Karlsruhe – Vfl Bochum: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 22.
Karlsruhe
Teljesítmény:
N V V N D
  • Wildparkstadion
  • Május 24. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Vfl Bochum
Teljesítmény:
N D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Újfent hazai stadionban léphetnek pályára a Karlsruhe játékosai, akiknek még mindig van esélye arra, hogy elkerüljék a Bundesliga 2-ből való kiesést. Az, hogy minden meccs egy döntő, már ezerszer leírtam a Wehen és a Karlsruhe esetén, de bármilyen klisé, valóban így van. Ha nyernek, esélyük marad, ha kikapnak, távolodnak a bentmaradástól. Menekülés a győzelembe…

A túloldalon a Bochum pár fokkal jobb helyzetben várja a folytatást, ráadásul a hétvégén nagy győzelmet arattak az esélyesebbnek kikiáltott Heidenheimmel szemben.

Nézzünk a kulisszák mögé a Karlsruhe – Vfl Bochum meccsel kapcsolatban!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Karlsruhe – Darmstadt

A Darmstadtot nyugodtan lehet az élmezőny végéhez vagy a középmezőny elejéhez sorolni, 7. helyezésük erre enged következtetni, míg a Karlsruhe a meccset megelőzően az utolsó előtti pozíciót foglalta el. Spoiler-veszély: Most is ott van.

De nem mindegy, hogy milyen módon és hány ponttal van a 17. helyen.

Ők ugyan ezt még szombaton nem tudhatták, de a Wehen a feljutásért harcoló Stuttgarttal játszott, így minden eshetőséget figyelembe véve is fontos volt, hogy megverjék a Darmstadt csapatát: Ha kikapna a Wehen, akkor megelőzik őket, ha nyer a Wehen, akkor nem szakadnak le tőlük.

Ennek szellemében játszottak és sikerült is – kisebb meglepetésre – 2-0-val elintézni vendégeiket. Mivel a Wehen másnap – nem is olyan kis meglepetésre – megverte a Stuttgartot, különösen fontos győzelmet arattak a bentmaradás szempontjából.

A gólokat Hofmann és Wanitzek szerezték, előbbi játékos folytatta remek szereplését a csapatban.

Egymás elleni meccsiek:

Nagyon kiegyenlített a két csapat örökmérlege, 7 Karlsruhe és 9 Bochum győzelem, 16 döntetlen. A két csapat az utóbbi években stabil résztvevője a Bundesliga 2-nek, így volt alkalmuk összemérni a tudásukat, legutóbb például egy izgalmas 3-3-as döntetlent játszottak a Bochum otthonában. Hofmann azon a meccsen is eredményes volt.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.20.Bundesliga 2
vfl bochum
3:3
karlsruher sc
Bundesliga 2
2017.02.05.Bundesliga 2
vfl bochum
1:1
karlsruher sc
Bundesliga 2
2016.08.13.Bundesliga 2
karlsruher sc
1:1
vfl bochum
Bundesliga 2
2016.04.22.Bundesliga 2
vfl bochum
1:1
karlsruher sc
Bundesliga 2
2015.11.06.Bundesliga 2
karlsruher sc
3:0
vfl bochum
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Vfl Bochum – Heidenheim

A negyedik helyen tanyázó Heidenheim látogatott Bochumba, és vendégsikerre lehetett számítani – már csak a tabellán elfoglalt helyezésük miatt is -, de a hazaiak lelkes és jó futballjára nem volt felkészülve Frank Schmidt csapata, akik amúgy az egyik legkevesebb gólt kapták a fordulót megelőzően. A hazaiak szabályosan nekimentek a Heidenheimnek, ami már az első félidőben gólokban mutatkozott meg, hiszen előbb Losilla, majd a félidő végén az angol Osei-Tutu is bevette Müller kapuját.

Sok hátrányban levő csapat használja ki az öt csere adta lehetőségeket, így a második félidőre már egyből kettős cserét hajtott végre Schmidt, támadóbbá próbálta formálni az együttest, mindhiába.

Ganvoula gólja lezárta a mérkőzést, nem igazán lehet emlékezni olyanra, hogy a Heidenheim három góllal bandukolt volna haza.

Összefoglalás:

Tabellán elfoglalt helyezésük alapján is támadófocit várok a két együttestől, főleg a hazaiaktól, akik ha megnyomják a hátralévő meccseiket, kiharcolhatják a bentmaradást. A Vfl Bochum gárdája sem lélegezhet fel, a két csapat között négy pont a különbség és tudjuk, hogy a Karlsruhe hol áll, igaz?

A támadófoci miatt sok gólra számítok, de azt nehéz megtippelni, melyikük is nyeri ezt a létfontosságú meccset. Valószínűleg a Heidenheim elleni meccsből sokat nem lehet levonni, mert a vendégek olyan rossz napot fogtak ki, amilyet nem mostanában fognak, míg a Bochumnak majdnem minden összejött.

Eljött a tipp pillanata: Utolsó négy meccsük döntetlen lett, legutóbb 2015-ben nyert a Karlsruhe, most viszont ismét azonos erejűnek érzem őket. A Karlsruhe jobban ki van éhezve a győzelemre, de a Bochum sem lehet teljesen nyugodt: Döntetlenre számítok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső