdának, hiszen egyikük egy óriási zakó után ébredezik, míg a másik keresi az első három pontját. Az Isloch Minsk – Belshyna meccs kimenetelét fogjuk megjósolni.

Mi történt az előző fordulóban?

Kezdjük a hazai pályán játszó Isloch Minsk meccsével! A fenti bevezetőben már olvashattátok, hogy eléggé ellátták Yansanéék baját, de most kicsit bővebben kifejtjük, mi történt azon a meccsen.

Már a meccs korai szakaszában, pontosabban a 15. percben vezetést szerzett a Soligorsk, a múltkori írásomban már agyondicsért Lisakovics volt a gólszerző. Igazi lesipuskás módjára csapott le egy rosszul kivitelezett lövésre, majd a kapus mellett a hálóba pöckölt.

A félidőig aztán kiegyenlített volt a játék, gólok nem születtek egyik oldalon sem.

Fordulást követően a 62. percben Podstrelov duplázta meg a hazaiak előnyét: Egy távoli lövést pont elé ütött ki Katkevics, így a támadónak már nem volt nehéz dolga.

A harmadik gól ismét Lisakovics nevéhez fűződik, a gól a 78. percben esett. Baloldali beadást követően üggyel-bajjal megszelidítette a labdát a csatár, majd mértani pontossággal kilőtte a jobb felső sarkot, remek gól volt.

A kegyelemdöfést Bodul vitte be az Isloch Minsknek, méghozzá a 85. percben Balanovics passzát váltotta gólra. Járt már ez a találat az osztráknak, hiszen az előző fordulókban is jól játszott, tizenegyest harcolt ki, helyzetekig jutott, de a gól akkor valamiért nem jött össze.

Ez az összefoglaló az Isloch Minskről kellett volna, hogy szóljon. Nem játszottak alárendelt szerepet a, a végeredmény ilyen tekintetben csalóka, de a focit gólra játsszák és abból az ő nevük mellett 0 állt a lefújás pillanatában.

Előző 5 meccs eredménye
2017.07.09.Belarus Cup
belshyna
1:4
isloch minsk
Belarus Cup
2017.09.17.Vysshaya League
belshyna
0:0
isloch minsk
Vysshaya League
2016.05.12.Vysshaya League
isloch minsk
2:3
belshyna
Vysshaya League
2015.11.23.Belarus Cup
isloch minsk
1:1
belshyna
Belarus Cup
2015.11.19.Belarus Cup
belshyna
3:0
isloch minsk
Belarus Cup
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A másik oldalon lehetett építeni a Slutsk elleni meccsre. Ugyan ott is vereséget szenvedtek, de 0-2-ről álltak fel és jó esélyük volt a győzelemre is, de végül elpuskázták még az egy pontot is. Ezúttal a címvédő ellen kellett játszaniuk és bár nincs jó formában a Brest (annak ellenére sem, hogy kupadöntőbe jutott) ők számítottak a mérkőzés esélyeseinek.

Egy szerencsétlen öngólnak „köszönhetően” már a 12. percben hátrányba került a sereghajtó, egy beadásba ért bele úgy Jasukevics, hogy a térdéről védhetetlenül pattant a kapuba a labda.

Ezt követően meglepetésre inkább a Belshyna játéka dominált, de nagyon ritkán jutottak el a Brest tizenhatosáig és ott is elég gyenge megoldások születtek, így nem változott az eredmény.

Majd térfélcsere után igen, de nem a Belshyna egyenlített, hanem a Brest növelte az előnyét. Gordejcsuk kapott egy szép labdát a bal oldalon, lövőcsel után a sóbálvánnyá dermedt Karitonovics mellett lőtte be a Brest második gólját.

Végül Laptev volt eredményes, egy igazán mókás góllal döntötte el végleg a meccset. Egy szögletnek alászaladt Karitonovics, majd Nivaldo kezéről Laptev elé pattant a labda, ő pedig egy méterről is akkorát rúgott a labdába, hogy majdnem kiszakadt a háló.

A csapatok

Az eddig látottak alapján a tabellán elfoglalt helyezés mindkét csapat esetében reális. Azzal vitatkoznék, hogy a Belshyna érdemli az utolsó pozíciót vagy a Smolevichi, de végülis teljesen mindegy, mindkét hely kiesést ér.

Az Islochnak muszáj lesz kijavítania a múlt heti fiaskót és a csapat jobb erőkből is áll, mint a Belshyna, ráadásul a hazai pálya is segíti őket.

Eltiltottal egyik gárdának sem kell számolnia, bár mindkét oldalon van egy-egy csatár (Kovel és Janus), akik már 3 sárga lapot szedtek össze.

Számomra ez egy sima meccsnek tűnik, az Isloch jobb játékerőt képvisel, míg a Belshyna egyre mélyebb gödörben van és egyelőre az új igazolások sem tesznek sokat hozzá a csapat játékához. Tippem: 2-0.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső