Kisvárda – Újpest: Fogadási Tippek és NB I Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 27.
Kisvárda
Teljesítmény:
N V N D V
  • Várkerti Stadion
  • Május 30. 16:55
Nézd élőben itt:
QuickWin
Újpest
Teljesítmény:
D V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Majd két és fél hónapja láthattak utoljára élő focimeccset Magyarországon, de most vége a várakozásnak, pénteken elkezdődik az NB1 26. teljes fordulója. Szombat délután két olyan csapat feszül egymásnak, akik a tabella hátsó felében tanyáznak, lehetnek problémák a kieséssel, és az elmúlt hét hónapjuk nem volt mentes a botrányoktól, problémáktól, változásoktól.

Szombat délután Kisvárda – Újpest meccset rendeznek.

Kisvárda Master Good

Az ország keleti csücskében található kiscsapat idén sokkal meggyőzőbb teljesítménnyel rukkolt elő, mint a tavalyi évben, ennek ellenére idén is fenyegeti őket a kiesés réme. Sok más csapattal együtt. Annyira sűrű hátul a mezőny, hogy egyelőre lehetetlen megmondani, ki lesz Waltner Róbert csapatán, a Kaposváron kívül a másik kieső. Ők 10 ponttal rendelkeznek, 99 százalék, hogy a másodosztályban folytatják jövőre.

Viszont a másik kieső még egyáltalán nem biztos, a 11. kiesőhelyen álló ZTE 28 ponttal rendelkezik, míg a 6. helyezett Honvéd 34-gyel. Közöttük pedig ott a Paks, az Újpest, a Debrecen és a Kisvárda.

Ember legyen a talpán, aki meg tudja tippelni, ki fog kiesni…

Visszatérve Kisvárdára: Voltak történések az elmúlt két hónapban, kezdve azzal, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott szigorításokat megszegte két játékosuk, Latevlavici és Grozav.

Mindketten hazautaztak a tiltás ellenére Romániába, tették mindezt egy szponzori autóval. Révész Attila nem teketóriázott, azonnal szerződést bontott a két renitens labdarúgóval, és azt sem vette figyelembe, hogy Grozan gyakorlatilag a csapat legjobbja.

Ezzel pedig csapatát is nehéz helyzetbe hozta, Grozav 22 meccsen játszott idén, ezeken hét gólt rúgott.

Majd ezután nem sokkal távozott a csapat sportigazgatója (és korábbi vezetőedzője), Dajka László is, aki visszatért a Honvédhoz és Pisont István vezetőedzőt segíti a szakmai stábban.

Négy edzőmeccset játszottak a kisvárdaiak a felkészülés jegyében, kettőt a Debrecen és kettőt a Diósgyőr ellen, szóval sokat utazniuk nem kellett. A Diósgyőr elleni mérkőzéseket nyerték, míg a Debrecen ellen 1 döntetlent és 1 vereséget értek el.

Egymás elleni meccseik:

Idén kétszer mérkőztek meg egymással, mindkétszer a hazai pályán játszó csapat nyerte a mérkőzést. Alább láthatjátok a teljes örökmérleget, összesen ötször játszottak egymás ellen, 4 újpesti és 1 várdai győzelem, döntetlen még nem volt.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.07.OTP Bank Liga
újpest
1:0
kisvárda
OTP Bank Liga
2019.08.24.OTP Bank Liga
kisvárda
2:0
újpest
OTP Bank Liga
2019.03.16.OTP Bank Liga
újpest
1:0
kisvárda
OTP Bank Liga
2018.11.10.OTP Bank Liga
kisvárda
1:4
újpest
OTP Bank Liga
2018.08.05.OTP Bank Liga
újpest
1:0
kisvárda
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Újpest

Újpesten évek óta téma a címer ügy, most pedig úgy tűnik, megoldás születhet végre valahára. De nem csak ez az egyetlen probléma Újpesten. Ma este játsszák az elmaradt rangadót a Fradi ellen, ahol persze a zöld-fehérek az esélyesek, a szurkolók tüntetnek a vezetőedző ellen, plusz még az elsőkörös licencet sem kapták meg a lila-fehérek. Azóta aztán utóbbi rendeződött.

Egyszóval, semmi sincs rendben Újpesten. A csapat jelenleg a 12 csapatos bajnokság 9. helyén tanyázik, nincs messze a Zete, így iparkodniuk kell. Abból évekig tartó zrikálás lenne, ha valahogy kiesne az UTE.

Novothny Soma, az Újpest támadója szerint viszont szóba sem kerülhet a kiesés, ők mindent meg fognak tenni, hogy a piros vonal fölött zárják a bajnokságot és külön örül a folytatásnak, mert így legalább a pályán tehetik meg mindezt.

Összefoglalás

Bódog Tamás együttese hazai pályán az előkelő negyedik helyet foglalja el a tabellán, mindössze négyszer szenvedtek vereséget, az Újpest sem szerepel rosszul távol a Szusza Ferenc stadiontól, 6 győzelmet söpörtek be idegenben.

Bódognak fejtörést okozhat Grozav kiválása a csapatból, de vannak hasonló minőséget képviselő labdarúgók Kisvárdán, akik talán pótolni tudják a románt. Nebojsa Vignjevic Novothnyban, két nigériai légiósában és Zsótér Donátban bízhat.

Azt gondolom, hogy a hazai csapat az esélyesebb, de nagyon sokat fog számítani a ma esti derbi a Fradi ellen. Ha ott sikerülne pontot szerezni, netalántán győzni, az sokat dobna az újpesti önbizalmon. Ha viszont a papírforma jön, akkor beleszaladhatnak Kisvárdán is egy vereségbe.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső