Köln – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 10.
Köln
Teljesítmény:
D V V D D
  • RheinEnergieStadion
  • Június 13. 15:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Union Berlin
Teljesítmény:
D V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mostani meccsünk mindkét résztvevője rendkívül rosszul kapta el a rajtot Bundesliga tavaszi szezonjának indulását követően. Az Union és a Köln is sorra bukja a hozható meccseket és ezzel egyre lejjebb csúsznak a tabellán. Most egymás ellen bizonyíthatják, hogy nem felejtettek el futballozni. Vagy ismét jön egy döntetlen? Abból van elég már a két gárdának…

Nézzünk a színfalak mögé a Köln – Union Berlin meccsen!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Augsburg – Köln

Megmondom őszintén, én simán azt gondoltam, hogy ez egy országos egyes. Az Augsburg sincs jó formában, de mégiscsak több pontot gyűjtött össze az elmúlt kicsivel több mint egy hónapban. Kénytelen voltam csalódni, habár megint majdnem igazam lett, de a majdnem a sportfogadáshoz egyáltalán nem elég.

Eseménydús első félidőt játszottak a csapatok, ez főként az Augsburgnak volt köszönhető, akik sorra vezették a veszélyes támadásokat, gólt azonban nem sikerült szerezni. Kétszer kellett az első negyed órában védenie Horn kapusnak.

Horn volt a főszereplő a 25. percben is, amikor egy teljesen veszélytelen szituációban földre vitte az Augsburg támadóját, amiért a játékvezető jogosan tizenegyest adott. Niederlechner állt a labda mögé és lövését Horn ki tudta ütni, ezzel jóvátéve pár perccel azelőtti bakiját.

Az Augsburg házi gólkirályának nem sokkal később ismét volt egy 100%-os helyzete, de Horn ezúttal lábbal védett. Niederlechner – Horn: 0-2; Augsburg – Köln: 0-0.

A Köln egyetlen veszélyesebb helyzetet tudott csak teremteni, egy kósza fejes szállt fölé.

A második félidő már kevésbé volt eseménydús, a gólok mégis ekkor születtek. Pontosabban az utolsó öt percben. Előbb Modeste lőtt egy gyönyörű gólt Luthe kapujába 16 méterről, majd három perccel később Philipp Max egy beadás után egyenlített.

Így ért véget a találkozó, sokkal, de sokkal közelebb állt az Augsburg a győzelemhez, de ahhoz a helyzeteiket is be kellett volna rúgni.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.08.Bundesliga
union berlin
2:0
köln
Bundesliga
2019.01.31.Bundesliga 2
union berlin
2:0
köln
Bundesliga 2
2018.08.13.Bundesliga 2
köln
1:1
union berlin
Bundesliga 2
2014.04.11.Bundesliga 2
union berlin
1:2
köln
Bundesliga 2
2013.11.04.Bundesliga 2
köln
4:0
union berlin
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Union Berlin – Schalke 04

Mindkét csapat vezetőedzője abban reménykedett, hogy az aktuális ellenfél ellen megszakad rossz sorozatuk. Sem Urs Fischer, sem pedig David Wagner nem lehet elégedett csapata teljesítményével, utóbbi főleg nem: Mióta újrakezdték a Bundesligát a Schalke 4 vereséget szenvedett.

De az Union sem dicsekedhet. A meccset megelőzően három vereség és egy döntetlen volt a mérleg.

A fővárosiak már a meccs kezdetén nekimentek ellenfelüknek, joggal tették. A Schalke kerete szűk, a játékosok fáradtak, McKennie eltiltott, itt volt a lehetőség, hogy megszerezzék első győzelmüket.

Már a negyedik percben vezetést szerezhettek volna, miután Bulter elképesztő sprintet vágott ki a bal oldalon, középre betett labdája megtalálta Mullit, akinek lett volna ideje átvenni a labdát, felnézni és aztán lőni, de helyette kapásból lőtt. Vagy inkább gurított pontosan a kapus kezébe.

A 11. percben viszont már nem úszták meg a királykékek: Ujah volt erőszakos (és talán szabálytalan is…), megszerezte a labdát és egy passzal gólhelyzetbe hozta Andrichot, aki szépen kilőtte a hosszú alsó sarkot.

Három perccel később növelhették volna előnyüket, de Hubner fölé pörgetett ígéretes helyzetben.

Kétgólos vezetés helyett egyenlítettek a gelsenkircheniek: A 28. percben az Evertontól kölcsönvett Kenny iramodott meg a kapu felé, nem igazán támadták, így jó 20 méterről bombázott a kapu jobb sarkába.

A góllal egyébként kialakult a végeredmény, hiába nyomta meg a második félidő második felét az Union, nem sikerült újabb gólt szerezniük.

Ezzel a Schalke megszerezte első, a Berlin pedig a második pontját az újrakezdés óta. Nem túl combos eredménysor egyik oldalon sem…

Összefoglalás

Mókás dolog IX. Hennes hiányára fogni a Köln vesszőfutását, de mindannyian tudjuk, hogy nem egy kecske miatt szerepelnek rosszul. Újoncként nem álltak rosszul (sőt!) a felfüggesztés előtt, azóta viszont nem megy a szekér és ez már a tabellán is jócskán megmutatkozik.

Ugyanez a helyzet az Union Berlinnel is: Jól kezdtek újonchoz képest, az újrakezdés óta viszont gyengélkednek. Nekik nem kell megszokniuk egy kecske hiányát, egész egyszerűen azért, mert nekik nincs kecskéjük. De a két csapat között jelenleg ez a legnagyobb különbség.

Legtöbb meccsüket a másodosztályban bonyolították, többségében inkább a Köln dominált (volt például egy 7-0-s kölni diadal), az első osztályban most ősszel játszottak először: 2-0-ra nyert az Union Berlin.

Még egy kis statisztika: Az Union Berlin a Bundesliga mezőnyének leggyengébb tagja, már ami az idegenbeli meccseket illeti.

Ezek után mit is lehetne mondani? Nincs jó formában a Köln, nincs jó formában az Union, de a Köln jobb játékoskerettel rendelkezik, ezúttal mellettük teszem le a voksom.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső