Juventus – AS Roma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 30.
Juventus
Teljesítmény:
V N V N D
  • Allianz Stadium
  • Augusztus 01. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
AS Roma
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Meglepő vereségbe futott bele a Juventus az előző fordulóban. Persze, már bajnokok így vannak, akik erre számítottak, de én nem közéjük tartozom. Egyrészt a meccs előtt tanulmányoztam a kezdőcsapatot, szinte senki nem hiányzott, Sarri mester a lehető legjobb tizenegyet küldte pályára. Másrészt Cristiano Ronaldo gólkirályi címre tört, úgy gondoltam, hogy rúgatnak párat a portugál klasszissal. Nem jött be, a Walter Zenga által átvett Cagliari sikeresen meglepte az Öreg Hölgyet.

A túloldalon a fővárosiak számára véget ért az idény. A Juventus – Roma találkozó kimenetelétől függetlenül ötödik helyen végeztek, ami az idei mezőnyt elnézve egyáltalán nem rossz teljesítmény.

Akkor mégis miért írunk erről a meccsről? Mert a gólszámban hatalmas potenciál van, ezt kell megpróbálnunk kiaknázni!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Cagliari – Juventus

Egy hadseregnyi játékos nem léphetett pályára a Juventusban, többek között hiányzott Dybala, Douglas Costa, Sami Khedira, Adrien Rabiot, Matthijs De Ligt és Mattia De Sciglio. Épp ezért egy kissé felforgatott csapat állt Sarri rendelkezésére.

Gonzalo Higuain került a legtöbbször helyzetbe, az argentin csatáré volt az első helyzet, amit Cragno hárított.

Jött a hidegzuhany, az első támadásból gólt szereztek a hazaiak: A 8. percben jártunk, amikor Mattiello középre betett labdájába Gagliano tette bele a lábát. Buffon ugyan próbált lábbal védeni, de próbálkozása sikertelen volt.

Hajtott az egyenlítésért a Juve, Ronaldo feltűnően inaktív volt, Pipita viszont többször is lövésig jutott, kaput azonban nem talált.

Egyre forróbb volt a talaj, Bentancur helyzeténél is Cragnora volt szükség, de gól továbbra sem esett

A félidő lefújása előtt pedig ismét jött a semmiből a Cagliari és már két góllal mentek: Giovanni Simeone kapott labdát a tizenhatos sarkánál, lövése pedig a kapuban kötött ki. Hozzá kell tenni, ebben azért kicsit benne volt Gianluigi Buffon is…

A második félidőben is a Juve dominált, helyzeteiket azonban egytől egyig megállította Cragno.

Cristiano Ronaldonak egyetlen jó lövése volt, a gólkirályi cím pedig egyre távolabb…

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.22.Olasz Kupa
juventus
3:1
roma
Olasz Kupa
2020.01.12.Serie A
roma
1:2
juventus
Serie A
2019.05.12.Serie A
roma
2:0
juventus
Serie A
2018.12.22.Serie A
juventus
1:0
roma
Serie A
2018.05.13.Serie A
roma
0:0
juventus
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Torino – Roma

Izgalmas meccset játszottak a Farkasok, az ellen a Torino ellen, akiknek sikerült kiharcolni a bennmaradást.

Most már az a kérdés, mi lesz vezetőedzőjük sorsa? Számít-e hogy a végén jól jöttek ki a harcból? Vagy már minden mindegy?

A találkozón ők, vagyis a Bikák szerezték az első gólt: Simone Zaza mesterien ugratta ki Berenguert, aki elhúzta Lopez mellett és a hálóba lőtt. A 14. percben jártunk még csak.

Még benne volt Berenguerben a gól miatti adrenalin, mikor egyenlítettek a vendégek. Két perc telt csak el a Torino vezetőgólja óta, amikor érkezett Dzeko, a Roma kapitánya és egy szép passz után egyenlített.

Nem sok babér termett a Torinonak, sorra jöttek a Roma lehetőségek, mígnem egy szöglet után Chris Smalling a félidő vége előtt megfordította a találkozó állását. Az angol védő fejjel vette be Ujkani kapuját.

A második félidőben aztán Dzekot rúgta fel a tizenhatoson belül Djidji, aki a félidőben állt be. Nem lehetett vitatkozni, az elefántcsontparti ütemet tévesztett, így jöhetett a büntető.

Ezúttal nem Veretout állt a labda mögé (hiszen akkor még a cserepadon ült), hanem Diawara, ő pedig megszerezte a Roma harmadik gólját. Ujkani érezte a sarkot, de a lövés nagyon jól volt helyezve.

A meccs gólja viszont még hátra volt: Négy perccel Diawara tizenegyese után Singo a saját térfeléről lódult meg, egészen a tizenhatosig vezette a labdát, majd lőtt, Lopez ugyan beleért, de a labda átcsorgott a gólvonalon.

Összességében ismét azt lehet mondani, hogy a Roma megérdemelten nyert, de ezúttal a Torinot is dicséret illeti.

Összefoglalás

Tét nélküli találkozó ez. Egyikük sem mozdulhat már a tabellán, így a presztízs mellett továbbra is azt mondom: Cristiano Ronaldora fognak játszani. A portugál esélyei csekélyek, de az biztos, mindent meg fognak próbálni annak érdekében, hogy utolérje Ciro Immobilet.

A két csapat egyébként is jó meccseket játszik egymással, utoljára például 3-1-re nyertek a Zebrák a kupában, utolsó bajnokijuk 2-1-es Juve sikerrel ért véget.

A Roma utolsó nyolc meccsén egyaránt összejött az Over 2,5, legyen szó hazai vagy idegenbeli meccsről, Dzekoék minden esetben betaláltak, ráadásul többször.

A helyzet hasonló a Juventusnál is, Sarri csapatának nem volt olyan meccse az újrakezdést követően, amikor ne találtak volna a hálóba. Leszámítva persze a mostani, Cagliari elleni meccset.

A végeredmény számunkra most irreleváns. Vannak sokkal jobb opciók. Reális esély van arra, hogy mindkét csapat szerez gólt, reális esély van arra, hogy 2,5-nél több találatot láthatunk, és mindkét esetben egész jó szorzókkal fogadhatunk. Most még, ugyanis ezek az idő előre haladtával egyre lejjebb és lejjebb fognak esni. Érdemes még most megfogadni őket!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső