Istanbul Basaksehir – Manchester United: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 03.
Basaksehir
Teljesítmény:
N V N V N
  • Fatih Terim
  • November 04. 18:55
Nézd élőben itt:
Joker8
Manchester Utd.
Teljesítmény:
V N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma is a Bajnokok Ligája meccsek lesznek fókuszban, de azért már a hétvégére is készülünk. Első meccsünk a mai napon Istanbul Basaksehir – Manchester United találkozó lesz. Papíron ez egy nagyon sima meccsnek tűnik, egy nyeretlen fogad egy veretlent: A Basaksehir eddig mindkét találkozóját elveszítette, míg a Manchester United mindkettőt megnyerte.

Én azonban nem vagyok abban biztos, hogy ez ennyire sima lesz, hazai pályán a törökök veszélyesek lehetnek, de hát azt is látjuk, hogy Ole Gunnar Solskjaer együttese hogy szerepel a BL-ben.

Érdekes találkozó lesz, próbáljuk meg kihozni belőle a legtöbbet!

Mi történt korábban?

Nézzük meg a hétvégi bajnokit, az előző BL-kört, a sérülteket, úgy egyáltalán azt, hogy mi a helyzet a csapatok háza táján!

Istanbul Basaksehir – PSG

A legutóbbi fordulóban a Fatih Terim Stadionba látogatott a Paris Saint-Germain, amelynek muszáj volt nyernie, az első fordulóban ugyanis kikaptak hazai pályán a Vörös Ördögöktől. És amikor a szegény embert az ág is húzza… Hogy mire gondolok? Arra, hogy Neymart a 26. percben le kellett cserélni, előtte hosszabb ideig ápolták, a brazil csatár a combját fájlalta.

A törökök próbálták szorosan fogni ellenfelüket, ez néha kemény belépőkben mutatkozott meg. Enzo Crivelli például már a második percben besárgult, de amúgy nem volt látványosan durva a meccs.

A félidő közepétől egyre-másra jöttek a PSG-helyzetek, volt itt fejes 16 méterről, meg egy Di Maria lövés, ami épphogy mellé suhant, nyomtak a franciák.

Ami pedig a törököket illeti, egyetlen Edin Visca próbálkozást láthatott a nagyérdemű. Jó kis löket volt, de azért nem ijesztette meg a kapuban álló Keylor Navast.

A második félidőben jöttek már a gólok is: A 64. percben a sokadik nagy helyzetüknél már nem volt kecmec, az Evertontól kölcsönvett Moise Kean egy szöglet után volt fejjel eredményes.

Kean pedig nem állt le, negyedórával később ismét kapuba talált, ezzel el is döntve a mérkőzést.

Nem játszott alárendelt szerepet az Istanbul, de gól nélkül nem lehet meccset nyerni. Ezzel pedig maradtak az utolsó helyen, rúgott góljuk pedig továbbra sincs.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Manchester United – RB Leipzig

Magam is írtam erről a meccsről, mármint tippet és jól eltaláltam, hogy itt bizony a Vörös Ördögök felül tudnak majd kerekedni német ellenfelükön, a Gulácsi Pétert és Willi Orbant is soraiban tudó Lipcsén.

De arra azért nem számítottam, hogy ilyen arányban nyernek. Nem tudom, Gulácsi mikor kapott utoljára 5 gólt egy mérkőzésen.

Az első félidőben nyoma sem volt annak, hogy ebből akár kiütés is lehet, mindössze egyetlen találat született és amúgy is kiegyenlített volt a találkozó.

A fiatal gólszerzőt Paul Pogba ugratta ki két védő között, Greenwood pedig kissé kiszorított szögből is tökéletesen rúgta el a labdát Gulácsi mellett.

Az első félidőben 6 kapura lövési kísérlete volt a Lipcsének, gólt nem tudtak szerezni, így maradt a szünetre az 1-0-s eredmény.

A második játékrészre aztán valami történt a németekkel, kapura egyáltalán nem voltak veszélyesek, a védelmük pedig számtalan alkalommal csődöt mondott. Ezek közül négyet használt ki a hazai pályán játszó Manchester. A félidő közepén Marcus Rashford iramodott meg egy kontrával, közel s távol egyetlen német védővel sem találkozott, így Gulácsi teljesen kiszolgáltatott helyzetben várta a csodatinit. Meg is lett az eredménye, 2-0-ra módosult az állás.

Itt már azok a német szurkolók is lemondtak a pontszerzésről, akik eddig hittek benne. Főleg, hogy Rashford négy per múlva újra lecsapott, ezzel már 3-0-t mutatott az eredményjelző.

A végére is belefért még két angol gól, a teljesen szétzilált és hitüket vesztett németek semmiféle ellenállást nem tudtak mutatni.

Előbb a Martial buktatásáért járó tizenegyest rúgta be a sértett, majd Marcus Rashford szerezte meg saját maga harmadik gólját, immáron a hosszabbításban.

Ez bizony kiütés a javából, de maradjunk annyiban, hogy a Lipcse második félidőben mutatott játéka alapján ez az eredmény is teljesen reális.

Összefoglalás

Hát, a török pályák egyáltalán nem könnyűek, ezt már sokan megtapasztalhatták, azonban most nem tudnak olyan atmoszférát teremteni a drukkerek, mint alapból tennék. A vírus még mindig itt, ez pedig természetesen a nézőszámra is hatással van. Ez pedig a MU-nak kedvez, ez nem is vitás.

Lássuk a legutóbbi bajnoki meccsüket!

Az Istanbul Basaksehir idegenben lépett pályára a Konyaspor vendégeként és egy mondhatni őrült meccsen sikerült 2-1-re nyerniük. Volt itt meg nem adott gól, volt kihagyott tizenegyes, egy öngól… Szóval nem unatkoztak azok, akik látták.

A Manchester United pedig hazai pályán fogadta az Arsenalt, és kisebb meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett. Nem sok csapat viszi el innen a három pontot… Legalábbis régen nem sok csapat vitte el…

A törökök dolgát nehezíti, hogy Nacir Chadli, Tekdemir és Azubuike játéka kétséges, a brazil Caicara pedig biztos nem játszik.

Az angoloknál pedig a „szokásos” Bailly, Jones, Lingard, Telles négyes harcképtelen.

Magam részéről vonzónak találom a mindkét csapat szerez gólt opciót, de vannak kétségeim. Az angolok győzelme viszont papírforma eredménynek tűnik. Én bízom Rashfordékban, így a tippem most rájuk megy.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső