Isloch Minsk – Slavia Mozyr: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 április 15.
Isloch Minsk
Teljesítmény:
V V N N V
  • FC Minsk Stadion
  • április 18. 13:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Slavia Mozyr
Teljesítmény:
D N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A tavalyi szezon meglepetéscsapatához látogat a friss kupadöntős, ez pedig remek csatát ígér a fehérorosz bajnokság ötödik fordulójában. A Mozyr idén már két nagy skalpot is elejtett, nézzük meg, mire mennek az Isloch otthonában!

Egyre nagyobb a felzúdulás Fehéroroszországban. A hírek szerint a játékosok után a szurkolók is már azt szeretnék, ha Európa minden országához hasonlóan ők is felfüggesztenék a bajnokságot, de erről továbbra sincs szó, így ismét egy tippel készültünk számotokra, ezúttal az Isloch Minsk és a Slavia Mozyr együttesét vesszük górcső alá.

Isloch Minsk

Az Isloch a tavalyi szezont az ötödik helyen zárta, három ponttal lemaradva a Dinamo Minsk együttesétől, ez pedig a klub karcsú történelmének legjobb eredménye a Vysshaya Ligában. A 2007-ben alapított csapat 2015 óta az első osztály résztvevője, ezen kívül még egy kupa elődöntőt lehet kiemelni ugyancsak tavalyról.

Mondhatni tehát, hogy az Isloch felfelé tör, és ebben a szezonban akár még feljebb léphet. Legjobbjaikat szinte kivétel nélkül meg tudták tartani, így továbbra is a csapatban futballozik Yansane, Godfrey, Makas vagy épp Makarov. A fehéroroszok legendás játékosa, Aliakszandr Hleb viszont 38 évesen visszavonult, az ő kiválása pedig nagy érvágás, még akkor is, ha jócskán benne volt már a korban. Megjárta az Arsenalt és a Barcelonát is, a fehérorosz válogatott kulcsembere volt, őt nehéz lesz pótolni. Talán épp emiatt igazolták le a Soligorsk támadóját, Nikolaj Janust, aki tavaly 11 gólig jutott.

Legjobb gólszerzőik viszont maradtak, Yansane és Makas tavaly 21 gólt szereztek, ez pedig majdnem az Isloch éves teljesítményének fele, az egész csapat 49 találatig jutott. Igaz, a csapatban vannak, akik már túl vannak a 30-on, a belső védő Pavel Rybak például idősebb, mint a gárda vezetőedzője. Ettől függetlenül a Vysshaya egyik olyan csapata, ahol a legjobbak a csapatnál maradtak, ez pedig később nagy hasznára válhat Zsukovszki mesternek.

Az idei bajnokságot úgy kezdték, ahogy az FC Minsk. Két győzelem után két vereség. A Brest elleni 3-1 nem meglepetés, viszont a Slutsk ellen elszenvedett 3-2-s vereség annál inkább, ráadásul hazai pályán.

Egymás elleni meccseik:

Legutóbbi öt meccsükön enyhe Isloch fölény mutatkozik, háromszor nyertek ők, míg a Mozyr kétszer. Utolsó meccsüket tavaly novemberben a Mozyr nyerte, sima 2-0-val küldték haza a minszkieket.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.24.Vysshaya League
slavia mozyr
2:0
isloch minsk
Vysshaya League
2019.07.07.Vysshaya League
isloch minsk
2:1
slavia mozyr
Vysshaya League
2019.02.13.Barátságos Mérkőzés
isloch minsk
5:0
slavia mozyr
Barátságos Mérkőzés
2017.09.29.Vysshaya League
isloch minsk
1:0
slavia mozyr
Vysshaya League
2017.05.21.Vysshaya League
slavia mozyr
2:3
isloch minsk
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Slavia Mozyr

A Mozyr tavalyelőtt még a másodosztályban szerénykedett, pedig 32 éves pályafutásuk során kétszer nyerték meg a Vysshayát és kétszer a kupát. Amúgy is jellemző rájuk ez a liftezés, 2005-ben, 2013-ban és 2017-ben is kiestek az első osztályból. 2006-tól azért sokat időztek a másodosztályban, de a legutóbbi két kiesést követően egyből sikerült a feljutás. Tavaly a nyolcadik helyen zárták a bajnokságot.

Ebben az idényben viszont nagy formának örvendenek, kétszer intézték el a BATE együttesét (egyszer a kupa elődöntőjében, egyszer pedig a bajnokságban), ami mindig nagy szó, ráadásul legyőzték a címvédőt is. A kupában, mint írtam, a döntőben vannak, ahol a Brest lesz az ellenfelük.

Ha megnézzük a tavalyi szezont, az Isloch otthon elég jól muzsikált (bár utolsó öt hazai meccsükön nem tudtak nyerni), míg a Mozyr a középmezőnyt erősítette az idegenbeli meccsek tekintetében (5 győzelem, 4 döntetlen, 6 vereség.

Véleményem szerint megtévesztő a Mozyr két győzelme a nagyok ellen, míg az Isloch összességében egy stabilabb és jobb gárdának tűnik. Nem gondolnám, hogy van keresnivalója a Mozyrnak, így a tippem erre a meccsre egy hazai győzelem: 2-0.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső