Kisvárda – Ferencváros: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 13.
Kisvárda
Teljesítmény:
N N N V N
  • Várkerti Stadion
  • Október 16. 20:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Ferencváros
Teljesítmény:
N D D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A válogatott szünet után újra NB1. Végre, igaz? Igen, én is vártam, ráadásul egy olyan csapat meccse kerül terítékre, akik 25 év után újra a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutottak. A Kisvárda – Ferencváros sok szempontból egy érdekes találkozó lesz, és nem annyira egyértelmű, hogy a Fradi kerül ki belőle győztesen. Supka Attila csapata ugyanis megtáltosodott, hazai pályán kifejezetten veszélyesek, de idegenben is sikerült elkapni az Újpest grabancát.

Szóval jön a papírforma? Esetleg lesz meglepetés? Ennek próbálunk meg utánajárni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Mezőkövesd – Kisvárda

Kész rémálom volt az első félidő az egész Mezőkövesd számára, különösen Kuttor Attila lehetett ideges a kispadon, valamint Ryabenko a kapuban. Katasztrofális indulás, katasztrofális folytatás, majd egy csere a 17. percben. Ez volt az ukrán hálóőr mérkőzése. Nagyon sajnáltam, mert nem rossz kapus ő, de ezen a meccsen két gólban is benne volt a keze, így pedig nem csoda, hogy Kuttor ennyire korán becserélte Szappanos Pétert.

4. perc: Egy hosszú indítást szeretett volna Katanec hazakísérni, Ryabenko el is indult a kapuból, de a letámadó Navratil valahogy kikaparta a gesztenyét és elvette Ryabenkotól a labdát. Felnézett, látta, hogy 18 méterre ott áll üresen Simovic, aki nagyon okosan nem erőből oldotta meg a feladatot, hanem mindenki felett átemelte a játékszert. Mivel Ryabenko nem a kapujába szaladt vissza, hanem az ellenfelet üldözte, így nem volt, aki hárítson, 0-1.

A 12. percben ismét a Várdának volt helyzete, Lucasa 17 méteres lövését Ryabenko szedte ki a sarokból. Egy perccel később viszont már összejött a vendégek gólja. Navratil kapott elképesztően jó labdát, védőjét lefutva a kifutó Ryabenko fölött a hálóba perdített. Hogy a kapus miért lépett ki a kapujából, az egy nagyon jó kérdés… Kuttor ezt követően cserélte be Szappanost.

Nem állt le a Várda, élvezték a játékot, míg a Mezőkövesd csak szenvedett, mint disznó a jégen. Ha ötgólos hátránnyal vonulnak szünetre Cseriék, meg sem szólalhattak volna, de a védők, Szappanos és a kapufa is velük volt, így megúszták a komoly félidei zakót.

A második félidőben – gondolom én – Kutya leüvöltötte játékosai fejét és egy más csapat, egy kicsit magabiztosabb csapat lépett pályára. 33 másodperccel a második félidőt jelző sípszót követően szépíthettek volna, de a közeli fejes fölé szállt. Közben a Kisvárda sem tétlenkedett, háromszor is gólt szerezhettek volna, de ez ismét meghiúsult. A 89. percben aztán egy újabb Kisvárda játékos talált hálóba, de ennek annyira nem örült, mint Simovic vagy Navratil, ugyanis Ene a saját hálójába bólintott.

A maradék percek leperegtek, gól nem született, totálisan megérdemelten nyert a vendégcsapat, a végeredmény nem tükrözi a játék képét.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.13.OTP Bank Liga
ferencváros
0:1
kisvárda
OTP Bank Liga
2020.02.01.OTP Bank Liga
kisvárda
1:1
ferencváros
OTP Bank Liga
2019.09.29.OTP Bank Liga
ferencváros
1:2
kisvárda
OTP Bank Liga
2019.03.30.OTP Bank Liga
kisvárda
2:0
ferencváros
OTP Bank Liga
2019.02.26.Magyar Kupa
kisvárda
1:1
ferencváros
Magyar Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ferencváros – Puskás Akadémia

Az élmezőny két csapata az Üllői úton csapott össze egy héttel ezelőtt és a hazai pálya ellenére nem lehetett ezt egy biztos Ferencváros győzelemnek mondani, mivel a Puskás számtalanszor megtréfálta már Rebrovékat, bár tény, inkább a Pancho Arénában.

A hidegzuhany azonban nem maradt el, a negyedik percben a vendégek megszerezték a vezetést. A múltkoriban súlyosnak tűnő sérülést szenvedő Nunes egy szöglet után bólintott Dibusz kapujába.

Sokáig csak mezőnyjáték folyt, majd a 34. percben volt egy távoli csavarás a Fradi részéről, ami épphogy elkerülte a kaput, ezt követően pedig egy egyenlítő gólnak lehettek szemtanúi a nézők: Tokmac remek mélységi passzát Isael váltotta gólra.

A második félidőben már a Ferencváros dominált, a félidő elején át is vették a vezetést, ismét Isael talált be, bár ezúttal könnyebb dolga volt, mint az első találatnál.

A Puskás örülhet, hogy megúszta ennyivel, Baturina kétszer is mattolhatta volna Szabó kapust, de mindkétszer rossz megoldást választott.

Maradt így a 2-1, a zöld-fehérek egy szoros eredménnyel, de könnyebb meccsel jutottak túl Hornyák Zsolt csapatán.

Összefoglalás

Sokszor kezdem így, de nehéz. Remek formában Supkáék, a Fradi totálisan elégedett lehet a BL-ben nyújtott teljesítményével, önbizalomtól duzzadva várhatják a folytatást.

Sajnos mostanság a koronavírus nap mint nap felüti a fejét egy-egy csapatnál, így az, hogy végül ki léphet pályára az adott bajnokin… Hát, nagy lutri.

Az elmúlt meccsek rendre ferencvárosi sikerrel végződtek, a Kisvárda utoljára 2017-ben tudott nyerni, igaz, akkor hazai pályán játszottak.

Most viszont nem hiszem, hogy van miről beszélni ez ügyben, de mégis megteszem. Mind a Kisvárdánál, mind a Fradinál vannak olyan képességű játékosok, akik képesek gólt, gólokat szerezni.

A Fradi nem engedheti meg magának, hogy pontokat hullajtson, habár egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mégis az élbolyba tartozik.

Két tippem van mára: Egyrészt adja magát a Fradi győzelem (habár ez nem veszélytelen), a másik viszont egy „okosabb” tipp: Over 2,5, amely a jelenlegi helyzetben ismét nagyon adja magát. Én most az utóbbit ajánlom számotokra.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső