Karlsruhe – St. Pauli: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 28.
Karlsruhe
Teljesítmény:
D D N V V
  • Wildparkstadion
  • Május 30. 13:00
Nézd élőben itt:
Joker8
St. Pauli
Teljesítmény:
D V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mindkét csapat döntetlennel zárta a hét közben rendezett meccsét a német másodosztályú bajnokság 28. fordulójában. Ha csak a helyezéseket nézzük, mind a Karlsruhe, mind a St. Pauli elégedett lehet az egy ponttal, hiszen náluk előrébb járó csapatok ellen szerezték.

A Karlsruhe továbbra is menekül a kiesőzónából, most pedig újabb esély kínálkozik arra, hogy elkerüljenek onnan. Persze, ha a többi eredmény is szerencsésen alakul.

Lássuk a Karlsruhe – St. Pauli meccs beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Hannover 96 – Karlsruhe

Elég magabiztosan kezdett a Hannover a múlt héten, négy gólt vágva sikerült két vállra fektetni az Osnabrück csapatát, így joggal gondolhatták azt a drukkerek, hogy a kiesés elől menekülő Karlsruhe sem ússza meg a verést.

Azonban Christian Eichner csapata a kényszerszünet óta serényen gyűjtögeti a pontokat, így egyértelműen nem lehetett kijelenteni, hogy a hazaiak a mérkőzés esélyesei, hiába a tabellán elfoglalt helyezésük.

A hazaiak birtokolták többet a labdát a mérkőzésen, többször jutottak el az ellenfél kapujáig, de lövéseik rendre elakadtak, mellémentek vagy a kapus védett. Egy alkalommal a kapufa segített a Karlsruhén, volt viszont egy szituáció, amikor már az sem, így szereztek vezetést a hannoveriek.

A második félidő elején végezhettek el szögletet, amit kifejeltek a vendégek, de érkezett Prib és jó 15 méterről nagy erővel a bal alsó sarokba lőtt.

Nem adták fel Djuricinék, ők is hagytak ki nagy helyzeteket (például, mikor ketten vezették a kapusra a labdát, de pont Djuricin volt túlságosan önző, passz helyett lőtt, ráadásul rosszul. Ez a helyzet egyébként már az egyenlítést követően volt, szóval ugorjunk vissza pár percet az időben:

A 69. percben jobboldali beadást követően Hofmann gyönyörűen emelkedett és fejelt a kapu bal oldalába, Zieler mozdulni sem tudott.

A meccs végén még volt egy Karlsruhe kapufa, ami a győzelmüket jelenthette volna, de így maradt az iksz, a Karlsruhe pedig maradt kiesőhelyen.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.02.Bundesliga 2
st pauli
2:2
karlsruher sc
Bundesliga 2
2017.02.27.Bundesliga 2
st pauli
5:0
karlsruher sc
Bundesliga 2
2016.09.18.Bundesliga 2
karlsruher sc
1:1
st pauli
Bundesliga 2
2015.12.18.Bundesliga 2
st pauli
1:2
karlsruher sc
Bundesliga 2
2015.08.02.Bundesliga 2
karlsruher sc
1:2
st pauli
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

St. Pauli – Heidenheim

Még a fordulót megelőzően azt írtam, hogy a forduló nagy nyertese a Heidenheim lehet. Nem lett. Ez pedig annak „köszönhető”, hogy nem bírtak idegenben a St. Paulival. Pedig megvolt a lehetőségük, főleg a véleményes tizenegyes miatt, amit kaptak.

Történt ugyanis, hogy egy támadást követően Dorsch léphetett be a tizenhatoson belülre, Flum becsúszva szerelte, de a bíró mégis tizenegyest ítélt. Közel állt az esethez, a visszajátszások alapján is elég necces egy ilyen szitut befújni. Koslowski megtette.

Leipertz állt a labda mögé, de egyszerűen mellé gurította a labdát, maradt a 0-0.

A második félidőben állandósult a nyomás a hazai kapu előtt, míg a St. Pauli lövései általában a járókelőkre volt veszélyes, akik a stadion körül sétálgattak.

Volt még egy óriási védése Himmelmannak a meccs hajrájában, reflexből nyúlt bele Fohrenbach fejesébe. Nem akart megtörni a jég.

És a végén még áldhatják szerencséjüket a heidenheimiek, mert a meccs utolsó megmozdulásából majdnem gólt szerzett a St. Pauli, de Lawrence fejesét a kapufa nem befelé, hanem kifelé igazította.

Nagy lehetőséget szalasztott el a Heidenheim, ha ideiglenesen is, de felléphettek volna a második helyre, közvetlen riválisaik pedig egymás ellen játszanak csütörtökön, így a 3. pozíció legalább az övék lett volna. Így viszont maradtak a 4. helyen.

Összefoglalás

Nem kérdés, melyik csapatnak megy jobban mostanság és melyik csapatnak fontosabb ez a meccs: A Karlsruhénak. Egyetlen győzelemre vannak a Nürnbergtől, onnan pedig már nagyon-nagyon szoros a mezőny, még feljebb kerülhetnek.

Még nyolc forduló van hátra a bajnokságból, simán benne van a pakliban, hogy jövőre is a másodosztályban maradjanak. Úgy is játszanak, mint akik bent akarnak maradni, a Darmstadt elleni győzelem bizonyára jót tett a srácoknak.

A St. Pauli viszont elég gyengén játszik, hiába szereztek 1 pontot a Heidenheim ellen, nagyon rosszul játszottak, az ezt megelőző meccsen kaptak egy négyest. Ha nagyon belelendülnek a mögöttük álló csapatok, akkor még akár bajban is lehetnek.

Én azt várom, hogy a Karlsruhe már az első félidőben bedarálja a hamburgiakat. Jól fizet, a félidő H – Vége H. Számomra nem kérdés, melyik csapat fog győztesen levonulni a pályáról, a Karlsruhe mellett teszem le a voksom.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső