Lazio – Bayern München: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 22.
Lazio
Teljesítmény:
N V N N V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Február 22. 21:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Bayern München
Teljesítmény:
V D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ritka, mint a fehér holló, hogy sorozatban négyszer is hibázzak, a múlt héten lejátszott Bajnokok Ligája meccsek viszont erőteljesen kifogtak rajtam. Nem mondom, hogy mérges voltam, tisztában vagyok azzal, hogy ilyen periódus is létezik, de azért a büszkeségemet nem kicsit bántotta. Valójában, utólag belegondolva mindegyik tippben volt ráció, nem a levegőbe beszéltem, a pályán viszont máshogy alakultak a dolgok.

Nem baj, továbbra is azt mondom, menni kell tovább, a héten újabb négy meccs kerül majd a képernyőkre, elsőként a Lazio – Bayern München találkozót vizsgáljuk meg. A Bajnokok Ligája címvédőjénél nehéz lett volna nehezebb ellenfelet kapni, a bukik egyértelműen azt gondolják, hogy Simone Inzaghi csapatának ez a kör jelenti majd a végső megállót.

Azért nem fogják harc nélkül feladni, ebben biztosak lehetünk, és látva, hogy a Bayern mit csinált hétvégén még azt mondom, az esélyük is megvan egy jó eredmény elérésére.

Kezdjünk!

Mi történt az ősszel?

Nem csak arra fogok kitérni, hogyan szerepeltek a csoportkörben, de arra is, hogy a bajnokságban milyen teljesítményt nyújtanak mostanában…

Lazio

Tavaly nagyszerűen meneteltek a rómaiak, Simone Inzaghi szinte semmi pénzből állított össze egy ütőképes csapatot, amelyik sokáig a bajnoki címért is versenyben volt, de aztán a végére elfáradtak Milinkovics-Szavicsék. Idén kicsit gyengébben kezdtek, mint azt vártuk volna, de szépen, lassan újra az élmezőnybe jutottak.

Nagy változások nem voltak a keretben, aki jött, az sem nagyon találta meg a számításait, nagyjából ugyanaz a gálakezdő, mint egy évvel korábban.

A Serie A-ban az ötödik helyen állnak, de egy pontra van a városi rivális AS Roma csapata. Utóbbi öt meccséből négyet megnyert a csapat, egyedül az Inter tudta megverni őket, köszönhetően Lautaro Martineznek és Romelu Lukakunak.

Elképesztő hajrá várható, az első hat csapat közül bárki megkaparinthatja a scudettot, de az Internek van a legnagyobb esélye jelenleg. Ráadásul a kék-feketék már nincsenek a Bajnokok Ligájában, ők koncentrálhatnak immáron a bajnokságra.

Két fronton küzdeni nem egyszerű, de a Lazio jól helyt tudott állni a csoportjában. Elsőként a Borussia Dortmund elleni hazai sikert említeném meg, ahol Ciro Immobile volt csapatának kétszer is betalált.

Végül két győzelemmel és négy döntetlennel zártak, ők az egyedüli csapat, akik második helyen végezve nem szenvedtek egyszer sem vereséget.

És még a csoportelsőség is meglehetett volna, de az utolsó fordulóban nyert a Dortmund Oroszországban, ők meg csak ikszelni tudtak a Brugge ellen, így meg kellett elégedniük a második hellyel.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bayern München

A címvédő, a friss klubvilágbajnok, a Bundesliga éllovasa. Ezek a jelzők jutottak először az eszembe a Bayern Münchenről, de az utolsó tétel nem biztos, hogy sokáig igaz lesz. A bajorok két bajnokit játszottak, mióta klubvilágbajnokok lettek, az Arminia Bielefeld ellen 3-3 lett a végeredmény (1-3-ról álltak fel Müllerék), míg az Eintracht Frankfurt otthonában még a döntetlen sem jött össze, 2-1-re nyertek a hazaiak.

Így már csak két pont az előny az RB Leipziggel szemben, szóval itt is egy baromi izgalmas hajrára számíthatunk.

Tavaly nem volt olyan csapat, aki meg tudta volna állítani Hansi Flick gárdáját, azonban idén már többször megégették magukat. Nyilván evidens, hogy örökké nem lehet a csúcson lenni, nem lehet mindig, mindenkit legyőzni.

Ettől függetlenül óriási meglepetés lenne, ha nem tudnák a BuLi címüket megvédeni.

A Bajnokok Ligája csoportkörében nagyon meggyőző játékot tudtak felmutatni, öt győzelemmel és egy döntetlennel zártak. Az Atletico Madrid elleni 4-1 volt a legemlékezetesebb meccsük, de a Salzburg elleni 2-6-nál is nagy mosoly jelenik meg a müncheni drukkerek arcán.

Gólarányuk még meggyőzőbb, öt gólt kaptak hat mérkőzés alatt, de lőttek majdnem négyszer annyit, összesen 18-at.

Hamarosan kitérek arra, miért lehet esélye a Lazionak…

Összefoglalás

Nem is kellett olyan sokat várni, már mondom is, mi a helyzet a Bayern München háza táján. Benjamin Pavard és Thomas Müller már a Frankfurt elleni meccset is kénytelenek voltak kihagyni, ugyanis megfertőződtek és jelenleg karanténban vannak. Niklas Süle így nem eredeti posztján fog játszani, hanem jobbhátvédként. Alternatív megoldás még Sarr játszatása, de rajta azért eléggé látszott a meccshiány a Bielefeld ellen.

Thomas Müller helyét Choupo-Moting veheti át, de könnyen lehet, hogy a Bayern árnyékék nélkül, 4-3-3-as hadrendben lép pályára.

Majd elfelejtettem, de Serge Gnabry sem bevethető, ahogy Douglas Costa és Corentin Tolisso sem. Azért valljuk be: A Sané – Choupo-Moting – Coman – Lewandowski négyes sem gyenge…

A Lazionál Strakosha, Luiz Felipe már régebb óta nem léphetnek pályára, nemrég Radu és Andreas Pereira is megsérült. Ez sokat most nem változtat, Inzaghi valószínűleg azt a kezdőt küldi pályára, esetleg egy Lazzarri – Marusic cserét tudok elképzelni.

Még nem léptek pályára egymás ellen, így még izgalmasabb lesz, hiszen az első tétmeccsüket láthatjuk egymás ellen.

A Bayern mintha egy kicsit kezdene fáradni, azt veszem észre. Nem, nem mondom, hogy ennyi volt, és innentől egy lejtmenet veszi kezdetét, csak azt, hogy ahhoz elég rövid a kispad – főleg, hogy itt is elég sokan megsérülnek hétről hétre -, hogy ennyi helyen alkosson maradandót a csapat.

Természetesen a németek a meccs favoritjai, de lehet keresnivalója a Lazionak. Úgy gondolom, az Immobile – Correa kettős meg tudja bontani ezt a védelmet, főleg, ha egy jó napot kifogó Luis Alberto – Szergej Milinkovics-Szavics kettős lesz ebben a segítségükre. Azt hiszem, reális opció lehet az, hogy mindkét együttes a hálóba talál.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső