LASK Linz – Manchester United: Fogadási Tippek és Európa Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 március 11.
LASK
Teljesítmény:
N V N N N
  • Raiffeisen Arena
  • Március 12. 18:55
Nézd élőben itt:
QuickWin
Manchester United
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nyolcaddöntővel folytatódnak a második számú európai kupa, Az Európa Liga küzdelmei. Ezúttal a LASK – Manchester United meccset vesszük górcső alá . Megvizsgáljuk, melyek azok a tényezők, amik által a legtöbbet ki tudjuk hozni ebből a mérkőzésből. Megnézzük, mi történt a csapatok háza táján, milyen formában várják a meccset, kik nem állhatnak az edzők rendelkezésére, és megtippeljük a végeredményt.

Az előző fordulóban történt

A linziek az előző fordulóban a holland AZ Alkmaar csapatával játszottak. Az első meccsen Hollandiában 1-1-es döntetlent harcoltak ki, míg a visszavágón Raguz duplájával 2-0-ra nyertek, így magabiztosan jutottak a következő körbe.

A Manchester United úgyszintén egy idegenbeli 1-1-gyel kezdett, ők a Club Brugge otthonában. A visszavágó aztán a vártnál sokkal simább volt, köszönhetően egy 24. percben kapott brugge-i kiállításnak. A Vörös Ördögök aztán meg sem álltak öt gólig.

LASK Linz

A Linz az egyik legkiegyensúlyozottabb (és legnehezebb) csoportba került, ami a játékerőt illeti. A PSV Eindhoven, a Rosenborg és a Sporting egyaránt erős ellenfelek, így mindenképp óriási teljesítmény, hogy csoportelsőként jutottak tovább. Négy győzelem és egy döntetlen mellett csak egyszer kaptak ki: A Sporting 2-1-re nyert a második fordulóban.

A csoportban összesen 4 gólt kaptak, ha az Alkmaar elleni meccseket is hozzávesszük, akkor összesen 6 kapott gólnál járnak. A lőtt gólok tekintetében is jól állnak, összesen 13 alkalommal vették be az aktuális ellenfél kapuját. Az osztrák Bundesliga alapszakasza a hétvégén ért véget, hamarosan kezdetét veszi a felsőházi rájátszás. Az alapszakaszt a Linz nyerte magabiztosan, 7 ponttal megelőzve a második Salzburgot.

Utolsó öt meccsükön négyszer nyertek és egyszer volt pontosztozkodás. Ezen győzelmek közül a legértékesebb a Salzburg elleni, februárban idegenben 3-2-re nyertek Jesse Marsch csapata ellen. Vereséget utoljára januárban szenvedtek, akkor a Rapid Wien 4-0-ra tángálta el őket, ráadásul hazai pályán.

Ami a gólokat illeti, két fiatal csatár szerepel a házi góllövőlista élén: Marko Raguz és a brazil Joao Klauss egyaránt szépen termelik a gólokat, előbbi 11 gólnál jár (ebből ötöt az EL-ben szerzett), utóbbi 17-nél.

Ismael Valerien mesternek nem kell eltiltottakkal vagy sérültekkel számolnia, a legerősebb összeállításban küldheti pályára fiait.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Manchester United

Valami elindult Manchesterben. Kiütéses győzelem az EL-ben, a hétvégén pedig magabiztos győzelem a manchesteri derbin. Solkjaer csapata 2-0-ra verte Pep Guardiola Manchester Cityjét, ezzel továbbra is van esélyük arra, hogy az év végén Bajnokok Ligája indulást érő pozícióban végezzenek.

A Vörös Ördögök utoljára januárban kaptak ki a Burnley ellen, azóta viszont lejátszottak tíz meccset, a mérleg pedig a következő: Hét győzelem, három döntetlen, nulla vereség.

Úgy tűnik, a norvég edző megtalálta a módját, hogyan helyettesítse két sztárját, Rashfordot és Pogbát. Utóbbi már így vagy úgy, – leginkább az ügynökén keresztül – kijelentette, hogy távozni szeretne, ráadásul a szezonban szinte folyamatosan sérült a francia, így annyira nem fogják sajnálni, ha valóban távozik.

Rashford távolléte viszont annál fájóbb pont. Bár Martial tisztességesen tudja pótolni az ifjú válogatottat, de valószínűleg jobb teljesítményre lenne képes a United, ha a saját nevelésű játékos is egészséges lenne.

Nem csak az EL-ben, de az angol FA Kupában is versenyben vannak még, a múlt héten könnyedén intézték el a korábbi MU kedvenccel, Wayne Rooney-val felálló Derby Countyt. A következő körben egyébként a Tottenhamet kiejtő Norwich lesz az ellenfél.

Más hiányzóval nem kell számolniuk Manchesterben, eltiltottjuk sincs.

Közös mérkőzéseikről nem tudok beszámolni, tekintve, hogy a két csapatnak ez lesz az első találkozója.

Az EL-ről írt összefoglalómban úgy fogalmaztam: Manchesterben fellélegezhetnek, a LASK Linz lesz az ellenfelük. Kissé könnyelmű mondta volt ez részemről, hiszen kaphattak volna nehezebb ellenfelet az osztrákoknál, de egyáltalán nem szabad leírni őket, nem ők ennek a mezőnynek a leggyengébb tagjai, sőt.

Előzetesen arra gondolok, hogy ez egy biztos manchesteri továbbjutás lesz, akár a kettős győzelem is lehetséges. De elnézve a csoport küzdelmeket vagy épp az Alkmaar elleni meccset már nem vagyok ebben annyira biztos.

Az odds viszont kiváló egy esetleges Manchester győzelemre, plusz ott van még a fejekben a hétvégi győzelem, ami hatalmas önbizalmat adhat a játékosoknak. Tippem: 0-1; 0-2.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső