Lazio – Club Brugge: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 07.
Lazio
Teljesítmény:
N D V N N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • December 08. 18:55
Nézd élőben itt:
Joker8
Club Brugge
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szalad az idő. Nem is olyan régen még az első fordulóról írtam nektek, most meg már be is fejeződnek a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei. Maradtak még kérdések, mindegyik csoportban van legalább egy kétes szitu, ami az elkövetkezendő két napon, kedden és szerdán eldől. Például az, hogy a Lazio vagy a Club Brugge folytatja a legjobb 16 között? Vagy hogy melyikük megy az Európa Liga legjobb 32 csapata közé?

Kedden koraeste Lazio – Club Brugge meccset rendeznek az utolsó fordulóban, nekem pedig feltett szándékom nyerni egy kis pénzt ezen a találkozón.

Mi történt az előző körben?

Hosszabb összefoglalót írunk a legutóbbi fordulóban elért eredményről, a két gárda a válogatott szünet előtt összecsapott egymással.

Borussia Dortmund – Lazio

Hazai győzelemre számítottam, de az olasz főváros csapata végül sikeresen elrabolt egy pontot német ellenfelétől. Nem volt tétnélküli a találkozó, a Dortmund 9 ponttal az első, a Lazio 8 ponttal a második helyen állt, akár még egy helycsere is elképzelhető lett volna.

És a csapatok úgy is játszottak, mint akik tudják, hogy van itt tét, nem is kicsi. Élvezetes találkozó volt, amelynek a végeredménye 1-1 lett, de könnyen megkaparinthatta volna mindkét csapat a három pontot is.

A Dortmundnál nem szerepelt Haaland sérülés miatt, az ő helyét Marco Reus vette át. A másik oldalon Ciro Immobile számára lehetett különleges a mérkőzés, hiszen ő megfordult a Borussia Dortmund csapatánál.

Aki nagy helyzeteket várt az első félidőtől, annak csalódnia kellett, mert ugyan el-eljutottak Bürkiig és Reináig a felek, de ott a védelem jól tette a dolgát. A hazaiak mondjuk többször mondhatták el magukról, hogy sikerült átjátszani a Lazio középpályáját, de ott nekik is megállt a tudomány. A 44. perc viszont meghozta a vezetést, Raphael Guerreiro és Thorgan Hazard kényszerítőzött, és bár Marco Reus majdnem megakadályozta a gólt, végül felismerte, ha labdába ér, akkor les miatt megállítják a játékot. Így viszont megnyílt az esély Guerreiro előtt és okosan, Reina lábai között elpöckölte a labdát.

A második félidőre egy sokkal agresszívabb és jobb Lazio lépett pályára, ez a statisztikából is egyértelműen kitűnik. Közben azért a hazaiak is próbálkoztak újabb gól megszerzésével, Reina és Reyna összecsapását előbbi nyerte az 50. percben.

Az egyenlítő gólt végül egy tizenegyesből sikerült megszerezni, a csereként beállt Nico Schulz a tizenhatos csücskénél akasztotta Szergej Milinkovics-Szavicsot, Mateu Lahoz egy picit gondolkozott, végül befújta a büntetőt. Amit Ciro Immobile magabiztosan kapuba lőtt. Mindkét Dortmund elleni mérkőzésen betalált a csatár, jelezvén, hogy hiba volt túladni rajta.

A meccs véget ért, továbbra sem dőlt el, hogy melyik csapatok mennek a legjobb 16 közé. Mármint, a Dortmund már tuti megy, csak nem biztos még, hogy első vagy második helyen.

Előző meccs eredménye
2020.10.28.Bajnokok Ligája
club brugge
1:1
lazio
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Club Brugge – Zenit

Két dortmundi vereséget követően a tét az volt, marad-e még versenyben a Brugge a Bajnokok Ligája továbbjutásáért vagy kiszállnak? Ehhez nekik mindenképp nyerniük kellett, míg a Lazionak nem. Bejött a belgák reménye, az utolsó forduló fog dönteni.

A Zenit elleni találkozó nagyon simára sikeredett, az oroszok egyedüli igazán veszélyes helyzete már 3-0-s hátrányban született. És hát, abból sem lett gól.

Menjünk sorban!

A vezetést De Ketelaere szerezte meg a belga csapat számára az első félidő derekán: A balszárnyon támadtak a hazaiak, a középre érkező beadást kirúgta az oroszok védője, de pont De Ketelaere elé, aki köszönte a nem várt labdát és a hálóba lőtt. Nagy hiba volt ez a védő részéről.

A labda egyébként többet volt a Zenitnél, de ez nagyon meddő fölénynek bizonyult, szinte el sem jutottak Mignolet kapujáig.

Megtörtént a térfélcsere, ezt követően pedig további két góllal szomorították el az oroszokat. Vanaken tizenegyesből növelte az előnyt, majd Lang zárta le a meccset.

A Zenit ezzel elbúcsúzott Európától, a Brugge pedig sorsdöntő meccset játszik kedden.

Összefoglalás

Azt gondolom, a realitás az, ami ebben a csoportban folyik. A Dortmund és a Lazio továbbjutását borítékolni lehetett, de még vár egy csata rájuk, ha kikapnak, ők folytatják az Európa Ligában, elég nagy blama lenne.

Az első meccsükön 1-1-es döntetlen született Brugge-ben, a Stadio Olimpicoban viszont kötelező a győzelem.

Jól hangoltak a csapatok, a Lazio a Spezia vendégeként hozta haza Rómába a három pontot, a Brugge pedig hazai pályán verte a St. Truident.

Simone Inzaghi szerencséjére a legjobbjai a pályán lehetnek, Immobile jó formában tért vissza, és bár a koszovói Muriqi sérült, ő eddig nem sok vizet zavart. Helyette ott van Correa, aki idén is remekül futballozik, jó párost alkotnak Immobiléval. A hétvégén mondjuk csak a cserepadon ücsörgött a Spezia ellen.

Amiben igazán erős a Lazio, azok a mélységi passzok, remekül játsszák meg Ciro Immobilét a társak. Ebben Lucas Leiva, Milinkovics-Szavics és Luis Alberto is nagy szerepet játszik. Na meg Correa persze.

Lehetséges, hogy a Brugge egyik legjobbjának ki kell hagyni a meccset, de az információk most is ellentmondásosak. A lényeg, hogy kisebb gyomorproblémákkal küzd Ruud Vormer, a belső középpályás, aki idén szinte minden bajnokin pályára lépett. Márpedig jó lenne egy olyan tapasztalt középpályás, aki képes megálljt parancsolni a Lazio rohamainak, beindulásainak.

Ez lesz a kulcs, meg tudják-e fogni Ciro Immobilét vagy sem. A rutinos támadó október 10-e óta minden mérkőzésen betalál, amin pályára lépett, ez összesen nyolc meccset jelent. Elképesztő teljesítmény.

A fogadóirodák is úgy gondolják, hogy az olaszok erősebbek, esélyesebbek. Számukra a győzelem és a döntetlen is elegendő, akinek itt támadnia kell, azok a belgák. Ebből pedig szép kis kontrák születhetnek a gyors szélsőkkel, akik folyamatosan Immobilét fogják keresni. Ő pedig tudjuk, mire képes a kapu előtt. Hazai sikert várok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső