Lazio – Crotone: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 március 10.
Lazio
Teljesítmény:
V V V N V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Március 12. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Crotone
Teljesítmény:
N V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem annyira szokott időpontban, pénteken délután 3-kor rendezik a Lazio – Crotone találkozót a Serie A 27. fordulójából. Emlékszem, ősszel meg voltam győződve arról, hogy a Crotone hazai pályán ha nem is lesz képes elkapni a rómaiakat, egy gólt láttam bennük. Kaotikus meccs volt, inkább hasonlított egy vízilabda meccsre, végül a Lazio 2-0-ra nyert. De igazából mindkét csapat nyert, mert senki nem sérült meg ezen a borzasztó talajon…

Most újra itt az idő, hogy megmérkőzzenek, és ha vannak Crotone fanok az olvasók között kérem, ne sértődjenek meg, de… A csapatuk ki fog esni az első osztályból.

Még akkor is tartom ezt, ha a hétvégén 4-2-re legyőzték a Torino csapatát, még akkor is, ha matematikailag nincs annyira messze az a bűvös 17. hely.

És el kell szomorítsam a Lazio drukkereit is: Jövőre nem lesznek ott az európai porondon. Vagyis, nem valószínű, hogy ott lesznek.

De még egyáltalán nincs veszve semmi, egyiküknél sem, ez csak az én jóslatom. Én meg nem vagyok egy Nostradamus.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Juventus – Lazio

A címvédő otthonába látogatott Simone Inzaghi csapata, a Juve elleni találkozó viszont egyáltalán nem úgy végződött, ahogy kezdődött. Merthogy a Lazio sokkal jobban indított, Szergej Milinkovics-Szavics szabadrúgása egy jó fél méterrel kerülte el Wojciech Szczesny kapuját, majd Dejan Kulusevski elpasszolt labdájával indult meg Joaquin Correa a rómaiak argentin csatára. Egy két biciklicsel után befelé húzott, és a rövid alsóba vágta a lasztit. Nagy hiba volt ez a svéd részéről, kapott is pár szúrós pillantást a társaktól.

És még nem volt vége, Milinkovics-Szavics a gól után akcióból próbálkozott, a lapos csavarásra még leért Szczesny.

Éledezni kezdett a Juventus, és ez egy góllal párosult. Morata labdájával Adrian Rabiot lépett ki, és valószínűtlen szögből varázsolt a rövid felsőbe. Bombagól, akárhonnan is nézzük, a lövés jól helyezett volt, erős, nem csoda, hogy Pepe Reina is csak térdre rogyni tudott.

A fordulás után Federico Chiesa, majd Milinkovics-Szavics került helyzetbe, az olasz lövését a kapus védte, míg a szerb fejese a kapufáról pattant ki a pályáról.

Aztán a Juve három perc alatt lerendezte a meccset. Pontosabban Alvaro Morata, aki előbb az 57. percben váltotta gólra Chiesa passzát, majd a 60.-ban egy büntetőt értékesített.

Sok értékelhető a harmadik gól után már nem történt, a Lazio egyhuzamban harmadik vereségét szenvedte el.

Előző 5 meccs eredménye
2020.11.21.Serie A
crotone
0:2
lazio
Serie A
2018.05.13.Serie A
crotone
2:2
lazio
Serie A
2017.12.23.Serie A
lazio
4:0
crotone
Serie A
2017.05.28.Serie A
crotone
3:1
lazio
Serie A
2017.01.08.Serie A
lazio
1:0
crotone
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Crotone – Torino

A bikák két mérkőzésüket sem tudták lejátszani, miután sokan elkapták a csapat tagjai közül a koronavírust. A Sassuolo elleni meccset kérésükre elhalasztották, de a Lazio ellen már nem kaptak engedélyt, mégsem jelentek meg a meccs napján Rómában.

Még most sem állt rendelkezésre a teljes keret, öten továbbra is küzdenek a vírussal.

Az első félidő végén nem volt benne a meccsben az, hogy a tökutolsó Crotone négyet vág a tartalékos Torinonak, ugyanis a szünetre 1-1-es döntetlennel vonultak a felek. A hazaiak Simy tizenegyesével szereztek vezetést a 27. percben (Ansaldi kezezése miatt ítélték meg a tizit), ezt Rolando Mandragora egyenlítette ki a lefújás előtt.

A fordulás után még 1-1-nél egy hatalmas Bonazzoli kapufát láthattunk, a forduló gólja lehetett volna, ha egy picikét lejjebb megy a lövés.

A túloldalon is volt egy kapufa, de ott a Crotone szerencsésebbnek bizonyult. Messias kaparintotta meg a kipattanót, lövésébe még Salvatore Sirigu beledobta magát, de megint ott volt Simy, kapuba lőtt. Kérdés, hogy hol volt a védelem? Sirigu ezt kérdezhette a társaktól.

A harmadik hazai gólhoz már nem kellett szerencse, a 80. percben Arkadiusz Reca bombagólt lőtt Sirigu kapujába, de innen még visszajött a Torino, a télen igazolt Sanabria ugyancsak szépségdíjas gólt szerzett.

A hosszabbítás még igazán pikáns jeleneteket tartogatott. Kezdjük azzal, hogy a Crotone húzta az időt. Oké, ez mára természetessé vált. Az kevésbé, hogy Rinconnak elborult az agya és úgy felrúgta Ounast, hogy a lába nem érte a földet. Piros lap. Majd az édes bosszú: Ounasban még valószínűleg munkálkodott a düh, ezért nem az időt húzta tovább, hanem átcselezte magát a Torino védelmén, és meglőtte csapata negyedik gólját. Nem csak édes, de nemes bosszú is volt ez.

Összefoglalás

A Torinoból fontos játékosok hiányoztak, de ezt a Crotonét még így is verni kellett volna. Volt két kapufájuk, pár helyzetük, de a focit még mindig gólra játsszák, ezzel nem értek semmit.

A Lazio ellen viszont egy keményebb védelemmel, egy keményebb csapattal találják szembe magukat. Lehet, hogy több sansza lenne az újoncnak, ha a Lazio nem 4-1-re kapott volna ki a Bayern Münchentől, de így vajmi kevés lehetőséget látok arra, hogy ebből bármi lehet az ő szemszögükből.

Egy másik fontos tényező: Eltelt már a bajnokságnak több mint a fele, a Crotone viszont továbbra is nyeretlen idegenben. 2 döntetlen és 11 vereség a mérlegük.

Nem is nagyon szabad tovább húzni az időt. Egyértelműen a Lazio győzelmét várom, de én is tisztában vagyok azzal, hogy nagyon kicsi az odds mindegyik fogadóirodánál. A gólszám viszont nagyobb oddsot ad, hiszem, hogy több góllal intézik el az utolsó helyezett gárdát. Vagy most megtáltosodott a Crotone és Rómában szerzi meg az első győzelmét? Nekem végül is mindegy, csak több gól essen 2,5-nél…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső