Krasznodar – Rennes: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 01.
Krasznodar
Teljesítmény:
V V N V V
  • Krasnodar Stadion
  • December 02. 18:55
Nézd élőben itt:
QuickWin
Rennes
Teljesítmény:
D V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerda este sorsdöntő meccset rendeznek, a Krasznodar – Rennes találkozót. Az oroszok és a franciák is 1-1 pontot tudtak összeharácsolni az eddig lejátszott négy mérkőzésük alatt, azt is egymás ellen. Aki nyer, az valószínűleg megy tovább az Európa Ligába, aki kikap, az meg búcsúzik. Szóval izgalmakból nem lesz hiány, elvileg, de a két gárda nem a jó meccseiről vagy épp a jó formájáról híres mostanság. Sorra jönnek a megdöbbentő eredmények, a bajnokságban nyújtott teljesítményük… Hát, elég gyenge… Legutóbb a Rennes 50 percet játszhatott emberelőnyben, mégsem tudta megverni azt a Strasbourgot, aki kiesőhelyen áll a Ligue 1-ben, a Krasznodar pedig csak 10. a Premjer Ligában, utolsó öt meccséből négyet elbukott.

Mi lesz ebből?!

Mi történt az előző körben?

Hosszabb összefoglalót írunk a legutóbbi fordulóban elért eredményről, a két gárda a válogatott szünet előtt összecsapott egymással.

Krasznodar – Sevilla

Az sejthető volt, hogy Julen Lopetegui együttesét nem tudják majd megállítani az oroszok, de a végeredményt tekintve ez nem sokon múlt. Gyakorlatilag az első kapura tartó lövésből gól született, elég volt mindössze négy perc ahhoz, hogy a vendég Sevilla megszerezze a vezetést. A gól szerzője Ivan Rakitic volt, aki egy kifejelt labdát tűzött kapura, a lövés pedig nagyon pontos volt, a jobb alsóban kötött ki.

Közvetlenül az első gól után jöhetett volna a másik, de nem hiába játszik védőt Koundé, mert a kapu előtt bizony rossz döntést hozott a felfutó jobbhátvéd. A csel szép volt, de aztán hiába tátongott üresen a kapu jobb oldala, Koundé a rövidet választotta, vesztére.

A nagyobb helyzetek a spanyolok előtt adódtak, de azért a hazaiak is el-eljutottak Bono kapujáig, igaz, ott aztán nem sokra mentek.

Még egy nagyobb helyzet akadt a félidőben, ez is a Sevilla részéről, egy baloldali szabadrúgásba tette bele a fejét Diego Carlos, a csúsztatás jó volt, de nem talált kaput.

A második félidő hatalmas hazai helyzettel indult, Cabella már Bonon is túljutott, más dolga nem volt, mint begurítani az üres kapuba, de Koundé becsúszva megakadályozta ezt, a kapufa is segítő jobbot nyújtott, így végül a kapusé lett a labda. Mondom én, hogy védőnek jobb a srác.

Ettől függetlenül nem úszták meg a spanyolok kapott gól nélkül, Wanderson az 58. percben kiegyenlített. Szerencsés gól volt, két védőn is gellert kapott a labda.

És nagyon sokáig úgy tűnt, hogy ez is marad a végeredmény, habár a Sevilla rengeteget tett a győzelemért, a győztes gól nem született meg. De aztán mégis, a 95. percben a hazaiak nem tudtak felszabadítani, Munir elé került a labda, aki kilőtte a hosszú alsót.

Valójában megérdemelték a győzelmet, de a Krasznodar is nagyot küzdött.

Előző meccs eredménye
2020.10.20.Bajnokok Ligája
rennes
1:1
krasznodar
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Rennes – Chelsea

Hasonlóan a fenti meccshez, itt is természetesen a vendégek voltak a favoritok, és a mérkőzés forgatókönyve nagyon hasonlít a Krasznodar – Sevilla meccséhez. Itt is a vendégek szereztek vezetést, a hazaiak egyenlítettek, nagyot küzdöttek, de a mérkőzés hosszabbításában elbukták az egy pontot.

Kétségtelenül az egész 90 perc legnagyobb helyzetét hagyta ki Timo Werner, a negyedik percben kapott remek labdát jobbról és 5, azaz öt méterről majdhogynem a stadionból rúgta ki a játékszert a német.

Húsz percen keresztül aztán nem igazán történt semmi érdekes, mígnem Callum Hudson-Odoi lódult meg a kapu felé, senki nem volt a közelében, csak hátulról üldözték, de sikertelenül, könnyedén guríthatott Gomis mellett a hálóba. Furcsa módon, a gól inkább a vendégeket zavarta meg, a Rennes átvette az irányítást, és bizony Edouard Mendynek volt is dolga egykori társai ellen. Ja, igen, Mendyt a Rennes-től vásárolták az idény elején.

Közvetlenül a fordulás után újabb gólt szerzett a Chelsea, Timo Werner fejjel vette be Gomis kapuját, de az asszisztens lest jelzett, méghozzá helyesen, a gólt nem adták meg.

Sokáig nem láthattunk gólokat, csak egy-két helyzetet mindkét oldalon, végül jött a feketeleves, a 85. percben, szinte a semmiből egyenlítettek a hazaiak: Bourigeaud szögletét Guirassy fejelte be Mendy mellett.

De nem ez volt az igazi feketeleves, hanem a francia Olivier Giroud gólja a hosszabbításban, amivel mégis az angoloké lett a három pont. Szemfüles, amolyan Giroud-s gól volt ez is. De nagyon sokat ért.

Összefoglalás

Sem a hazaiak, sem a vendégek nem juthatnak már tovább, ahhoz már a csoda is kevés. Maradt az Európa Liga, amelyre van még sansz, hiszen mindketten egy pontot gyűjtöttek, egymás ellen. Előző találkozójuk 1-1-es döntetlennel ért véget.

A hétvégi bajnokijuk nem sikerült, a Rennes már a 40. percben emberelőnybe került, de nem sikerült kihasználnia, 1-1 lett az a meccs is, míg a Krasznodar a Kimki otthonában szenvedett 1-0-s vereséget.

A forma tehát pocsék, 1 győzelem 4 vereség az oroszoknál, 1 döntetlen 4 vereség a franciáknál az utolsó öt meccs mérlege. Szafonov – ha minden igaz – továbbra is karanténban van, míg Tony Vilhena a napokban sérült meg. A Rennes-nél már nagyobbak a problémák, Guirassy kiesett a bokája miatt, Terrier és Aguerd koronavírusos lett, Daniele Rugani pedig már régóta bajlódik a combjával. Magyarul, négy meghatározó játékosát is nélkülözniük kell a vendégeknek.

Ez pedig nem sejtet sok jót. Nem látom, hogy ebben a formában tudnának nyerni idegenben, ott, ahol a Sevilla is megszenvedett. Így hát a tippem ezúttal egy hazai győzelem. Nem hinném, hogy sokgólos meccs lesz, de maradnék a Krasznodar diadalánál.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső