Kazahsztán – Albánia: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 08.
Kazahsztán
Teljesítmény:
V N V N V
  • Almati Ortalik Stadion
  • Október 11. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Albánia
Teljesítmény:
V N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Elnézünk a C divízióba is, hiszen ott aztán igazán érdekes buli zajlik két forduló után. Mentek a körbeverések, ennek következtében minden csapat 3 ponttal áll, egy győzelem, egy vereség. Mi most a Kazahsztán – Albánia meccset fogjuk megvizsgálni, mert bizony ez fogadási szempontból nem egy rossz meccs.

Az albán futball erőteljes javuláson ment keresztül, köszönhetően a rengeteg Olaszországban futballozó légiósnak, így szerintem ők a meccs esélyesei. Azért nézzük csak meg, mi történt korábban!

Mi történt az előző körben?

Nem volt olyan rég szeptember, de frissítsük fel az emlékezetünket azzal kapcsolatban, hogy mit is játszott a két csapat az előző fordulóban!

Kazahsztán – Fehéroroszország

Kedvenc keleti csapatom lépett pályára Almatyban, a kazah válogatott az első fordulóban Litvániát verte idegenben 2-0-ra, míg a belarusz csapat Albániától szenvedett vereséget. Az előzetes oddsok alapján a fehéroroszok voltak, de a 2,5 körüli odds arra engedett következtetni, hogy egy ikszes meccs is a pakliban van.

Végül így is lett, kiegyenlített csatát hozott a mérkőzés, ahol azért a vendégek domináltak, de volt bizony lehetősége a kazahoknak is. Ők kezdtek jobban, a 3. és a 6. percben is volt egy-egy lehetőségük, mindkettő mellé ment.

A 10. percben mutatkoztak először az ellenfél térfelén a vendégek, a kevés légiós egyike, Zolotov cselezett a jobb oldalon, két védőt is megvert, majd lőtt, pont a kapus kezébe.

A következő említésre méltó lövés a 22. percben volt, Max Ebong, az Asztana játékosa lőtt távolról, Pokatilov vetődve ütötte szögletre a bombát.

A második félidő elején megszerezték a vezetést a hazaiak, azonban Aymbetov egy hajszálnyival előbbre volt a védőjénél, így a gólt nem adták meg.

Négy perccel később pedig a fehéroroszok szereztek gólt, de azt már megadták. Stasevich jobboldali beadására Bordachev robbant be és egy méterről a hálóba fejelt.

Gutor elég bizonytalanul védett, az 55. percben egy távoli, nem túl erős labda pattant ki a kezéből, szerencséjére a felsőkapufára, onnan pedig a kapu mögé pattant a játékszer. A 62.-ben már nem volt ilyen szerencséje: Islamkhan lövése ismét kipattant róla, erre viszont Aymbetov érkezett és most nem volt lesen a csatár, 1-1.

Teljesen kiegyenlített volt a meccs, mindkét csapatban benne volt a gól, végül egy kapitális hiba vezetett a fehéroroszok győztes góljához. Suyumbayev bedobásból haza akart adni, azonban kicsúszott a kezéből a labda. Erre csapott le Lisakovich, megkerülte a kifutó kapust és a hálóba passzolt.

Ez a szerencsés (vagy szerencsétlen) gól döntötte el a három pont sorsát.

Előző meccs eredménye
2005.09.03.VB-Selejtező 2006
albánia
2:1
kazahsztán
VB-Selejtező 2006
2004.10.13.VB-Selejtező 2006
kazahsztán
0:1
albánia
VB-Selejtező 2006
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Albánia – Litvánia

Ez sima hazainak tűnt. Aztán jött a meglepetés. Nem adtak sokat az albán győzelemért, a litvánok azonban mindenkit megleptek és végül 1-0-ra behúzták a meccset. Persze, kellett ehhez jó pár esemény.

Az első félidő kiegyenlített meccset hozott, furcsa, de inkább a litvánoknak volt nagyobb lehetőségük, Strakosha védésére volt szükség a gól elkerüléséhez. A túloldalon csak egyetlen lövést jegyezhettünk fel, az is elkerülte a kaput.

Elég feszült volt a találkozó a félidő végére pedig kissé elszabadultak az indulatok, Hysaj és Kazlauskas akaszkodott össze, a játékvezető ezt sárga lappal jutalmazta.

A második félidő elején jött az első és egyetlen gól. Ahogy a fehéroroszok meccsén úgy itt is egy elég malac gól döntött: Gjasula adta haza a labdát, de röviden, a majdnem félpályáig kifutó Strakosha pedig elkésett, Kazlauskas elcsente a labdát, majd a tizenhatosnál lőtt. Egy pillanatig úgy tűnt, a visszafutó Hysaj fel tud szabadítani, de nem így történt, 0-1.

Mentek előre az albánok, pályára lépett Broja és a Fradit erősítő Uzuni is, egy komolyabb szabadrúgásuk volt is, az egyenlítés viszont nem sikerült, sőt, Hysajt a végén kiállították.

Meglepetés a javából, de a litvánok elhozták a három pontot Albániából.

Összefoglalás

A kazahok egyáltalán nem voltak rosszak Lisakovichék ellen, nem sokon múlt a pontszerzés, talán még a győzelmük is pakliban volt, de egy buta hiba mindent felborított.

Most sem ők az esélyesek, hanem a vendégeik, akik a Litvánia elleni baki után biztosan javítani akarnak.

Eddig két meccsük volt, bő 15 éve, mindkettőt az albánok nyerték, még a 2006-os VB selejtezőjében.

Bár Hysajra nem számíthat Reja vezetőedző, de a védelemmel egyébként sem volt probléma, inkább a csatárok munkája volt aggasztó.

Hysajt talán pont Memolla, a DVTK védője pótolhatja.

A gólok számára most nem tennék, bármi benne van ebben a meccsben, talán az over 1,5-et kockáztatnám meg, de annak meg mi értelme?

Maradok inkább annál, amit eredetileg is kigondoltam: Albán győzelmet várok ettől a meccstől.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső