Juventus – Napoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 06.
Juventus
Teljesítmény:
D V N N N
  • Allianz Stadium
  • április 07. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Napoli
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ejha, micsoda izgalom lesz még itt a Serie A-ban. Na nem az élen – bár ki tudja -, de egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az Inter megnyeri a bajnokságot, ezzel pedig egy kilenc éven át tartó sorozatnak vet véget. A Juventus – Atalanta – Napoli – AC Milan kvartett viszont eszméletlen harcot fog folytatni a dobogóért. Holnap este pedig Juventus – Napoli mérkőzést rendeznek, ami megint csak jól bekavarhat majd ebbe a végső csatába.

Ősszel kellett volna ezt a találkozót lejátszani, de a Napoli nem utazott el Torinóba a koronavírus miatti korlátozásokra hivatkozva. Az ügyet meghányták-vetették, és végül úgy döntöttek, hogy a Juventusé a három pont. Csakhogy Gattusoék fellebbeztek, és tették mindezt sikerrel, így a végső döntés az volt, hogy a meccset le kell játszani! Ennek leszünk, lehetünk szemtanúi holnap.

A Napolinak mostanában elég jól megy a játék, veretlenségük már február közepe óta tart, az utolsó vereségüket az Atalanta ellen szenvedték el.

Nem megy ilyen jól a játék a zebráknak, akik egy Benevento elleni hazai malőrt (0-1) követően a városi rivális Torinot sem tudták megverni, a 2-2-es végeredmény egyértelműen a bikáknak jött jól, akik egyelőre sikerrel menekülnek a másodosztály hívószava elől.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Torino – Juventus

Három játékos nem volt a keretben a Juventusnál, de nem azért, mert sérültek voltak, hanem egy házibulin vettek részt, amit az olasz karanténszabályok tiltanak. Magas a labda, hogy reflektáljak valami kishazánkat is érintő történetre, de nem… Maradjunk a focinál.

Andrea Pirlo annyira pipa volt az Arthur – McKennie – Dybala trióra, hogy kirakta őket a Torino ellen készülő keretből.

Két vendég lehetőséggel indult a találkozó, Alvaro Morata és Federico Chiesa is a tizenhatoson belülről próbálkozhatott, de Salvatore Sirigu mindkét esetben hárítani tudott.

Egy veszélyes lövése a hazaiaknak is volt, Mandragora, a Juventustól kölcsönkapott középpályás tüzelt, és nem sokkal tévedett.

Federico Chiesa egészen jó formában futballozik, és ezt megmutatta a 13. percben, Sirigu lábai között értékesített egy ziccert, 0-1.

Az öröm tíz percig tartott, a télen szerződtetett Antonio Sanabria fejelt be közelről egy Szczesnyről kipattanó labdát.

És a paraguayi rögtön a második félidő elején folytatta jó szokását, de ebben a gólban vastagon benne volt De Ligt és Wojciech Szczesny is. Előbbi nem vette elég komolyan a támadót, és nem mozdult ki rá, a lengyel kapus meg egyszerűen bevédte a lövést.

Az öreg hölgy becsületét Cristiano Ronaldo mentette meg, aki közelről bólintott a hálóba, 2-2.

A győzelem mindkét oldalon meglehetett volna, Bentancur lövését a kapus tolta kapufára, Sanabria fejesét meg Szczesny a kapu fölé.

Nagyon rosszkor jött a Juventusnak ez az iksz, közelebb zárkózhattak volna a Milanhoz, helyette őket előzte meg az Atalanta…

Előző 5 meccs eredménye
2021.02.13.Serie A
napoli
1:0
juventus
Serie A
2021.01.20.Olasz Szuperkupa
juventus
2:0
napoli
Olasz Szuperkupa
2020.06.17.Olasz Kupa
napoli
4:2
juventus
Olasz Kupa
2020.01.26.Serie A
napoli
2:1
juventus
Serie A
2019.08.31.Serie A
juventus
4:3
napoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Napoli – Crotone

Igazi thriller lett a meccsből, pedig az első félidő még nem úgy nézett ki, hogy a sereghajtó, szinte biztos kieső újonc fel tud állni a padlóról…

Lorenzo Insigne számára kezdődött jól a meccs, a 19. percben Di Lorenzo passzát váltotta gólra, majd három perccel később Victor Osimhen kapott tőle egy gólpasszt.

Elhúzott tehát a Napoli, de a kétgólos előny újabb három perc elteltével egy gólra olvadt, Simy tudta kihasználni azt, hogy a védők nem tudnak felszabadítani.

Viszont az első félidő nápolyi góllal zárult: A sérüléséből jól visszatérő Dries Mertens szabadrúgása a jobb felsőben kötött ki.

A szünet után aztán nemhogy növelni nem tudták az előnyüket a hazaiak, hanem Simy góljával a Crotone szépített ismét, majd Maksimovictól csente el a labdát Junior Messias, ezzel már 3-3 volt az állás.

Végül azért Gennaro Gattuso csapata csak behúzta a meccset az utolsó helyezett ellen, a győztes gólt Giovanni Di Lorenzo szerezte.

Összefoglalás

Szerintem az alábbi mondatomban semmi meglepő nem lesz: Amennyiben a Juventus most sem tud nyerni, akkor tényleg, végérvényesen le kell tenniük a bajnoki címről. Szerintem egyébként már eldőlt, de a zebrák játékosai még hisznek abban, hogy az Inter befogható.

Nehéz meccs lesz, mert mióta Dries Mertens visszatért szárnyal a Nápoly, látványosan feljavult például Lorenzo Insigne játéka is. Nem csoda, a két játékos évek óta együtt játszik, jól összeszokott páros az övék.

Osimhen számára a szezon nem alakult valami jól, de talán ő is magára talál, és az igazán vízválasztó majd a következő szezon lesz. Ott fog eldőlni, megért-e annyi pénzt a támadó, mint amennyit kifizettek érte…

Nagy kérdés, mennyire alakul át a Juventus kerete. Jelenleg Cristiano Ronaldo cipeli a hátán ezt a gárdát, még 35 évesen is egyértelműen ő a vezér… De megszellőztették, hogy visszamegy Madridba, számára Amerika is jó célállomás lehet levezetni… Meglátjuk.

Leonardo Bonucci és Merih Demiral a válogatott szünetben elkapták a koronavírust, ők biztos nem léphetnek pályára, a Napolinál Demme és Ghoulam sérültek.

Mostanában a Juve védelem sokat bakizik, így volt ez a Benevento ellen, így volt ez a Torino ellen is. De Ligt nem igazán vált be, de most még csak arra sincs lehetőség, hogy a hollandot mással helyettesítsék.

A tavaszi fordulóban a Napoli hazai pályán 1-0-ra győzte le a Juvét, előtte az olasz szuperkupában csaptak össze, azt meg simán nyerték Pirloék. Nehéz dönteni a meccs kimenetelét illetően, szóval inkább a gólokra fogadok. Azt mondom, hogy simán benne van a meccsben egy over 2,5.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső