Juventus – Torino: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 01.
Juventus
Teljesítmény:
N N N V D
  • Allianz Stadium
  • Július 04. 17:15
Nézd élőben itt:
QuickWin
Torino
Teljesítmény:
V V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Pörögnek az események, fogynak a fordulók és egyre biztosabbá válik Cristiano Ronaldoék újabb bajnoki aranya. A Lazio az Atalanta elleni vereséggel lemaradt, immáron négy pont a hátrányuk. Két Juve hiba nem hiszem, hogy benne van Sarri csapatában, de sosem lehet tudni. Mondjuk egy városi rangadón bukhatnak pontokat? Ennek próbálunk utánajárni.

Nézzünk a Juventus – Torino meccs mögé!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Genoa – Juventus

Attól függetlenül, hogy az első félidő egésze alatt nem született gól, még nem lehet azt mondani, hogy rossz volt vagy eseménytelen. Elég erről megkérdezni a hazaiak kapusát, Perint, neki volt dolga bőven.

Cristiano Ronaldo egy távoli lövéssel jelentkezett, amelyet csak kiütni tudott a portás, majd Rabiot fejesét ölelte magához, végül (a félidő legnagyobb védését produkálva) ismét Ronaldo bombáját szedte ki hatalmas reflexszel.

A második félidőben aztán megtört a jég, a nyomás végül gólt eredményezett: Dybala kapott labdát, megcsinált egy cselt, majd a jobb alsó sarokba lőtt. Perin ebbe is beleért, de itt hárítani már nem tudott.

Ezt követte Ronaldo bombája. A portugál világklasszis a középpálya közepétől indult meg, minden védő csak hátrált, több sem kellett Ronaldonak, volt ideje bemérni a célt és tüzelni. Pokoli erejű lövés volt, a labda kifelé kanyarodva a kapu bal oldalában kötött ki. A kapusnak itt esélye sem volt.

Nehéz eldönteni, hogy ez a gól volt szebb, vagy a harmadik találatot jegyző Douglas Costa gólja… A brazil a tizenhatos sarkán cselezgetett, befelé húzott, majd ballal a jobb felső tekert. Erre Perin már mozdulni sem tudott.

Bő húsz perc alatt lerendezte a meccset a Juve, Dybala gólja az 50., Douglas Costáé a 73. percben született.

A kiesés ellen küzdő csapat azért még szépíteni tudott, Pinamonti közelről vette be Szczesny kapuját.

Győzelmével tartják a Zebrák a négypontos előnyt a fővárosi Lazióval szemben.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.02.Serie A
torino
0:1
juventus
Serie A
2019.05.03.Serie A
juventus
1:1
torino
Serie A
2018.12.15.Serie A
torino
0:1
juventus
Serie A
2018.02.18.Serie A
torino
0:1
juventus
Serie A
2018.01.03.Olasz Kupa
juventus
2:0
torino
Olasz Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Torino – Lazio

Nagy szívességet tehetett volna a városi rivális a Juventusnak, amennyiben pontot vagy pontokat rabol a második helyen tanyázó és Juventust üldöző Laziotól.

A meccs főszereplője Ciro Immobile volt, aki mindkét oldalon „összehozott” egy-egy gólt. A negyedik percben blokkolni igyekezett egy Torino lövést, de a labda a kezére pattant, így Belotti tizenegyesből megszerezhette a vezetést.

Még az első félidőben fordíthattak volna, de Immobile mindkét alkalommal fölé durrantott, pedig nem kis lehetőségek voltak.

Fordulást követően aztán csak összejött az egyenlítés, Luis Alberto kiugratását gurította el Sirigu mellett.

Többet támadott a Lazio, természetesen az egy pont nekik nem volt megfelelő. Meg is lett ennek gyümölcse, Immobilétől Parolo elé került a labda, aki kapásból lőtt. A lövése megpattant Bremer lábán, így Sirigunak nem volt esélye már.

Amennyire lehet, tapad továbbra is a Lazio a Juventusra, a Torino pedig elszenvedte szezonbeli 16. vereségét, zsinórban a másodikat.

Összefoglalás

Nem játszanak túlságosan gólgazdag meccseket egymás ellen a csapatok, 1-2 gól az átlagos termés.

Utoljára 2017-ben történt egy nagyobb arányú Juve-győzelem, akkor 4-0-ra nyert az Öreg Hölgy.

Nem lehet elmenni a statisztika mellett, miszerint hazai pályán a Juventus még veretlen, 13 győzelem és 1 döntetlen áll a nevük mellett. Az nem is kérdéses, hogy melyik csapat fog nyerni, inkább a gólszámra, esetleg a két esemény kombinációjára mehetünk rá.

A hazai győzelem több tényező miatt is ennyire egyértemű: Egyrészt a hazai pályán mutatott játék, amit fentebb említettem, másrészt a Torino idegenben utolsó hat mérkőzését (5 bajnoki és 1 kupa) egyaránt elvesztették. Harmadrészt pedig azért, mert az örökmérleg a következőképp néz ki: 23 Juventus győzelem, 7 döntetlen és 3 Torino győzelem. Ez nem egy nagy eredmény, valljuk be.

Utóbbi tíz meccsükből hatszor játszottak 2,5 gól alatti eredményt.

Nem is ragozom: A Juventus győzelem egyértelműnek tűnik, így a képen ezt az oddsot fogjátok látni, de én még megkockáztatnám azt is, hogy 2,5 gól alatt lesz a mérkőzés. Aztán lehet, hogy Ronaldoék megrázzák magukat és hintenek egy négyest, de bízom abban, hogy tartalékolni akarják az erejüket a véghajrára és megelégednek egy vagy két lőtt góllal.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső