Lazio – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 02.
Lazio
Teljesítmény:
V N D N N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Október 04. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Angliából egy Manchester – Tottenham, Olaszországból pedig egy Lazio – Inter meccs lesz vasárnap, ez is rangadó a javából, rá is nézünk az oddsokra, és a lehető legjobbat választjuk ki. A Lazio csúnya verésbe szaladt bele hazai pályán legutóbb, míg az Inter az újoncot szórta meg idegenben.

Kezd egyre jobban összeállni az Inter, ennek pedig a fővárosiak ihatják meg a levét.

Na, nézzük, mi várható vasárnap délután a Stadio Olimpicoban!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Lazio – Atalanta

Ahogy már írtam, egy elég csúnya verésbe szaladt bele a Lazio, a két BL résztvevő harca nem volt túl kiegyenlített, végül a bergamóiak 4-1-re simázták le Simone Inzaghi csapatát.

Azt hiszem, már az első félidőben eldőlt a meccs, a hármas sípszó felharsanásakor 3-0-t mutatott az eredményjelző az Atalanta javára.

Gosens a 10. percben rúgta az elsőt, Gómez beadása után Hateboer fejelte középre a labdát (kissé lökés-gyanús volt a dolog) ott pedig Gosens érkezett és könnyű dolga volt. A német aztán visszaadta a kölcsönt Hateboernak, irgalmatlan gólt rúgott az Atalanta játékosa. És még mindig csak a 32. percben jártunk.

És közben a Lazio is eljutott a kapuig, Sportiellonak öt alkalommal is védenie kellett a félidőben, a gólok viszont a túloldalon jöttek. Ciro Immobile közelről a kapufát találta el, pedig nagy volt a helyzet,

Alejandro Gómez általában a csatár vagy a csatárok mögött kap szerepet, most viszont éket játszott Duván Zapata mellett. És főnyeremény volt a játszatása.

A 41. percben Gómez lőtte meg a vendégek harmadik gólját, és ezzel el is döntötte a meccset.

A Lazio ugyan szépíteni tudott az 57. percben – Caicedo révén, Ciro Immobile pedig egy perccel később még közelebb hozhatta volna csapatát, de ordító helyzetben mellé lőtt. Ezt pedig a 61. percben Papu Gómez büntette meg, kialakítva az 1-4-es végeredményt.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.16.Serie A
lazio
2:1
inter
Serie A
2019.09.25.Serie A
inter
1:0
lazio
Serie A
2019.03.31.Serie A
inter
0:1
lazio
Serie A
2019.01.31.Olasz Kupa
inter
3:4
lazio
Olasz Kupa
2018.10.29.Serie A
lazio
0:3
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Benevento – Inter

Az újonc meglepett a második fordulóban, amikor kétvállra fektették a Sampdoriát, de azt azért nem gondoltam, hogy lehet esélyük Antonio Conte együttese ellen. A papírforma pedig jött is, az odds is egész jó volt, ahhoz képest, hogy végül ötöt rámoltak be Lukakuék.

Az első épp az ő nevéhez fűződik, Hakimi jobbról bepasszolt labdáját lőtte a kapuba a belga. Ez az első perc eseménye volt…

Jó sokat, 25 percet kellett várni a következő találatra, Ashley Young készített le egy beadást lövésre, az érkező Gagliardini pedig 11-ről bevágta a játékszert.

Három perccel később újra Lukaku jött és szerzett gólt. A 34. percben Caprari ugyan szépített, de Achraf Hakimi még a félidő lefújása előtt visszaállította a háromgólos különbséget.

A második játékrészre az Inter kissé higgadtabban futballozott, visszavettek a tempóból, de azért még így is futotta egy Gagliardini kapufára és egy Lautaro gólra.

A találkozót Caprari második gólja zárta, amivel egy kicsit azért tudták kozmetikázni az eredményt.

Összefoglalás

Nem túl biztató, amit a Laziotól láttam és több mint biztató, amit az Intertől. Számomra ez a meccs egy pillanatig nem kérdés, és amitől féltették a Laziot, az valóság lesz. A rövid keret, a rövid kispad miatt nem tudnak megfelelően frissíteni és ez nem csak hosszú távon, de a meccsek közben is nagy hátrány.

Az Atalanta ellen egy pillanatig sem volt esélyük, lehetett volna ez több is, igaz, a bergamóiaknak is volt egy olyan időszaka, amikor totálisan kihagyott a védelem. Ekkor szerezte Caicedo a gólt és ekkor zárkózhattak volna Immobile lövése után. De… De a lövés mellé ment, aztán hamar lezárta a meccset Gómez.

A tavalyi szezonban a Lazio nyerni tudott a Stadio Olimpicoban, de ez az Inter most más.

Hakimi telitalálat volt, minden eurocentet megért, a támadókról meg már áradoztam eleget.

Jó opció lehet az Over 2,5. Én gólokat várok ettől a találkozótól, nem bánom, ha egy olyan meccset játszanak, mint az Atalanta ellen, de összességében azt gondolom, hogy ez az Inter most jobb csapat, így az ő győzelmükre fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső