Isloch Minsk – Vitebsk: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 április 23.
Isloch Minsk
Teljesítmény:
N V V N N
  • FC Minsk Stadion
  • április 26. 17:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Vitebsk
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A forduló zárómeccse igazi csemegét tartogat a fehérorosz futball szerelmeseinek. Azaz mindenkinek. Jó ideje maradtunk a nagy bajnokságok nélkül, csak ismétlésben látunk BL meccseket, Messi gólokat és Kroos passzokat, nincsenek Lautaro-szólók és Sergio Ramos sárga lapok. Van azonban Isloch Minsk – Vitebsk rangadó, ami majdnem ugyanaz. Majdnem, de ebben a futball nélküli időben ez is megváltás nekünk, futball és sportfogadás-szerető közönségnek.

Ráadásul tényleg ez lesz a forduló meccse, mindkét gárda jó formában várja a találkozót, mindkét gárda az idei kupadöntő egy-egy csapatát küldte haza pont nélkül. Igaz, a Vitebsknek szüksége volt egy kis segítségre, amit a hazaiak játékosaitól megkaptak, de a győzelmet sosem kell megmagyarázni.

Mi történt az előző fordulóban?

Ha már egy kicsit elkezdtem kibontani a Vitebsk meccsét, kezdjük velük. A címvédő Brest látogatott a vitebski Központi Stadionba, ahol egyértelműen ők számítottak az esélyesnek. A fogadóirodák ötszörös szorzót fizettek a Vitebsk győzelmére, mindenki leírta már a hazaiakat.

A labda azonban gömbölyű és olyan események is borzolták a kedélyeket, amire egy tipster, egyetlen fogadó sem tud felkészülni. A játékvezető egészen fura helyzetben állította ki a hazaiak egyik legjobbját, Kiki Gabit, aki egy távoli Carioca lövésbe vetődött bele. Ezzel még semmi gond nem lenne, de a lövés Gabi kezét érte, így megkapta a második sárga lapját. Az eset a kaputól körülbelül 20-22 méterre történt, és a szabálytalanságot nem lehet megkérdőjelezni, azonban elég szigorú döntés volt emiatt így belenyúlni a meccsbe.

A Vitebsk megpróbálta feltörni a 10 emberrel játszó brestieket, sikertelenül. Végül olyan helyről jött segítség, amire ők sem gondoltak: A vendégek védője nemes egyszerűséggel belerúgott Cariocába, aki di Capriot megszégyenítő alakítással jelezte: Őt bántották és ez nagyon fáj. Jó, talán gonosz vagyok, a szabálytalanság ténye itt is egyértelmű, villant is az azonnali piros lap, sőt, még egy tizenegyest is bezsebelt a Vitebsk. De Carioca játéka erősen hajazott Danko Lazovic híres Oscar díjat érő színészi alakítására, amikor a földön fekve szó szerint úgy dobálta magát, mint egy partra vetett hal.

A brazil csatár elvégezte a feladatát: Igaz, gólt még nem szerzett ebben a szezonban, de kiszórtak róla két embert.

A rövid közjátékot követően a tizenegyest bevarrták a hazaiak és ezzel otthon tartották a három pontot.

Egymás elleni meccseik:

Közös mérkőzéseiket nézve nagy a szórás, voltak győzelmek itt is-ott is, raboltak egymástól pontot, igazán kiegyenlített ez a statisztika. Utolsó Minskben játszott bajnokijuk sima volt: 3 góllal nyert az Isloch.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.29.Barátságos Mérkőzés
vitebsk
3:2
isloch minsk
Barátságos Mérkőzés
2019.09.29.Vysshaya League
vitebsk
2:0
isloch minsk
Vysshaya League
2019.05.18.Vysshaya League
isloch minsk
3:0
vitebsk
Vysshaya League
2018.11.10.Vysshaya League
isloch minsk
0:1
vitebsk
Vysshaya League
2018.06.25.Vysshaya League
vitebsk
2:0
isloch minsk
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A csapatok

Az Isloch Minsket nyugodtan lehet élcsapatnak hívni, masszív gárdáról van szó, akik tavaly az ötödik helyet szerezték meg a bajnokságban. Egyelőre idén is itt állnak, három győzelem és két vereség áll a nevük mellett. Hazai pályán övék a legjobb mutató, bár ők négy meccset játszottak otthon, van csapat, amelyik csak kettőt. De a három győzelem, egy vereség egész jól néz ki, egyedül a listavezető Slutsk tudott náluk nyerni egy izgalmas, 3-2-re végződő találkozón. Hét gólt szereztek és ugyanennyit kaptak, ami azért nem túl jó jel, a védekezésükre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a jövőben.

Dimitrij Komarovszki már tavaly is jelezte, hogy lehet rá számítani, ami a góllövést illeti és idén is már két találatnál jár, ugyanennyit szerzett Makas és Yansane is, tehát ez a hét lőtt gól testvériesen eloszlik a csapaton belül.

A Vitebsk második helye legalább akkora meglepetés, mint az, hogy a Slutsk vezeti a bajnokságot. Tavaly a 13. helyen végeztek, egy pontra voltak az osztályozót jelentő 14. helytől, de végül megmenekültek egy esetleges kieséstől. Nem játszanak látványos támadó focit, mutatja ezt a négy lőtt góljuk, de játékuk eredményes. Vendégként egyszer tudtak nyerni a Smolevichi otthonában, de pontot tudtak csenni a Slutsktól.

Ezek alapján, illetve a korábbi meccseiket megnézve állítom, hogy az Isloch a jobb csapat és ezt be is fogja bizonyítani vasárnap. Tippem egy hazai győzelem: 2-0.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső