Kiel – Vfb Stuttgart: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 22.
Kiel
Teljesítmény:
D D V V N
  • Holstein-Stadion
  • Május 24. 13:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Vfl Stuttgart
Teljesítmény:
V D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Izgalmaktól nem mentes fordulón van túl a Bundesliga 2 mezőnye. A sok-sok drámai befejezést hozó összecsapások két vesztese lép egymás ellen pályára vasárnap, hiszen a Kiel a Regensburg ellen buktak két pontot a hosszabbításban, ahogy a Stuttgart is a lefújás előtt kapta azt a gólt, ami a vereséget jelentette számukra.

Innen kellene felállni, és a Stuttgartnak rendkívül fontos lenne a győzelem, ha szeretnének feljutni az első osztályba.

A Bundesliga 2 27. fordulójában Kiel – Stuttgart mérkőzést rendeznek.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Regensburg – Kiel

A Kielnél a mérkőzés derekán azt gondolhatták, hogy nyert ügyük van, 2-0-ra vezettek a Regensburg otthonában, mi baj lehet? Hát az, hogy a hazaiak megrázták magukat és végül a mérkőzés hosszabbításában sikerült döntetlenre menteni a mérkőzést.

Az első félidőben, hogy teljesen pontos legyek a 3. percben szerezték meg a vezetést a vendégek, miután a dél-koreai Lee Jae-Sung egy szöglet után a kapuba bombázott.

Ezután is a vendégcsapat irányított és az első félidő statisztikáját böngészve összeteheti a két kezét a Regensburg, hogy csak 1-0-t mutatott az eredményjelző.

Nem maradt ez sokáig így a fordulást követően, Porath szerezte meg a Kiel második gólját. Innentől – gondolhatnánk, gondolhatták – kényelmes fél óra várhatott volna a csapatra, de a Regensburg nem adta fel és egy szép támadás után Stolze szépített.

A slusszpoén a végére maradt, egy véleményes tizenegyest követően (nem a szabálytalanság ténye véleményes, hanem az azt megelőző pillanatok) a csereként beállt Albers a hosszabbításban egyenlített.

A Regensburg megtette, amit lehetett, a Kiel játékosainak viszont jár a fekete pont, ezt ők engedték ki a kezükből, még akkor is, ha a tizenegyesen lehet vitatkozni.

Egymás elleni meccseik:

Az egyik legrövidebb egymás elleni szegmens lesz ez a mostani. A Kiel és a Stuttgart történelme két meccsre rúg. Egyszer találkoztak az idei szezonban, egyszer pedig a német kupában. Utóbbi meccsen a Stuttgart nyert, míg a bajnokságban a Kiel elvitte Stuttgartból a három pontot.

Előző meccs eredménye
2019.10.20.Bundesliga 2
vfb stuttgart
0:1
holstein kiel sc
Bundesliga 2
2015.08.08.Német Kupa
holstein kiel
1:2
vfb stuttgart
Német Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wehen – Vfb Stuttgart

A kiesőhelyen álló Wehen jó játékkal lepte meg a feljutásra törő Stuttgartot. A vendégek az egész mérkőzésen szenvedtek, aminek az lett az eredménye, hogy a Wehen vezetést szerzett, csapatuk legeredményesebbje, Schaffler talált be a második félidő elején.

Ezt még ki tudta egyenlíteni a Stuttgart, Nicolás Iván González talált be, de aztán (ahogy a Kiel meccsén is) egy büntetőt kapott az ellenfél a hosszabbításban.

A csereként beálló Tietz lába nem remegett meg, így a Stuttgart kénytelen volt elkönyvelni egy újabb vereséget a szezonban.

Összefoglalás

Mindent vagy semmit – Ez lehet a jelszó a Stuttgartnál, ugyanis több baki nem fér bele ebbe a szezonba. Ráadásul a Hamburg hétvégén az Arminia Bielefeld ellen játszik, így itt az esély, hogy visszavegyék a második helyet a Hamburgtól. De arra is számítani kell, hogy a hamburgiak megverik a listavezetőt, így a Stuttgartnak szeme előtt csak a győzelem lebeghet.

Hazai pályán a Kiel nem egy verhetetlen csapat, három győzelmet arattak, és öt döntetlenjük van.

Idegenben viszont a Stuttgart sem az, 13 idegenben lejátszott bajnoki meccsükből csak háromszor tudtak diadalmaskodni.

Formájukat tekintve a hazaiak négy, míg a vendégek három meccse nyeretlenek.

A Kiel egyike azon csapatoknak, akiknek már nagyon nincs miért harcolni a szezonban. Nem fenyegeti őket a kiesés réme, de a feljutást is elfelejthetik. Persze, próbálnak minél jobb helyezést elérni, de semmilyen plusz motivációjuk nincs, ellentétben ellenfelükkel.

Egyik csapat sincs jó formában és mindketten átélték ugyanazt a sokkot: Az utolsó pillanatban csúszott ki a kezükből az előző meccs. Ez lehet akár plusz motiváció is, de ugyanúgy a mélybe ránthat egy csapatot. Ezúttal a Stuttgartra tippelek, mert véleményem szerint a győzelmi kényszer inkább pozitív hatást fog náluk kiváltani.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső